Bayır Gülü Cilt 1"Feyhan Güver"

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,672
Kasımpaşa
Bayır Gülü-Cilt 1 - Feyhan Güver

11uutqo.jpg


Kadın erkek ilişkileri hepimizin olduğu gibi mizahın da, karikatürün de en çok ele aldığı konulardan. Ama hep tek bir yandan, erkeklerin bakış açısından yansıtılmış bugüne dek. Kadınların kendine has dünyası, birarada yaşadıkları ise çok daha az görülür mizahta ve karikatürde. Ona bir bakıştan, yaklaşımdan bile söz etmemiz mümkün değil. Belki de erkeklere uzak, yabancı bir dünya olduğu için.
Feyhan Güver, bir kadın karikatürist, mizah yazarı. Yazdıklarında da, çizdiklerinde de önce kendi dünyasına yöneliyor. Kadınların yaşadıklarını, sorunlarını yansıtmaya çalışıyor. Kadınların bakış açısından kadın erkek ilişkilerini ele alıyor. Üstelik bu hayatı çok daha zor yaşandığı bir ortamda köy ortamında ele alıyor. Neşesini, iyimserliğini hiç kaybetmeden. Çözümler üreterek. Güldürmeyi bilerek.
Feyhan Güver, Leman dergisinde yayınlanan karikatürleriyle tanıdığımız bir sanatçı. Yeni Bin Yıl gazetesinde ve Pazartesi dergisinde de bant karikatürleri yayınlandı. Yayınlanan ilk kitabı "Feyhan Sofrası" mizah yazılarından oluşuyordu.



Alıntıdır.Tarayan arkadaşa teşekkürler.


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,672
Kasımpaşa
Bu kitabı ben yüklemişim
iki günden bu yana arıyorum
bulamadım.
Bari bende teşekkür edeyim
Sevgili dostlarım sağolun.
Sayenizde kitabıma yeniden kavuştum.
Sevgilerimle.
 

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,993
13,520
Eskiden abimin mektup arkadaşıydı. TEşekkürler paylaşım için.
 
Son düzenleme:
Üst