çizgi film açmazları..

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,736
44,055
denize sıfır
icon10.png
çizgi film açmazları...


bc3ztvm7c14nufz6d.jpg


bc3zv1gaoz8qbdk2d.jpg


bc3zvkytud0cfxuxh.jpg


bc3zw7drhp8ir8q8l.jpg
 

grreenman

Çeviri & Balonlama
29 Eki 2009
282
410
Ne öyle, Road Runner "Bip Bip" demekten başka bir numarası yok. Coyotenin durumunu bende çok merak etmişimdir. Road Runner'i yemeye uğraşmak yerine niye başka hayvanların peşine düşmez. Ben başarısız da olsa yaratıcı çözümlerinden dolayı Coyote'yi daha çok severdim.

Superman ve Marvel evrenindekilerin evreni yoketme arzusuyla bu kadar güzel dalga geçen bir espriyle karşılaşmamıştım. Marvel bile serilerinde bu konuda kendisiyle dalga geçer tarzda cümleler kuruyordu. İç Savaş'ta Tony Stark senatoyu süper kahraman yasasına karşı ikna etmek için Avengers'in dünyayı ve evreni kaç kez kurtardığını ve bunun maliyetinin ne olduğundan bahsediyordu.

Örümcek Adam'da galiba Avengers'ın bir üyesi iken bir durum değerlendirmesi yapıp kaç kez dünyayı kurtardıklarını düşünüp kendisinin basit haydutların peşinde koşmasının, yani kulvar değiştirmesinin anlamını sorguluyordu.

Bir de benim kafama takılan bir şey var, o da süper kahramanların karşılaştığı tesadüfler. Düşünün ki, Jean Grey Phoenix'e dönüşüyor, başka bir galaksiye gidiyor ve orada Shiar imparotorluğunun uzay gemisiyle karşılaşıyor. Bu nasıl bir tesadüf olabilir, anlamak mümkün değil!
 
Üst