Zagor Darkwood Romanları - Sayı 1 Haziran 2020 / Kaderin Gözleri

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
36,767
İstanbul
Lal Kitap bir sürpriz yaparak bu kitabı yayımladı. Bu nedenle 1 ve 2. sayılara ait, sevgili Pertev üstadımızın eşsiz çalışmalarının bağlantılarını kaldırdık. Bu vesileyle:

1) Pertev üstadımıza bir kez daha teşekkürlerimizi iletmiş olalım.

2) Çizgi romanın ülkemizdeki serüvenine katkıda bulunmaya devam edelim; hemen kitabın siparişini verelim. Kendi adıma bu seriyi kütüphanemde bulundurmaktan büyük memnuniyet duyacağım. Buradan devamla, çizgi roman yayımcılığında önemli bir istikrarla bizi yüzlerce kitapla buluşturan Lal Kitap'a da teşekkürlerimizi iletelim.
 

ikarus75

Aktif Üye
31 Ağu 2011
358
508
ZAGOR DARKWOOD ROMANLARI- Kaderin Gözleri



Sayı : 1

68 sayfa











file


50456707301_90dcd757d9_o.jpg



oo"Çeviri, balonlama ve kısmi kapak dizâynı, bana aittir."oo

51329426111_91faa3ec86_s.jpg


SONRAKİ MÂCERÂLAR



elinize sağlık teşekk
 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
995
5,901
Çizgi Diyarımızda değerli dostlarımızın emekleriyle birçok çizgi roman paylaşıldı , paylaşılmaya devam ediyor. Bu yayınların içinde , bazı eserlere olan yoğun ilgi ( Tex gibi , Zagor gibi ) , benim de dahil olduğum çizgi romansever grubumuzun tesadüfi sonucu değil tabii . Mangasever , Kore popu hayranı yeni kuşaklar hariç ya da , Amerikan Süper Kahramanları seven dostlarımız hariç , forum alanımız dışında da , bu sonuç eminim pek farklı değildir. Nitekim , Bonelli firmasının İtalya'daki satışlarının sonuçları da aynı durumu işaret ediyor. ( Ancak , halen Ken Parker satışlarının son dönemde oldukça fazla düşüş göstermesini ve bu yüzden firmanın Berardi'ye yeni bir kahraman oluşturması talebinde bulunarak , seriyi sonlandırmasını halen şaşırtıcı buluyorum. ) Nitekim ilgi gören kahramanlar , ilave mini dizilerin oluşumuna da gerekçe oluyorlar. Tıpkı , @Pertev tarafından büyük emeklerle bizlere sunulan , büyük sürpriz , Zagor'un '' Darkwood Romanları '' serisi gibi Senarist Burattini'nin senaryosu , bu kez daha önce başka Zagor maceralarında pek rastlamadığımız bir çizer ( Ferighieri ) tarafından çizilmiş. Bu durum , bundan sonraki bu seriye ait maceraların yine , daha önce Zagor maceralarında rastlamadığımız çizerler tarafından çizileceğini işaret ediyor sanırım. '' Bir çırpıda '' okuduğum senaryo ve çizimler , bana Suat Yalaz ustanın başarıyla uyguladığı '' erotizm '' unsurunu da hatırlattı. ( Nehir kenarındaki '' Bayırgülü '' sahneleri !! ) Özetle , şimdiye kadar yaptığınız paylaşımları dikkatle izlediğim gibi , bu macerayı da büyük ilgi ve beğeniyle izledim , emeklerinize çok teşekkür ediyorum değerli @Pertev .
 

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,294
4,476
Değerli Pertev kardeşim Zagor için çok teşekkürler.
Paylaştığın için sağ olasın, var olasın.
 
Üst