![]() |
#21 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
dylan dog kitapları fikirdir.dampyr ise yaratıcılık+nasıl olacağı+kazanmaktır
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#22 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 05.Eylül.2012
•Rep Puanı : 150392
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hocam hala sorun var asagidaki linkte ne zaman tiklasam su mesaj geliyor diger linklerde böyle bir sorun yok linki degismek mumkunmu acaba? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] extreme, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir: Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#23 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]() Hocam hala sorun var asagidaki linkte ne zaman tiklasam su mesaj geliyor diger linklerde böyle bir sorun yok linki degismek mumkunmu acaba? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] extreme, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir: Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir. Bahsettiğiniz sayı forum kurallarımız gereği yayın tarihi itibariyle iki yılını doldurmadığı için forumdan kaldırılmıştır. Bir süre daha ulaşamayacaksınız. Yayın evlerine destek olmak amacıyla aldığımız bu karara saygı duyacağınızı umuyor, diğer paylaşımların keyfini çıkartmanızı diliyorum. Selamlarımla.
![]() |
![]() |
#24 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 05.Eylül.2012
•Rep Puanı : 150392
•Rep Seviyesi :
![]()
Sorun degil ustat aciklama eklenmemis o yuzden hata var sandim tesekkurler ilgin icin.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Mayıs.2011
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Dylan Dog bildiğim ama okumadığım bir kahramandı, okudum ve bayıldım. Muhteşem. Herkesin eline sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#26 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Ağustos.2012
•Rep Puanı : 79005
•Rep Seviyesi :
![]()
Maxi serisi kaça kadar?
maxi serisi sadece 1 sayı değil gördüğüm kadarıyla ama kaça kadar bilmiyorum. Liste düzenlenmesi lazım bence. Saygılar sevgiler.
![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Şubat.2016
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Hoz comics bitti darısı Rodeo nun basina
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#28 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2013
•Rep Puanı : 5055
•Rep Seviyesi :
![]()
Dylan dog okumamıştım çok şey kaçırmışım ama zararın neresinden dönsem kar emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#29 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 290543
•Rep Seviyesi :
![]()
Arkadaşlar saçma bir soru olabilir ama Dylan Dog Hoz Comics Klasik seri niçin 22'den başlıyor?
22'den öncesi yok mu?
![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 03.Ocak.2016
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
2017 nin ocak ayı bitecek ve ve Lal yayın evi 99. Sayıdan devam ettiÄ£ine göre rodeo taraması olan paylaşabilir mi ? Piyasada 21 kitabı paket halinde pahalı bir biçimde satıyorlar . Hozcomicsin bile sayıları hala d&r gibi yerlerde bulunurken Rodeo bulunmuyor
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
bonelli, comics, dog, dylan, hoz, listeler, sıralı |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tex Oğlak Yayıncılık Bonelli Comics Sıralı Listeler | Colinmccay | Tex Oğlak Yayıncılık Bonelli Comics | 39 | 02.Aralık.2022 12:34 |
Dylan Dog Bonelli Comics Dylan Dog & Martin Mystere Son Durak: Kabus! (Balonlama) | akyıldız | Dylan Dog | 16 | 20.Mart.2014 21:41 |
Dylan Dog Bonelli Comics Dylan Dog & Martin Mystere Dünyanın Sonu (Balonlama) | rahip | Dylan Dog | 18 | 20.Mart.2014 21:40 |