Alaska - Tay - 01 - Beyaz Balina

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
751
1,583
Gotham


Sevgili bakunin üstadımın paylaşmış olduğu Alaska Tay serisinin ilk sayısının düzenlenmiş halidir. Çift sayfa olan eser tek sayfaya indirldi ve buğulanmalar kalktı. Eser parlatıldı. Forumda dolaşırken gördüğüm ve düzeltilmesi gereken eserleri böyle böyle düzeltmeyi umuyorum. İnşallah beğenirsiniz devamı gelecek :)

 
Son düzenleme:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,367
141,608
Ben size ne dedim bu iş bulaşıcıdır, hızınızı alamazsınız, şaka bir yana her yapılan bir yenilik, ileştirmeden sonra insan mutluluk duyuyor, yani ben öyle hissediyorum.

Teşekkürler dostum sağolasın.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,087
36,743
İstanbul
Sevgili TARDİS,

Üretme arzun ve emeklerin için teşekkür ediyorum. Madem bu yola baş koydun, o halde biraz daha emek harcayarak yaptığımız işleri bir daha geri dönülmemek üzere yapma gayretinde olalım. İlk çalışmanda belirttiğim gibi gölge ve lekelerin temizlenmesi, sayfa kenarlarına marj verilmesi gerekliliği ilk göze çarpanlar. Ayrıca otomatik olarak tüm sayfalarda tek bir komutla düzenleme yapma önerilerini ben kendi adıma doğru bulmuyorum. Her sayfanın ihtiyacı farklı olabiliyor. Gerçi belki sahiden etkili bir yöntem vardır da ben bilmiyorumdur. Neticede uzman filan değilim düzenlemede. Ama bu temel hususları hızlıca öğrensen çok faydalı olur. Yukarıda değindiğim gibi yaptığın çalışmalara bir kez daha dönülme ihtiyacı olmaz. Bu Alaska çalışman örneğin bu klasmana giremiyor. Yeniden elden geçirilmesi gereken bir çalışma olarak duruyor. Bahsettiğim hususların geliştirilmesi de hızlıca halledilebilir. Bu hususta sana yardım etmekten çekinmeyecek dostlarımız var: ertuğrul, uzung, yeryüzü,... gibi. Nerede yaşadığını bilmiyorum ama şayet İstanbul'da isen bu eğitimi yüz yüze hızla ve keyifle verebileceklerini de biliyorum.

Motivasyonun, üretme ve paylaşma arzun daim olsun. Kolaylıklar dilerim.
 
Üst