![]() |
#21 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ocak.2010
•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çizimlerini sevdiğim bir seri...bende bittiğini sanmıştım..
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 30.Eylül.2016
•Rep Puanı : 17
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Değerli site yöneticilerimiz link patlak please refresh!
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#23 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Link Ölmüş Tazelenmeli ?????
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#24 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Link yenilenmeli Sayın arkadaşlar ?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#25 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#26 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Peki sayın yönetici direnç11 bey siteNİZİ boşuna İŞGAL etmeyiz efendim ZATEN biz bi işe yaramayız müşteri haklı değildir azarlamadığınız için sağolun çizgi-roman sevip günlük takip edip tüm kitapları indirmemeliyiz kırık linkleri bildirmemeliyiz çok hızlı link yenileme yapılıyor tespit ettiklerimizi bildirmemiz HATA zaten teşekkürler sağolun NOT:bu yazıyı da kaldırmayın herkes kullanıcıya verilen değeri okusun SAYGILAR.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#27 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
![]() Peki sayın yönetici direnç11 bey siteNİZİ boşuna İŞGAL etmeyiz efendim ZATEN biz bi işe yaramayız müşteri haklı değildir azarlamadığınız için sağolun çizgi-roman sevip günlük takip edip tüm kitapları indirmemeliyiz kırık linkleri bildirmemeliyiz çok hızlı link yenileme yapılıyor tespit ettiklerimizi bildirmemiz HATA zaten teşekkürler sağolun NOT:bu yazıyı da kaldırmayın herkes kullanıcıya verilen değeri okusun SAYGILAR. Bu konudaki tutumunuz ve şu son mesajınız o kadar sorun içeriyor ki hangisine yanıt vereyim bilemedim. Sadece hızlıca şunları söyleyeyim; - Siz müşteri değilsiniz, burada hiç müşteri yok. - Üye olurken onay verdiğiniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir kez daha okuyun lütfen. Tabi ki bu konudaki mesajlarınız burada kalacak. Herkes okuyabilsin diye... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#28 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() Peki sayın yönetici direnç11 bey siteNİZİ boşuna İŞGAL etmeyiz efendim ZATEN biz bi işe yaramayız müşteri haklı değildir azarlamadığınız için sağolun çizgi-roman sevip günlük takip edip tüm kitapları indirmemeliyiz kırık linkleri bildirmemeliyiz çok hızlı link yenileme yapılıyor tespit ettiklerimizi bildirmemiz HATA zaten teşekkürler sağolun NOT:bu yazıyı da kaldırmayın herkes kullanıcıya verilen değeri okusun SAYGILAR. Bu yazıyı kaldırmayacağım. Öncelikle burası bir işyeri değil, üyeler de müşteri değiller. Hep birlikte siteyi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu site zaman içerisinde oluşan kurallarla ve özellikle de yöneticilerin özverili çabasıyla bugüne kadar gelişerek geldi. Zaman zaman da üyelere bazı kurallara uymaları hatırlatıldı. Size var olan ve sitede yeni konuların gündemde kalması için gerekli bir kural hatırlatılmış ancak buna verdiğiniz tepki anlamsız ve gereksiz. Bunun yanında büyük harf kullanımı internet jargonunda hakaret anlamına gelir ki bunu hiç kabul edemem. Bu site kadar üyelerine değer veren bir başka forum olduğunu düşünmüyorum. Şimdilik bu mesaja herhangi bir yaptırımda bulunmuyorum. ama tekrarı ve yönetici uyarılarına haksız sitem ve cevaplarda gereken yapılacaktır. Not: sevgili direnc11 benden öce yazmış ama yine de yazayım istedim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#29 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 02.Ağustos.2020
•Rep Puanı : 15055
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu site gerçekten çok kibar ve saygılı. Bana göre bunun en büyük nedeni çizgi roman okuyan kitlenin yaş ortalamasının yüksek olması (ben 45 yaşındayım ilk okul yıllarımda okuduğumu hayal meyal hatırlıyorum. çizgi romanın yerini çizgi filmler ve tv kanalları aldı. internet sayesinde tekrar çocukluğuma dönüyorum. Esas yemeği 55 ve üstü yedi bize de tabakları yalamak kaldı.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kızılmaske Tay Yayınları Süper Albüm 2. Seri Sayı 20 - Fantom Ailesi Tehlikede | neptunn | Kızılmaske Tay Yayınları Süper Albüm 2. Seri | 6 | 08.Nisan.2013 18:03 |
Haftalık Kızılmaske Tay Yayınları Fasikül 3.Seri Sayı 006 - Fantom Kupası | ertuğrul | Haftalık Kızılmaske Tay Yayınları Fasikül 3. Seri | 5 | 16.Şubat.2012 01:06 |
Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2.Seri Sayı 018 - Fantom Hazinesi | Subzero | Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2. Seri | 3 | 04.Ağustos.2011 04:30 |
Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2.Seri Sayı 031 - Fantom Şatosu | Subzero | Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2. Seri | 1 | 25.Mayıs.2011 12:36 |
Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2.Seri Sayı 108 - Fantom Şatosu | bortecinefb | Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2. Seri | 13 | 15.Eylül.2010 23:39 |