Sayın "direnc11" kardeşim şahsında, tüm sevenlerine saygılarımla... Paylaşıma devam...
8 Ocak 2015 #1 sarkomer Yönetici 18 Ağu 2009 13,444 308,538 Sayın "direnc11" kardeşim şahsında, tüm sevenlerine saygılarımla... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sayın "direnc11" kardeşim şahsında, tüm sevenlerine saygılarımla... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
8 Ocak 2015 #2 direnc11 Yönetici 11 May 2009 10,183 38,085 İstanbul İlginç bir kitap paylaşmıssın, Zafer Hocam. Kitaptaki Roki Star macerası o kadar tanıdık geldi ki muhtemelen bu fasikülü çocukluğumda okudum. King, görece yeni olmasına rağmen yine de kolayca bulunuveren kitaplardan değil. Bu özelliğiyle de kıymetli bir kitap. Adımın da anıldığı bu değerli kitap için Zafer Hocama çok teşekkür ediyorum.
İlginç bir kitap paylaşmıssın, Zafer Hocam. Kitaptaki Roki Star macerası o kadar tanıdık geldi ki muhtemelen bu fasikülü çocukluğumda okudum. King, görece yeni olmasına rağmen yine de kolayca bulunuveren kitaplardan değil. Bu özelliğiyle de kıymetli bir kitap. Adımın da anıldığı bu değerli kitap için Zafer Hocama çok teşekkür ediyorum.
8 Ocak 2015 #3 savok Admin 30 Eki 2009 20,029 86,672 Kasımpaşa Zafer hocam bu güzel kitap için teşekkürler.. Saygılarımla!..