1001 Roman 2. Seri - Sayı 01 (01 Mayıs 1946)

1001 Roman 2. Seri - Sayı 01 (01 Mayıs 1946)

1001 ROMAN 2. Seri (01.05.1946-25.08.1947)

Like Tree57Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28.Ekim.2012, 00:50   #1
Yönetici

direnc11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
direnc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond repute
Standart 1001 Roman 2. Seri - Sayı 01 (01 Mayıs 1946)
1001 Roman'ın 1946 - 1947 yıllarında yayımlanmış 70 sayılık 2. serisinin paylaşımına ilk sayısıyla başlıyoruz.

Bu seriyi sadece ham halinde paylaşmayı düşünüyorum. Yine de sınırlı yeteneklerim çerçevesinde ilk sayıda parlatma ve düzenleme yaptım. Ancak bu eski derginin ham haliyle okunmasını daha uygun bulduğumu yineleyeyim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu ilk sayının kondüsyonu diğerlerine göre biraz kötü. Sonraki sayılar daha iyi durumda. Yine bu sayının boyutları diğer sayılara göre biraz büyük. Bu büyüklük yüzünden iki sayfayı aynı anda tarayıcıma sığdıramadığımdan ham taramayı tek tek sayfalar halinde yapmak durumunda kaldım. Bundan sonraki sayılarda iki sayfayı aynı anda tarayabileceğimi ve bu sayede kitap havasını daha iyi koruyabileceğimi ümit ediyorum. Bu sayı için karşılıklı sayfaları photoshopla birleştirebilecek dostumuz çıkarsa ona taramanın "en ham" halini gönderebilirim. Sadece ham tarama ile devam etmek istekliliğime dair görüşlerinizi de iletebilirseniz sevinirim.

Keyifli okumalar.

Konu direnc11 tarafından (20.Kasım.2022 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Görseller yenilendi
direnc11 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Ekim.2012, 01:22   #2
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Dile kolay 66 yıllık bir geçmişten geliyor, hemde uzun soluklu bir seri..
Zaman yolculuğu budur sanırım..
Şu anda inmekte bu nedenle taramalar için bir yorum yapamam..
Ama haberi bile beni heyecanlandırdı..
Bu arada indi..
Düzenlenmiş halini beğendim,
ancak soluk çizgilerde biraz görüntü bozulmuş,
yine de çok iyi,
bir de çerçeve sorunu var,
pek hoşlanmıyorum ama hoşlananı vardır sanırım..
Yine de benim için asıl olan ham ve renkli tarama..
Mükemmel..
Ayrıca Baytekin'e de bayıldım..
Önce kaplan,
sonra panter,
sonra leopar,
sonra kötü adam,
sonra goril,
orman orman değil mübarek sanki gezinti alanı bir de sarışın,
sonra yine "Kindar leopar",
sonra yine kötü adam,
aslan olmadan olmaz tam yorulmuştum ki bitti..
Teşekkürler dostum..
Kolaylıklar dilerim..
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Ekim.2012, 01:31   #3
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Eline sağlık,ender bulunan harika paylaşım,teşekkür ederim.
direnc11 ve pandora1972 bunu beğendi.
Alt 28.Ekim.2012, 01:35   #4
Yönetici

direnc11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
direnc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond repute
Alıntı: savok´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
...bir de çerçeve sorunu var,
pek hoşlanmıyorum ama hoşlananı vardır sanırım..
...

Çerçeveyi marj vermek için sınırlar belli olsun diye koyup sonra kaldırıyordum. Unutuyorum bazen. Sevdiğimden değil

Sanki bu seriyi daha usta bir el tarasa daha iyi olacak gibi...Var mı ben yaparım diyen bir usta el? Ben de çok beğenmedim yaptığım işi
direnc11 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Ekim.2012, 15:21   #5
Aktif Üye

pandora1972 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 73421
•Rep Seviyesi :
pandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond reputepandora1972 has a reputation beyond repute
Wbtr
Ender paylaşım, para ve zaman ve de sadece iki teşekkür. YAZIKKKKKK. Arkadaşlar, tamam neredeyse aldığımız nefesten bile vergi alacaklar ama daha teşekküre hele de bayram hediyelerine vergi konmadı, cebinizden değil gönlünüzden vereceksiniz. Aha bakın şekil bir A: Nihat, ellerine sağlık, arayıp tarayıp paylaşmışsın teşekkürler.

Hadi bakayım, şimdi bu ev ödeviniz.
direnc11 ve profesör bunu beğendi.
pandora1972 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 29.Ekim.2012, 11:20   #6
Yeni Üye

cngz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 16226
•Rep Seviyesi :
cngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond repute
Ellerine sağlık önerine uyup ham halini seçtim Teşekkürler Direnc11
cngz1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 30.Ekim.2012, 23:53   #7

profesör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
profesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond repute
Ben ham taramadan yanayım, daha doğru ifade edecek olursam eski havasını daha çok seviyorum. Kötü baskılı veya cep boy kitaplarda beyazlatma ve düzenleme işlemi iyi oluyor ama böyle nadir ve eski kitapların havasını solumak bir başka tad veriyor.

Yanlış anlamadıysa sevgili Direnc11 3. seri 1001 Roman'ları halletmiş

Bu müthiş bir haber

Artık Çizgi Diyarı deyince hiç bir şeye şaşmamayı iyice öğrenmiş oluyorum.

Böyle dostlarla başaramayacağımız hiç bir şey olamaz

2012 yılı gerçek bir ALTIN YIL oldu

Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum sarkomer, direnc11, bay_x, deadlouse71 (kankasını görür gibiyim hani ben? diye ) asla ayırmam kankaları, pandora1972, vefalı, çizgi diyarı gücü, zamangezgini, homeric ve tabii ki savok ilk aklıma gelenler

bayram üzerine bayramlar yaşattılar

saygı ile teşekkür ediyorum
direnc11, sarkomer ve pandora1972 bunu beğendi.
profesör isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 31.Ekim.2012, 00:09   #8
Yönetici

Gulyabani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
Gulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond repute
Çocukluğumda bu 1001 Romanların babamın sakladıklarından bir kaç tanesini görmüştüm ama fazla çizgiroman içermediklerinden pek ilgimi çekmemişti. Bugün bile sadece çizgiromanlarını okuyacak bile olsam zamanında süreli dergi tarihinde iz bırakmış bu dergilerle yeniden karşılaşmak güzel, teşekkürler dostum.
Gulyabani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 31.Ekim.2012, 01:02   #9
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

hadon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 193448
•Rep Seviyesi :
hadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond reputehadon has a reputation beyond repute
Tek kelimeyle: Harika!...

Ben bu sözcüğü bu sitede çok kullanıyorum.

Eliniz kolunuz ağrımasın.
pandora1972 bunu beğendi.
Alt 31.Ekim.2012, 01:59   #10
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2600471
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
Harika bir haber
ve harika bir serinin ilk sayısı...
Emekleriniz için teşekkür ediyor,
serinin devamını heyecenla bekliyoruz.
"heytt be, var mı böyle bir forum!"
Saygılarımla...

pandora1972 bunu beğendi.
sarkomer isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
1001 roman, 3. seri

Seçenekler
Stil