ix.jpg/file)
Amerikan iç savaşı sırasında ünlenen Myra Maybelle Shirley Reed Starr daha çok bilinen adıyla Belle Starr, yaşadıkları ve faili meçhulle sonlanan hayatı ile efsaneleşen bir karakterdir. Jesse James ve Cole Younger gibi kanun kaçakları ! ile isminin anılması onun efsaneleşmesinde bir nebze de olsa pay sahibidir. Şaibeli ölümünden sonra hakkında yazılıp çizilenler efsanesinin günümüze taşımasına sebep olmuş, sinema ve edebiyat dünyası da onun hakkında eserler vermiştir. Ölümü ile ilgili iddialardan derlenen ve benim balonlamasını yapmaya çalıştığım bu eser de Mark Rickett ve Steve Buccellato tarafından yazılıp çizilmiş, sevgili Gulyabani hocam tarafından çevrilmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum.
1. sayısını hatırlamak için buraya tıklayabilirsiniz.
2. ve final sayısı için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
tıklayınız.Unutmadan; Yazı tipi CCComicrazy, yazı boyutu: 5,9. Kendi eleştirimi de hemen yapayım, bazı sayfalarda duvarda ve iç sayfalardan birinde kartvizitte yazan yazıları da Türkçeleştirsem bayağı kaliteli bir sayı olabilirdi. (Kendini övme de ancak bu kadar olur)
Not: Geçen sefer tanıtım yazısını yazıp yazıp silmiş ve sonunda basit bir şekilde paylaşmıştım. Bu sefer de defalarca sildim. En son şekli budur. Kusuruma bakmayın artık.
Moderatör tarafında düzenlendi: