![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 26.Ocak.2019
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Öncelikle merhaba. Kusura bakmayın ilk defa forum sayfasında bir şey paylaşacağım. Amazing Spiderman vol 1'in ilk beş sayısını okudum ama sonraki sayılarını bulamadım. İlk beş sayısını Türkçe okudum varsa link atabilr misiniz? İngilizce de olabilir.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 06.Haziran.2016
•Rep Puanı : 55174
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Öncelikle merhaba. Kusura bakmayın ilk defa forum sayfasında bir şey paylaşacağım. Amazing Spiderman vol 1'in ilk beş sayısını okudum ama sonraki sayılarını bulamadım. İlk beş sayısını Türkçe okudum varsa link atabilr misiniz? İngilizce de olabilir. Merhabalar sayın TUNCAY. Öncelikle, bu tarz danışma ve istek bildiren konuların "İstek Hattı"nda açılması gerektiğini belirteyim. ![]() Amazing Spider-Man Vol.1'in ilk 40 45 civarı sayısı Gerekli Şeyler tarafından Spider-Man Klasik serisinde siyah beyaz olarak basıldı. Başka bir kaynaktan Türkçelerin bulunabildiğini sanmıyorum; bulunuyorsa da yayınevi telif hakkını elinde bulundurduğu için link paylaşımı yasak. Amazing Spider-Man'ler İngilizce olarak forumda paylaşılmış (Bilgisayarda yer kaplamasını istemezseniz internet üzerinden okumak daha mantıklı tabii ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İngilizce-Türkçe kronolojik sıra çalışmasına da bakabilirsiniz. (Örümcek Adam alt forumunun sabitlenmiş konularında şu an en üstte gözüken konu.) Eskiden basılmış olup şu an forumda bulunan ve basılı olarak piyasada bulunabilecek bilebildiğim bütün karşılıkları oraya eklemiştim. NOT: Sevgili büyükbeyaz'ın paylaştığı link Vol.2'yi içermekte. Aynı sitede diğer volume'leri ve diğer serileri de bulabilirsiniz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 15.Şubat.2019
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
İlk beş sayıyı türkçe nereden okudun acaba?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
amazing spider man, spider man, örümcek adam |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Spiderman ve Diğerleri Sayı 15 - Amazing Spiderman 2 Film Özel | marvel | Spider-Man ve Diğerleri | 0 | 18.Aralık.2014 21:41 |
Amazing Spiderman | orkun5556 | İstek Hattı | 0 | 05.Mayıs.2014 16:38 |
amazing spiderman 1-2-3-4-5-6-7-8 | bekirk | İstek Hattı | 1 | 19.Ekim.2012 22:35 |
Amazing Spiderman Film ozel sayisi,Ultimate Spiderman | LetsJoker | Çeviri ve Balonlama Projelerimiz | 2 | 10.Temmuz.2012 18:44 |
The Amazing Spiderman #682,683,684 | merkal | Spider-Man | 1 | 01.Mayıs.2012 02:32 |