Gazete Pencere - 15 Günlük Ücretsiz Abonelik

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
525
2,707
Gazete Pencere 15 Gün Ücretsiz

Önceleri Kültür sanat konularında paylaşım yaptığım Gazete Pencere nin geçenlerde herkese 15 Günlük Ücretsiz abonelik sunduğunu öğrendim.
Haftanın 7 günü pdf olarak telefonunuza veya email adresinize sabahları 07:00 de gönderiyorlar

Özellikle pazarları ek sanat kültür ağırlıklı kısmını takip ediyorum ve isterseniz önümüzdeki pazar günü çıkacak sayısının sanat kültür ağırlıklı ekini Pazar günü sizlerle paylaşabilirim

15 Gün Ücretsiz abonelik için:
 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,041
6,075
Andy Warhol'dan Nazım Hikmet'e, Zefirelli'den Botero'ya, Mehmet Yaşin'den Şukufe Nihal'e bir çok konuda, sayenizde ilginç yazılar okudum Sn. @kemalettin . Gerek sanat , gerekse de bilim konularında , yabancı dilde de olsa, doyurucu bilgi içeren yayınlar hakkında paylaşım ya da önerileriniz olursa, bu konuların ilgi alanlarım içinde olduğunu bilmenizi isterim. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
 

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
525
2,707
. Gerek sanat , gerekse de bilim konularında , yabancı dilde de olsa, doyurucu bilgi içeren yayınlar hakkında paylaşım ya da önerileriniz olursa, bu konuların ilgi alanlarım içinde olduğunu bilmenizi isterim. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
Tabii, memnuniyetle
Genelde birkaç İngiliz ve ABD kaynaklı, özelde ise sinema ağırlıklı birkaç yayını takip etmeye çalışıyorum.
Gelecek hafta sonuna mutlaka 1-2 tanesinden paylaşım yaparım
 

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,177
6,955
Gazete Pencere nin 24 Mart 2024 pazar ekinin
(Orpalis Pdf Reducer) ile optimize edilmiş hali ilişikte


İçinde her zevke hitap eden ilginç yazıların yer aldığı harika bir ek. Daha önce hiç okumamıştım Gazete Pencere'yi ve doğal olarak Pazar ekini. Bundan sonra sıkı bir takipçisi olacağım. İçindeki tüm yazılar ilgi çekici ama ben en çok Özlem Özdemir'in geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta gazeteci Ali Sirmen'le ilgili yazmış olduğu yazıyı beğendim. Batı'da ölen kişilerin ardından "obituary" adı verilen, bazıları edebiyat şaheseri sayılacak düzeyde harika yazılar yayımlanır. Bizde ne yazık ki bu tür yazıların sayısı yok denecek kadar az. İşte, Özlem Özdemir'in yazısı çok başarılı bir "obituary" örneği olmuş.
Değerli @kemalettin'e her zamanki çizgi üstü paylaşımlarının yeni bir örneğini bizlerle buluşturduğu için teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Üst