Elektronik müzik..

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,213
3,865
Osmaniye

Bu parça 1974 Dünya kupasının jenerik müziğiydi. İki tane çizgi futbolcu karakteri vardı Tip ile Tap'tı adları yanılmıyorsam. Rahmetli dedemden kalma hatıra bira bardağı hala bende..
Sayın Gürcan Sarı;
Bir de şu müziğe ne derseniz?
Hoşunuza gidecektir eminim.
Bu müzik ayrıca Rahmetli Kemal Sunal'ın "Gol Kralı" isimli filminin de açılış müziği olup sanırım ilgili duyanlar tarafından bayağı bir şekilde arandığını düşünüyorum. Ki yine sanırım Youtube'da bile yok.

World Cup 1974 - Heinz Schönberger Orchester

World Cup Parade

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,213
3,865
Osmaniye
Melih_ Üstadım, Ed Starnik ve Saz Arkadaşlarının yayınladığı tamamı coverler ve remixler içeren Synthesizer Greatest albüm serisinde, Magic Fly coverının girildiği mix cihazının ismi olan Ecama, parçada grubun ismi gibi karma albümde yer aldığın için sanatsever aziz halkımız grubun adını ECAMA olarak bilmektedir ancak; parçanın bestesi ve icrası Didier Marouani ve Saz Arkadaşlarının oluşturduğu SPACE grubuna aittir.

Sanatsever Aziz Halkımıza arz ederim...

Ben de forumdaki bu muhteşem akıma dünyanın en ruh hastası video klibi ile katılayım o halde; ninja kıyafetli, kadife bıyıklı, Nuri Alço zincirli Cerrone'den dinliyoruz... (Çeronn diye okunur, İtalyanlar Çerrone diye okunur)

[youtube]QgGK4qBTwpw[/youtube]

Sanatsever aziz halk size teşekkür eder.

Not: Katılımda kullandığınız parçayı az daha bende kullanacaktım. Teşekkür eder kolaylıklar dileriz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,593
34,937
İstanbul
Sevgili arkadaşlar, sizlerden ricam paylaştığınız eserlerin kaç yılına ait olduğunu da belirtmenizdir. Teşekkürler. (Bundan evvelki paylaşımların tarihlerini müsait bir zamanımda ben ekleyeceğim..)
 
Üst