![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2600493
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Paylaşıma devam... Takriben 4 saatte ve sadece gönül dostları için taranmış olmakla birlikte, tüm çizgi romanseverlere paylaşımı; zaman mefhumu ve herhangi bir şart olmaksızın gönlümüz gibi daima açıktır. Saygılarımla... ![]() 1.Bölüm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2.Bölüm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu sarkomer tarafından (14.Şubat.2013 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: 1.Bölüm linki yenilendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 27.Nisan.2009
•Rep Puanı : 123989
•Rep Seviyesi :
![]()
Dört macera, dört saat büyük emek, ellerine sağlık, harika işler çıkarıyorsun hocam, çok teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Şu an itibari ile bilgisayarın başına geçtim,
daha indirmeden yazmak istedim. Gerçekten çok büyük bir emek yorgunluk, tarayıcının başında geçen o saatler Hele benim gibi acemiler için daha da zor. Çok sık yazıyorum ama belirtmeden olmaz helallik istemek şart hak geçiyor çünkü. Sevgili hocam, senin gibi insanlar olduğu sürece burası var olur Çünkü burada iyi insanlar var Tencere kapak gibi Biz birbirimizi bulmuşuz Doğal, paylaşımcı karşılıksız vermeyi bilir gibi Saygılarımla. Tekrar teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Hocam gerçekten zor işlere imza atıyorsun,eline sağlık,gönül dolusu teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye |
![]()
Bir avuç kişiydik yola çıktığımızda .Kim takıldı ise geri çevirmedik ...Bekledik elbet ben BİZ olur diye .Kimse emeklerimizi,beklentilerimizi hüsrana çevirmedi.Bekledik.gelen gelsin ve dahi bizi geçsin diye .Emeklerin en büyüğü sizindir ...Sağolun var olun .Biz olabildikse ne ala.Sizin gibi dostlarla aynı sofradan tuz paylaştıkya ...Mutlu ve sağlıcakla.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 13.Aralık.2009
•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
![]()
Büyük emek gerçekten, ama asıl önemlisi gönülden gelen paylaşma isteği, teşekkürler
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici |
![]()
Müthiş gerçekten müthiş bir paylaşım.Dostlarımın da dediği gibi inanılmaz bir emek gerektiriyor.Tarayıcı başında geçirilen cefalı saatler,sırt ve boyun ağrıları.Bu emeğe her türlü teşekkür kifayetsiz.Var ol aziz dostum,beni çok sevdiğim bu karakterin yeni maceraları ile buluşturduğun için.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 10.Nisan.2010
•Rep Puanı : 5032
•Rep Seviyesi :
![]()
Tarayıcı başında geçen dört saatlik zaman , emek ,sabır ve şartsız paylaşım için teşekkürler Sarkomer .
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ocak.2010
•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
![]()
emeğin için gerçekten çok teşekkürler..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 27.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 14547
•Rep Seviyesi :
![]()
çok teşekkür ederim büyük emeklerin ve büyük albüm için.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nathan Never Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Büyük Albüm Sayı 3 | malalu_la | Nathan Never | 17 | 06.Mart.2020 01:17 |
Dylan Dog Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Dev Albüm Sayı 04 | sarkomer | Dylan Dog | 24 | 30.Ekim.2017 03:09 |
Dylan Dog Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Dev Albüm Sayı 03 | sarkomer | Dylan Dog | 22 | 15.Ocak.2016 17:10 |
Dylan Dog Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Dev Albüm Sayı 01 | tombraks1978 | Dylan Dog | 9 | 22.Ekim.2014 00:40 |
Nathan Never Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Büyük Albüm Sayı 6 | akyıldız | Nathan Never | 4 | 18.Aralık.2010 13:04 |