Uykusuz'un kapağı ve Vicdan kantarı...

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,189
uykusuz2gtg.jpg


Bu arada merak ettim ve Berkin'in ne anlama geldiğine baktım.

"Berkin";
sağlam,
güçlü,
kuvvetli,
yıkılmaz,
dayanıklı,
güvenilir,
emin,
hasara uğramayan,
hasta veya sakat olmayan anlamlarına geliyor.
Allah (CC) rahmet eylesin.

bayrakzaf.gif
 

Julien Sorel

Kıdemli Üye
10 Eki 2010
177
943
Acaba bu gece rahat uyuyabilecekler mi, uyku tutacak mı

Bence horul horul uyuyacaklardır...

Baba dayağıyla büyüdüler...
Gittikleri okullarda Allah sevgisiyle değil Allah korkusuyla eğitildiler.
Gençliklerinde, Komünizmle Mücadele Derneklerine girip, kendisi gibi düşünmeyenlerden nefret etmesini öğrendiler.
Ne bir kızın elinden tuttular, ne iki duble rakı içtiler...

Haliyle de o tornadan bu malzeme çıktı...
 

colossus

Aktif Üye
29 Ocak 2012
325
425
USA
O kadar paranın orada ne işi vardı diyemeyenler 14 yaşında çocuğun orada ne işi vardı diye soruyor. Bunlar insanlığı bırakıp para derdine düştükleri için gayet güzel uyurlar fındıkfındık hocam.
 

Kemikdilli

Kıdemli Üye
2 Ocak 2012
194
538
İslamcı hareket bu yükü kaldıramaz. 90'lı yılları düşünüyorum. Cuma namazı sonrası yapılan eylemleri... Başörtüsü eylemlerini... İslamcı hareket bir ahlak davası olarak algılanıyordu. Gelinen hale bakın. Parayı nereye sokacağını bilemeyen bir adam, öldürülen 14 yaşında öldürülen çocuğa üzülmemek için bahane arayan güruhlar. Bu muydu yani? Bunun için mi parçaladınız hançerenizi?

Özdemir İnce, İslamcıların kasa ve masa peşinde olduklarını söylüyordu. Aha size masa, aha da kasa. Tepe tepe kullanın. Ama ahlak kaçtı elinizden. Onu nasıl yapacaksınız? Sadece cahilleri ve aptalları kandırarak, avanta peşinde koşanları etrafınıza toplayarak bu ülkeyi yönetebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Meşruiyetiniz bitti. Davanız bitti.

45 yaşında adamım. Dün akşam Berkin için çocuk gibi ağladım. Belki de o ekmeği alıp evine dönebilseydi, ekmeğin ucunu koparıp yiyecek, annesinden azar işitecekti. Ah, annemden işittiğim azarlar, su samuru gibi çamurların içinde debelendiğim çocukluğum. Berkin, sevgili yavrum sen bizim soğuktan mosmor olmuş ayaklarımızla topa vurmaya çalıştığımız zamanlarımızsın. Dünyanın bütün davalarını toplasak, senin o masum gülüşün etmez.
 

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,351
53,701
TAM 35
Ben evladın ne demek olduğunu anlayan bir baba olarak annesine ve babasına sabır diliyorum.Nazlı bir çiçek gibi büyüt esen rüzgardan sakın.Öksürdüğü geceler seninde için parçalansın.İslamcı,dinci,solcu,sünni,alevi,kominist vs... vs... ne olurlarsa olsunlar.Bu insanların yavrusu,canı öldü beee.Bundan sonra dünyayı versen boş.Katillerini cezalandırmak cayır cayır yanan yüreklere bir nebze de olsa su vermek fazdır farz.
 
Üst