Dylan Dog Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Dev Albüm Sayı 05

Dylan Dog Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Dev Albüm Sayı 05

Dylan Dog

Like Tree50Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04.Temmuz.2010, 22:00   #1
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2600493
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
Yeni Dylan Dog Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Dev Albüm Sayı 05

Paylaşıma devam...
Takriben 4 saatte ve sadece gönül dostları için taranmış olmakla birlikte,
tüm çizgi romanseverlere paylaşımı;
zaman mefhumu ve herhangi bir şart olmaksızın gönlümüz gibi daima açıktır.
Saygılarımla...

1.Bölüm
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2.Bölüm

Konu sarkomer tarafından (14.Şubat.2013 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: 1.Bölüm linki yenilendi.
sarkomer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 04.Temmuz.2010, 22:25   #2
Süper Üye

Kroker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 123989
•Rep Seviyesi :
Kroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond repute
Dört macera, dört saat büyük emek, ellerine sağlık, harika işler çıkarıyorsun hocam, çok teşekkür ederim.
Kroker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 04.Temmuz.2010, 22:49   #3
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Şu an itibari ile bilgisayarın başına geçtim,
daha indirmeden yazmak istedim.
Gerçekten çok büyük bir emek
yorgunluk, tarayıcının başında geçen o saatler
Hele benim gibi acemiler için daha da zor.
Çok sık yazıyorum ama belirtmeden olmaz helallik istemek şart
hak geçiyor çünkü.
Sevgili hocam, senin gibi insanlar olduğu sürece burası var olur
Çünkü burada iyi insanlar var
Tencere kapak gibi
Biz birbirimizi bulmuşuz
Doğal, paylaşımcı
karşılıksız vermeyi bilir gibi
Saygılarımla.
Tekrar teşekkürler.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 04.Temmuz.2010, 23:04   #4
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Hocam gerçekten zor işlere imza atıyorsun,eline sağlık,gönül dolusu teşekkürler
ertuğrul isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 04.Temmuz.2010, 23:49   #5
Onursal Üye

altay1944 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 107958
•Rep Seviyesi :
altay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond repute
altay1944 - MSN üzerinden mesaj gönder
Bir avuç kişiydik yola çıktığımızda .Kim takıldı ise geri çevirmedik ...Bekledik elbet ben BİZ olur diye .Kimse emeklerimizi,beklentilerimizi hüsrana çevirmedi.Bekledik.gelen gelsin ve dahi bizi geçsin diye .Emeklerin en büyüğü sizindir ...Sağolun var olun .Biz olabildikse ne ala.Sizin gibi dostlarla aynı sofradan tuz paylaştıkya ...Mutlu ve sağlıcakla.

Hz. Mevlânâ

altay1944 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 04.Temmuz.2010, 23:59   #6
Aktif Üye

bortecinefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
bortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond repute
Büyük emek gerçekten, ama asıl önemlisi gönülden gelen paylaşma isteği, teşekkürler

Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacak
FENERBAHÇE

bortecinefb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Temmuz.2010, 12:08   #7
Yönetici

Mehmet Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1483761
•Rep Seviyesi :
Mehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond repute
Mehmet Ali - MSN üzerinden mesaj gönder
Müthiş gerçekten müthiş bir paylaşım.Dostlarımın da dediği gibi inanılmaz bir emek gerektiriyor.Tarayıcı başında geçirilen cefalı saatler,sırt ve boyun ağrıları.Bu emeğe her türlü teşekkür kifayetsiz.Var ol aziz dostum,beni çok sevdiğim bu karakterin yeni maceraları ile buluşturduğun için.
Alt 07.Temmuz.2010, 22:51   #8
Süper Üye

jagdpanther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5032
•Rep Seviyesi :
jagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond repute
Tarayıcı başında geçen dört saatlik zaman , emek ,sabır ve şartsız paylaşım için teşekkürler Sarkomer .
jagdpanther isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 07.Temmuz.2010, 23:02   #9
Süper Üye

kral911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
kral911 has a reputation beyond reputekral911 has a reputation beyond reputekral911 has a reputation beyond reputekral911 has a reputation beyond reputekral911 has a reputation beyond reputekral911 has a reputation beyond reputekral911 has a reputation beyond reputekral911 has a reputation beyond reputekral911 has a reputation beyond reputekral911 has a reputation beyond reputekral911 has a reputation beyond repute
emeğin için gerçekten çok teşekkürler..
kral911 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 09.Temmuz.2010, 21:56   #10
Süper Üye

pereventi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 14547
•Rep Seviyesi :
pereventi has a reputation beyond reputepereventi has a reputation beyond reputepereventi has a reputation beyond reputepereventi has a reputation beyond reputepereventi has a reputation beyond reputepereventi has a reputation beyond reputepereventi has a reputation beyond reputepereventi has a reputation beyond reputepereventi has a reputation beyond reputepereventi has a reputation beyond reputepereventi has a reputation beyond repute
çok teşekkür ederim büyük emeklerin ve büyük albüm için.
pereventi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil