Amazing Spiderman Sayılarını Bulamıyorum

Amazing Spiderman Sayılarını Bulamıyorum

İstek Hattı

Like Tree4Likes
  • 1 Post By büyük beyaz
  • 3 Post By Peter Banner

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27.Ocak.2019, 21:58   #1
Yeni Üye

TUNCAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
TUNCAY is on a distinguished road
Standart Amazing Spiderman Sayılarını Bulamıyorum
Öncelikle merhaba. Kusura bakmayın ilk defa forum sayfasında bir şey paylaşacağım. Amazing Spiderman vol 1'in ilk beş sayısını okudum ama sonraki sayılarını bulamadım. İlk beş sayısını Türkçe okudum varsa link atabilr misiniz? İngilizce de olabilir.
TUNCAY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 27.Ocak.2019, 22:03   #2
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

büyük beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
İngilizce olanları buradan okuyun.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Peter Banner bunu beğendi.
Alt 27.Ocak.2019, 22:17   #3
Kıdemli Üye

Peter Banner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 55174
•Rep Seviyesi :
Peter Banner has a reputation beyond reputePeter Banner has a reputation beyond reputePeter Banner has a reputation beyond reputePeter Banner has a reputation beyond reputePeter Banner has a reputation beyond reputePeter Banner has a reputation beyond reputePeter Banner has a reputation beyond reputePeter Banner has a reputation beyond reputePeter Banner has a reputation beyond reputePeter Banner has a reputation beyond reputePeter Banner has a reputation beyond repute
Alıntı: TUNCAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle merhaba. Kusura bakmayın ilk defa forum sayfasında bir şey paylaşacağım. Amazing Spiderman vol 1'in ilk beş sayısını okudum ama sonraki sayılarını bulamadım. İlk beş sayısını Türkçe okudum varsa link atabilr misiniz? İngilizce de olabilir.

Merhabalar sayın TUNCAY. Öncelikle, bu tarz danışma ve istek bildiren konuların "İstek Hattı"nda açılması gerektiğini belirteyim.

Amazing Spider-Man Vol.1'in ilk 40 45 civarı sayısı Gerekli Şeyler tarafından Spider-Man Klasik serisinde siyah beyaz olarak basıldı. Başka bir kaynaktan Türkçelerin bulunabildiğini sanmıyorum; bulunuyorsa da yayınevi telif hakkını elinde bulundurduğu için link paylaşımı yasak.

Amazing Spider-Man'ler İngilizce olarak forumda paylaşılmış (Bilgisayarda yer kaplamasını istemezseniz internet üzerinden okumak daha mantıklı tabii ):

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İngilizce-Türkçe kronolojik sıra çalışmasına da bakabilirsiniz. (Örümcek Adam alt forumunun sabitlenmiş konularında şu an en üstte gözüken konu.) Eskiden basılmış olup şu an forumda bulunan ve basılı olarak piyasada bulunabilecek bilebildiğim bütün karşılıkları oraya eklemiştim.

NOT: Sevgili büyükbeyaz'ın paylaştığı link Vol.2'yi içermekte. Aynı sitede diğer volume'leri ve diğer serileri de bulabilirsiniz.
Peter Banner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 15.Şubat.2019, 17:22   #4
Yeni Üye

mete123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
mete123 is on a distinguished road
İlk beş sayıyı türkçe nereden okudun acaba?
mete123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
amazing spider man, spider man, örümcek adam

Seçenekler
Stil