ben de buradayım, selamlar

sarya_a

Yeni Üye
27 Ocak 2012
4
5
kendisinden çok şey beklenen bir çocuk olarak çizgiromanla geç bir yaşta tanıştım. maalesef ailemizde yaratıcılık çok teşvik edilen bir şey değildi. 19 yaşımda enki bilalin çizimleriyle tanıştığımda amatör olarak uğraştığım resimde anlayışım değişti, çok etkilendim. sonra kitap okurken onları film ya da çizgiroman kareleri gibi düşünmeye başladığımı farkettim. ursulanın (bilirsiniz mülksüzler kitabının yazarı) atuan mezarları adlı kitabındaki karakterleri çizdim mesela. onun dışında hitchcok filmlerinden sahneler resimlemeye bayılıyorum.
bu siteyi tesadüfen buldum ve çok sevdim. üstelik ben kendimi yalnız hissediyordum, çevremde bu işle ilgilenen pek kimse yok. hem kndimi geliştirmem çok zordu, yardım alabileceğim kimse yok. eminim burası bana çok şey katacak.
çizim enteresan birşey. bazen özgün ve profesyonel bir çizimi incelemek eline kalem kağıt alıp birşeyler çizmekten daha geliştirici olabiliyor. siteyi tümüyle inceleyemedim ama şu an favorim seyfettin efendi ve olağanüstü maceraları. tarz özgün, başlığa taptım, üstelik bir sherlock holmes hayranı olarak konusu beni büyülüyor. bayıldım, takipçiisiyım.
herkese bol gerçeküstü günler diliyorum
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,739
44,191
denize sıfır
hoşgeldiniz biraz turlayın forumun keyfini sürün,sonra çizimlerinizi görmek,üzerinde konuşmak isteriz.:)
 

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,434
İstanbul
Hoşgeldiniz...emin olun doğru yere geldiniz. Çizimleri merak edenler arasında bende varım.
 
Üst