![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1297946
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu konuya bakınca artık resim yüklemeyi öğrenmiş olacaksınız.
İlk önce resim yükleme sitesine gidelim. Ben hızlıresim.com'u kullanıyorum boyutlandırma seçeneği olduğu için. Ama uzun yıllardır kullandığım 66kb.com resimleri çok uzun yıllar sakladığı için onu da tavsiye ederim. Biz bu konuda Hızlıresim.com'u işliyelim. Mantık tümünde aynıdır. Adrese gittiğimizde karşımıza çıkan görüntü. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Burada dosya seç tıklıyoruz ve pc den hangi resmi yükleyeceksek o resme tıklıyoruz. Altta aç butonuna tıklayalım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Burada resmi seçince sağdaki ayarlar butonuna tıklayıp resmin boyutunu da belirleyebiliyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yükle butonuna tıklayalım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Resim sol tarafa yüklendi. Şimdi forumlar için yazan yeri sol tuşa basıp seçin renk mavileşti o mavi renge sağ tıklayıp kopyala diyoruz ve bunu konu açtığımız sayfaya yapıştır tıklayıp yapıştırıyoruz. Bu kadar. Resim yüklendi. Artık yeni maceralara yol alabiliriz. Takıldığınız yer olursa her zaman yardıma hazırız... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu büyük beyaz tarafından (07.Aralık.2014 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 09.Nisan.2013
•Rep Puanı : 957836
•Rep Seviyesi :
![]()
Bunu biliyorum da üstadım, resmin üzerine tıklayınca indirme linkine yönlendiriyor, onu bilmiyorum işte. Bilen biri onu da anlatsa güzel olur
![]() Anlatım için teşekkürler...
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Mart.2010
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bana göre:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Boyutlandırma içinse: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1877191
•Rep Seviyesi :
![]()
Eline sağlık,gayet anlaşılır olmuş.
Ben de postimage kullanıyorum ve memnunum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Kasım.2012
•Rep Puanı : 134590
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkür ederim.
çok yararlandım. Ellerinize sağlık dostum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1297946
•Rep Seviyesi :
![]()
Abdülhamit68 dostumuz bu konudan istifade edebilir diye düşünüyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 01.Mayıs.2016
•Rep Puanı : 140162
•Rep Seviyesi :
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alıntımdır.
Resim yükleme sitelerine hiç ama hiç gerek yok aslında... Facebook hesabınız varsa işiniz çok kolay. Resminizi hesabınıza yükleyin paylaşın ve linkini kopyalayıp [img] [/img] arasına yapıştırın! Bu kadar basit Soyulma derdi kaldırılma silme derdi de yok... Güle güle kullanın... ![]() Konu comicist tarafından (05.Temmuz.2017 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 19.Haziran.2017
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]() Abdülhamit68 dostumuz bu konudan istifade edebilir diye düşünüyorum. Büyük Beyaz üstadım, çok teşekkür ederim.. Çok aydınlatıcı olmuş..(tenvîr edici de desek olur,esasen) Elinize, emeğinize sağlık.. İnşaallah diğer arkadaşlarımızın da tavsiyelerini dikkate alıp, iyi bir şeyler çıkartırım.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Temmuz.2017
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sağol yönetici bey
![]() Uzun zamandır forumlara girmiyordum unutmuşum ![]() Bide şu imza işini anlatır mısınız? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
resim yükleme |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|