Galakside yapayalnız...

BlasterComics

Yeni Üye
15 Şub 2013
54
179
DC comics
Çok uzun zaman oldu, bir şeyler yazmayalı, bir şeyler paylaşmayalı :) Herkese tekrardan merhabalar. Bundan tam 1 sene önce, Acemi adlı, ismi kadar acemi bir çizgi roman çıkartmıştım. İlk denememdi ve bana göre oldukça kötüydü. Gerek hikayesi olsun, gerek çizgiler olsun, çok amatörce gözüküyordu. Hikayesi çok klasikti. Çizgiler ise aşırı derecede kötüydü. Çoğu kişi bana destek olup, devamını getirmemi istese de, maalesef devamını getiremedim. Çünkü hikaye bir yerden sonra tıkanıyordu ve artık acemiyi yazıp çizmek bana keyif vermiyordu. ikinci bölümün yarısını çizmiştim fakat dayanamayıp yarıda bıraktım.

Neyse, bugün yeni bir sayfa açıyorum ve sizlerin karşısına çok daha kaliteli bir çizgi romanla çıkmayı planlıyorum. Henüz yazma aşamasını bitiremesem de, Çizgi romana bir kapak çizdim. Umarım kapağı beğenirsiniz :)

N4VvDa.jpg


Kısaca hikayeden bahsetmek gerekirse;
İnsanlık, dünyadaki kaynaklar bitmeye başlayınca, yeni galaksiler, yeni gezegenler aramak için galaksiler arası yolculuklara çıkarlar. Uzun yıllar sonra koloniler kurulur ve insanlık galaksinin her bir köşesine yayılmayı başarır. Dünya ise insanların arada ziyaret ettiği bir müzeye dönüştürülür. Yine uzun yıllar sonra, içinde azda olsa yaşam bulunan bir gezegen daha keşfedilir. Ama sorun şudur;
Bu gezegene hangi koloni yerleşecek?
Bu sorunun cevabını bulmak için, birbirine zıt olan iki koloni, çeşitli bahaneler bularak gezegen uğruna birbirlerine savaş açarlar. İşte hikayemiz tamda burada başlar.Genç bir asker olan ana karakterimiz,
bir yandan savaşın yıkıcı yönlerini düşünürken, bir yandan da geçmişe, ailesine, doğup büyüdüğü gezegene, barışa ve mutluluğa duyduğu özlemi dizginleyemez. En büyük korkusu ise, savaşın tam kalbinde, ölümle yaşam arasındaki o ince çizgide, vereceği mücadeledir. Ana karakterimiz, bunları düşünüp, titreyerek savaş için gezegene gönderilirken, Aşağıda onu çok daha büyük bir olay bekler. Az sonra, bir takım olaylar yüzünden galakside hayatta kalan tek insan olacağından haberi yoktur.
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,022
denize sıfır
Biz acemi arkadaşı da merakla beklemiştik. Yarım kalmasına üzüldüm.
Bundan 2-3 sayfa yaptığında paylaşırsan seviniriz.:)
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,051
75,685
hiçbiryerde :)
Hoşgeldin tekrar BlasterComics.
Kapak çok güzel görünüyor.
Kolay gelsin; sabırla ve disiplinli-
düzenli çalıştıkça mutlaka iyi işler
çıkarmaya başlarsın.
 
Üst