![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 350976
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] direnc11 & ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] direnc11 & ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul Konu ertuğrul tarafından (13.Aralık.2018 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: LİSTE TAMAMLANDI |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 20.Şubat.2011
•Rep Puanı : 10010
•Rep Seviyesi :
![]()
King, Burhan Yayınevi'nin çıkarttığı son dergi, değil mi?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Araştırdım ben bu konuda bir bilgiye rastlamadım.
Ancak Hakan Alpin bu konuda daha fazla bilgi sahibi olabilir... Ben de kafaya taktım şimdi... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Çizgi Roman Ustası Üyelik tarihi: 24.Şubat.2015
•Rep Puanı : 360673
•Rep Seviyesi :
![]() Araştırdım ben bu konuda bir bilgiye rastlamadım. Ancak Hakan Alpin bu konuda daha fazla bilgi sahibi olabilir... Ben de kafaya taktım şimdi... Evet. Benim görebildiğim kadarıyla King, Burhanettin Bey'in bastığı son seri oluyor. Künyelerinde baskı tarihi olmayan birkaç serisi var, ancak onlar daha eski dönem. Yalnız King'in ilk sayısı çıkarken Burhan Yayınları logolu son Tenten serisi de yayında.. 1959-1973 arası yayıncılık yapmış Burhanettin Şener. Fakat eşinin yayıncılığı biraz daha eskiye dayanıyor. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dandi Yağan Yayınevi Haftalık Çocuk Dergisi Sıralı Liste | direnc11 | Dandi Haftalık Çocuk Dergisi | 3 | 22.Nisan.2019 01:30 |
Arkadaş Haftalık Resimli Mecmua Sıralı Liste (Bilge Şakrak) TAMAMLANDI | profesör | 1967 Arkadaş (Haftalık Resimli Mecmua) - Bilge Şakrak | 5 | 09.Haziran.2017 13:15 |
Jaguar Haftalık Mecmua (Çocuk Postası) Burhan Yayınları Sıralı Liste-TAMAMLANDI | yeryüzü | Jaguar | 3 | 05.Nisan.2015 02:54 |
Bambi Haftalık Mecmua Burhan Yayınevi Sıralı Liste (1968-69 Yılı) | Hakan Alpin | Bambi | 7 | 28.Mart.2015 00:39 |
Sartana Burhan Yayınevi Sıralı Liste - TAMAMLANDI | Colinmccay | Sartana Burhan Yayınevi | 3 | 25.Kasım.2013 15:11 |