![]() |
#1 |
•Rep Puanı : 992891
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() 1951 yılında Kıral Neşriyat Yurdu tarafından başlatılan 1.seri Pekos Bill, 1958'de tekrar 2.seri yayına girmiş ve nihayet 16 Mayıs 1959 tarihinde başlayan dördüncü Kıral Neşriyat serisiyle bu logo altında son kez yayınlanarak bu yayınevindeki kariyerini noktalamıştır. Birçok kahraman gibi atı ve özel kovboy giysisiyle Batı'da, Teksas çayırlarında maceraya atılan bir karakter olan Pecos Bill, henüz bir bebekken saldırıya uğrayan kervandan kurtulmuş, onu bulan ve emzirerek hayatını kurtaran dişi bir kurt tarafından büyütülmüştür. Böylece İtalyan çizgiroman okuyucularının kalbinde önemli bir yer kazanan senaryosunda hızlı atı Turbine/Tayfun ile maceradan maceraya atılmıştır. Kemerinde ateşli öldürücü silahlar yerine taşıdığı ve başarıyla kullandığı kementle ve aklıyla kötülere karşı mücadele etmeyi tercih eden kahraman, son derece hümanist barışçı bir kişiliği ön plana çıkartmıştır. Uzun boylu, sarı dalgalı saçları mavi gözleriyle oldukça karizmatik yüz görünümü, renkli ve pantolonunun yanından savrulan uzun kurdeleleriyle benzerleri arasında hemen dikkat çekmektedir. Pekos Bill kısmında yeni bir seriye başlangıç paylaşımı, Haluk abimizin emekleri karşılık ithafen ozanbarış & palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu palio68 tarafından (04.Haziran.2015 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 60646
•Rep Seviyesi :
![]()
Çoookkk güzell bir kapak Teşekkürler paylaşım için
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 272342
•Rep Seviyesi :
![]()
müthiş 56lık bir kapak müthiş bir paylaşım teşekkürler üstad
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]()
Valla bir yandan bursa dan bir yandan ankara dan bu çr kasırgasına dayanmak zor bu foruma ne zaman baksam ya siz bursalı iki güzel adam dan yada haluk beyden şok paylaşımlarla şaşıp kalıyoruz ne yazabiliriz ki elimizden gelen tek şey sağol yazmak sizlere saygılar.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 03.Eylül.2009
•Rep Puanı : 107745
•Rep Seviyesi :
![]()
3. seri Pekos
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1811705
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok çok özel bir dergi yine Bursa'dan,
dostlarımızdan geldi. Çok yaşayın üstatlarım, bakalım daha ne değerler gün yüzüne çıkacak ama önce elimizdekileri inceleyelim... Selam ve saygılarımla.
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1887191
•Rep Seviyesi :
![]()
Tek kelimeyle harika bir paylaşım.
Emekleriniz için teşekkür ederim. Tarihi eser.
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1320861
•Rep Seviyesi :
![]()
Mükemmel, mükemmel, mükemmel...
Teşekkürler üstadım, çok güzel bu dergi ve güzel tarama için teşekkür ederim.. Saygılar.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye E-Dergi Üyelik tarihi: 06.Ağustos.2012
•Rep Puanı : 55478
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok güzel paylaşım Palio..
3'üncü seriyi takiben 4'üncü seri birebir tekrar ve monokrom baskı ile yayınlanmış.Toplam 4 seri var Kral Yayınevi'nden çıkan. Aşağıda önceden yapmış olduğum liste var. Açık arttırma yapan malum internet sitesinde, liistede sonda bulunan seriye ait 50 üstü sayılar gördüm. Listede ki 4'üncü seriyi 70 olarak düzelteceği şimdilik. KRAL YAYINEVİ PEKOS BİLL SERİLERİ 1.SERİ-------------214 Fasikül(KRAL YAYINEVİ) 2.SERİ--------------50 Fasikül(KRAL YAYINEVİ) 3.SERİ--------------70 Fasikül(KRAL YAYINEVİ) 4.SERİ--------------50 Fasikül(KRAL YAYINEVİ) (70 Fasikül) Hafta sonu Bursa'daydım.Çok görüşmek istedim.Ancak,kötü hava muhalefeti sebebi ile müsait zaman yaratamadım. En yakın zamanda yeşil'le beyaz'ı tokuşturalım... Ormanda Fantom neyse;çizgi de Palio,Ozan odur..... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
•Rep Puanı : 992891
•Rep Seviyesi :
![]() Çok güzel paylaşım Palio.. 3'üncü seriyi takiben 4'üncü seri birebir tekrar ve monokrom baskı ile yayınlanmış.Toplam 4 seri var Kral Yayınevi'nden çıkan. Aşağıda önceden yapmış olduğum liste var. Açık arttırma yapan malum internet sitesinde, liistede sonda bulunan seriye ait 50 üstü sayılar gördüm. Listede ki 4'üncü seriyi 70 olarak düzelteceği şimdilik. KRAL YAYINEVİ PEKOS BİLL SERİLERİ 1.SERİ-------------214 Fasikül(KRAL YAYINEVİ) 2.SERİ--------------50 Fasikül(KRAL YAYINEVİ) 3.SERİ--------------70 Fasikül(KRAL YAYINEVİ) 4.SERİ--------------50 Fasikül(KRAL YAYINEVİ) (70 Fasikül) Hafta sonu Bursa'daydım.Çok görüşmek istedim.Ancak,kötü hava muhalefeti sebebi ile müsait zaman yaratamadım. En yakın zamanda yeşil'le beyaz'ı tokuşturalım... Ormanda Fantom neyse;çizgi de Palio,Ozan odur..... Gelmişken bir alo deseydin dostum gereken sohbet ortamını ayarlardık. Pekos Bill kısmında Kıral Neşriyatın 4 serisi var bu paylaşımı açarken 3 seri olarak açtım lakin ozanbarış dostumdan gelecek olan bilgiye göre serideki konumu değişebilir çünkü bu paylaşım son baskılardan ve en son taradığım sayı 68 ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pekos Bill Kıral Neşriyat 4. Seri Sayı 001 – 19 Mayıs 1919 19 Mayıs 1959 (16.05.1959) | profesör | Pekos Bill Kıral Neşriyat Yurdu 4. Seri | 4 | 19.Mayıs.2015 16:29 |
Pekos Bill - Kıral Neşriyat Yurdu - Sayı 012 Trans-Pekos Atmacaları (27.02.1952) | profesör | Pekos Bill Kıral Neşriyat Yurdu 1. Seri | 1 | 29.Ekim.2014 20:00 |
Pekos Bill - Kıral Neşriyat Yurdu - Sayı 136 Kötü Gelenek (31.07.1952)(1.seri) | savok | Pekos Bill Kıral Neşriyat Yurdu 1. Seri | 6 | 22.Haziran.2014 15:49 |
Pekos Bill - Kıral Neşriyat Yurdu - Sayı 068 Kurtarıcı Pekos Bill (28.03.1953) | abartman | Pekos Bill Kıral Neşriyat Yurdu 1. Seri | 8 | 23.Ocak.2014 01:41 |
Pekos Bill - Kıral Neşriyat Yurdu - Sayı 026 Son Fedakarlık (04.06.1952) | harp55 | Pekos Bill Kıral Neşriyat Yurdu 1. Seri | 15 | 12.Ocak.2013 23:13 |