Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,045
20,253
Kamlançu



Bir önceki Türkiye Çocuk Dergisi paylaşımımda linkleri yanlış verdiğim için özür ile başlıyorum bu paylaşıma. Fakat anlaşılan o ki kimse açıp okumadığı için uyarı da gelmedi linkin yanlış olduğuna dair. :)
Eğer numaralandırdığım gibi arşivliyorsanız bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Fakat isimlerini değiştiriyorsanız bir önceki paylaşımı listemizdeki 462. sayıya denk gelecek şekilde düzenleyebilirsiniz.
Neyse, bu sayı kapakta görüldüğü üzere Barış Manço röportajı, Celal Kandemiroğlu'ndan Red Kit, Asterix, Tenten, Spirou (yanlış yazdım herhalde :D) Daltonlar gibi karakterleri bünyesinde barındıran Biyonik Zühtü, Fikret Kol'dan Koç Murat, İsmail Akyol'dan Çelik El, Yüzbaşı Alparslan ve Kimsesiz Çocuk gibi çizgi roman içerikleri ile yine nostaljiyi evinize taşıyor. Badinizden almayı unutmayın! (Badi değil de bayi miydi yoksa? :D )
Sizi bu kötü kelime esprileri ile daha fazla sıkmadan dergi ile başbaşa bırakıyorum. Keyifli okumalar.


 
Son düzenleme:

prestij16

Süper Üye
9 Ağu 2010
2,585
3,391
üstadım çok güzel bir konu olmuş, açıklamalar süper
ben bu günler zagorları tamamlıyorum, kayıp olduğum senelerde paylaşılanlar
bir sonraki seri mister no olacak, türkiye çocuk hürriyet tercuman vs bunlarda zamanla hepsi inecek
indirirken bu konular arka sayfaya gittiği için yorum yapamıyorum şimdiden teşekkürü yazıyorum :cool:

üstadım emeklerin için teşekkürler, herşey gönlünce olsun, saygılar :wbtr::wbtr:
 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,471
27,033
Paylaştığın tüm sayıları indirdim sevgili dostum.Ama arada özellikle son dönemde okumadığım dergiden çalışmadığım konudan geldi soru.Böyle anlaşmamıştık.:D
Hoş ayda yılda bu dergiyi paylaşan bir sen kaldın onda da hiç sesimi çıkarmaz,ne paylaşırsan indirip arşiv yapar fırsat bulunca da okurdum.:)
Neyse pabuç pahalı,bu sayıyı hemen indirip güzelce inceleyeyim ki,yarın gece sözlüye kalkabiliriz.:)Bu sayıyla geçen paylaşımı,geçen paylaşım ile de bu sayımızı okuyacağız.Ne de güzel anlattım.:Ğ
Değerli emeklerine çok teşekkür ediyorum üstadım.Birazdan kahvaltımı yapayım bu dergi o kadar güzel gidecek ki üzerine...
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,045
20,253
Kamlançu
Yanlış sayıyı da düzeltmişsindir umarım Muratcım.

Düzelttim, konu başlıklarını değiştirince yerine oturdu :)

Çocuk dergilerini ben de indirmiyordum. Derlemeleri tercih ediyordum ama son dönemde Milliyet Çocuk olsun, Doğan Kardeş olsun ya da Profesör'ün paylaştığı 40'lı 50'li yılların çocuk dergileri olsun içeriklerinin çok güzel olduğunu farkedip almaya başladım. Bilgisayarda yer kalmadı ama ne yapalım, filmleri sileriz :)



Hoş ayda yılda bu dergiyi paylaşan bir sen kaldın....

Ayda yılda bir değil, haftada bir :) Ve yaklaşık 3 aylık stokumuz var. :) Sonra yenilerini temin etme yoluna gideriz artık. Kirpi/Peyk, Nejat, siz ve ismini hatırlayamadığım başkaları da vardı ama onlardan ses çıkmaz oldu. Bakalım, zamanla olur herhalde :)
 
Üst