Guess Who's Coming To Dinner - Beklenmeyen Misafir(DVDRip)

Guess Who's Coming To Dinner - Beklenmeyen Misafir(DVDRip)

Yabancı Filmler

Like Tree14Likes
  • 8 Post By oktayyapıcı13
  • 3 Post By balkan
  • 3 Post By balkan

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 19.Mayıs.2023, 15:47   #1
Aktif Üye

oktayyapıcı13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 95010
•Rep Seviyesi :
oktayyapıcı13 has a reputation beyond reputeoktayyapıcı13 has a reputation beyond reputeoktayyapıcı13 has a reputation beyond reputeoktayyapıcı13 has a reputation beyond reputeoktayyapıcı13 has a reputation beyond reputeoktayyapıcı13 has a reputation beyond reputeoktayyapıcı13 has a reputation beyond reputeoktayyapıcı13 has a reputation beyond reputeoktayyapıcı13 has a reputation beyond reputeoktayyapıcı13 has a reputation beyond reputeoktayyapıcı13 has a reputation beyond repute
Standart Guess Who's Coming To Dinner - Beklenmeyen Misafir(DVDRip)

DVD Giriş(Pinema&Palermo):

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Film:

Yönetmen: Stanley Kramer

Oyuncular: Spencer Tracy, Sidney Poitier, Katharine Hepburn

Yapım Yılı: 1967

Dil: İngilizce

Altyazı: Türkçe(gömülü)

Dosya uzantısı: mkv

Liberal görüşlü hali vakti yerinde San Francisco'lu orta yaşlı Drayton çifti tek kızlarını da kendileri gibi açık fikirli, hoşgörülü ve ön yargısız yetiştirmişlerdir. Ancak bir gün kızları eve yanında evlenmeyi düşündüğü zenci bir tıp doktoru ile çıkagelince işin rengi değişir. Bu "beklenmeyen misafir" gerçektir ve bu liberal çift o güne kadarki söylemleri ile önlerindeki somut gerçeğin arasında sıkışır kalırlar. Şimdi geçmişteki inançları ve düşünceleri sorgulanacak, liberal duruşları ciddi bir sınavdan geçecektir.

1080 versiyon:

ferro, yeryüzü, tappers ve 5 kişi bunu beğendi.
oktayyapıcı13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Mayıs.2023, 00:21   #2
Aktif Üye

balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 60037
•Rep Seviyesi :
balkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond repute
Sözlerin ve eylemlerin, düşüncelerle ve duyguların farklılığına ilişkin kişinin özeleştirisi hakkında bir başyapıt.

Siyahların haber spikeri olamadığı ve televizyonlarda haber sunamadığı, halk otobüslerinde siyahların arka kısımda yolculuk etmek zorunda olduğu, tuvaletlerin ve parklardaki su çeşmelerinin bile ayrı olduğu 56 yıl öncesini gözünüzde canlandırarak filmi izlemenizi öneririm.

Çok teşekkürler Üstat oktayyapıcı13
balkan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Mayıs.2023, 23:07   #3
Yeni Üye

socrates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
socrates is on a distinguished road
Sayın Balkan, Neden sadece yabancı dilde? Neden Türkçe yok? Bir öz eleştiride sizden bekliyoruz.
socrates isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 27.Mayıs.2023, 23:43   #4
Aktif Üye

balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 60037
•Rep Seviyesi :
balkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond reputebalkan has a reputation beyond repute
Sayın Socrates,

Mesajınızı geç gördüm. Onun için gecikmeli olarak yanıt vermek zorunda kaldım.

Ben Çizgi Diyarı’nı tesadüfen 2016 yılında keşfettim.

İlk zamanlar mevcut Tex Willer’i indirmek bana yetiyordu. Foruma ayda bir girer, şöyle bir bakar, kilitli Tex Willer’in açılıp, açılmadığını kontrol ederdim.

Yugoslavya’da Tex Willer yayınlanmıştı, bende de epey kitap vardı. Türkçelerde vardı. Ama taşınmalar, farklı ülkelerde farklı şehirlerde yaşamalar nedeniyle hepsi dağıtılmıştı.

Buna karşın Sırpça-Hırvatça Tex Willer “cbr” olarak bilgisayarımda bulunuyordu (yaklaşık 500 tane hala var)

Bilgisayarım çöktüğünde veya dosyalar kullanılmaz hale gelince tekrar Türkçe ve Sırpça-Hırvatça Tex’leri indirir, boş zamanlarda da okurdum.

Yoğun çalıştığımdan ****** ayda bir yeni Tex var mı diye kontrol ettiğim bir siteydi.

Emekli olunca birden inanılmaz boş zamanım oluştu. İlk günler anlamsız şekilde hiçbir şey yapmadan TV izleyerek ya da sıradan konularda sohbetler yaparak günlerimi geçirdim. Ancak, boş oturmaktan sıkılınca yazmaya başladım. Kitap bitince de bu kez yayınlanması için 3 yıl çeşitli matbaalarla yayınevleriyle görüşmek zorunda kaldım. İlk önce olumlu yanıt verilmesine rağmen, iş basıma gelince, ekonomik sorunlar, piyasa, farklı konulara öncelik verme gibi nedenlerle sözleşme iptalleri oldu.

Yazma şevkimi de böylece kaybettim.

Bu esnada kitapçı dükkanında çizgi romanları karıştırırken bir İtalyan turist yanıma gelip, çizgi romanlar hakkında sohbet etmeye başladı, ortak noktamız çizgi roman tutkusu ve her ikimizin yaşlarının ileri olması nedeniyle eskilerin daha güzel olduğu konusunda hemfikir olmamızdı.

Bana İtalyanca, İngilizce, Fransızca, Almanca (kendisi İngilizceyi çok iyi, Fransızcayı kitapları okuyacak düzeyde bildiğini söyledi) 15,000 binin üzerinde çizgi romanı olduğunu söyledi. İstersem bana pek çok çizgi roman gönderebileceğini söyledi.

Ben sadece İngilizce bildiğimi, geçmişte basılmış çeşitli İngilizce çizgi romanları göndermesini istedim ve göndermesi için hard disk ve posta parası verdim. Bir ay sonra binlerce çizgi romanım olmuştu.

Tex Willer ile özel ilgilendiğimi söyleyince bana İtalyanca Tex Willer’lerin linklerini atmaya başladı.

Bu arada forumu dikkatle inceledim. Reklam yoktu, ücret yoktu, tamamen gönüllülük esasıyla katkı yapılıyor, birkaç kişinin üstün çalışmasıyla, akıl almaz fedakarlığıyla forum ayakta duruyordu.

Ben ne yapabilirim diye kendimi sorguladım.

Kitaplarım yoktu. Scan etmeyi bilmiyordum, kaldı ki scanerimda yoktu. Çeviri yapacak düzeyde yabancı dil bilgim de yoktu. Balonlama ya da grafikten de anlamıyordum.

Elimde İtalya’daki arkadaşımın gönderdiği bazı çizgi romanlar vardı, onlar belki birilerin ilgisini çeker diye paylaşmak istedim. Ama bilgisayar bilgim çok sınırlıydı, forumun işleyişini de iyi bilmiyordum.

Gelen İtalyanca Tex Willer linklerini, bu hususta 6,229 paylaşım yapan, katkılarının değerine paha biçilmez olan Değerli Üstat GANDOR8’e gönderdim ve forumda paylaşmaya çalıştım.

Değerli Yöneticiler Direnc11 ve Savok, büyük sabırla hatalarımı düzelttiler ve nasıl paylaşım yapılması hususunda yol gösterdiler.

6,229 paylaşım yapan Değerli Üstat GANDOR8’e yardımcı olabilmek, nispeten üstlendiği ağır yükün çok az kısmını paylaşabilmek için İtalya’daki arkadaşımdan Tex, Zagor, Mister No, Martin Mystere gibi çizgi romanların son sayılarının linklerini Forumda paylaşmak için göndermesini istedim.

Böylece gelen linkleri indirip, resimleyip, tekrar yükleyip, forumda paylaşiyorum.

Umarım bu çorbada karınca kararınca benim de tuzum olmuştur ve birileri paylaşımlarımı zevkle okumuştur.

Keşke daha fazla katkı yapabilsem, ama maalesef tüm yapabildiğim bu kadar.

Bu paylaşımlarla, hem Büyük Üstat DALTAS’a saygımı sunmak ve hem de Forum’da emeği geçenlere teşekkür etmek istedim.

Maalesef arşivimde Üstat DALTAS’ın Tex Willeri dışında Türkçe çizgi roman olmadığı için herhangi bir paylaşım yapamıyorum.

Üzgünüm.
direnc11, haziran ve Calligrapher bunu beğendi.

Konu balkan tarafından (27.Mayıs.2023 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.
balkan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil