![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 14.Haziran.2009
•Rep Puanı : 1386506
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çeviri yapıp yayınlamaya değer konular arıyorum.
Sizlerden gelecek öneriler benim için değerli. Ama kimseye söz veremem. Öncelikle benim beğenmem gerekecek. Aradığım temel öğe çizgi romanın İngilizce, konunun ilginç ve sürekleyici olması. Renkli olması tercih sebebi. Süper kahraman, Büyü, Sihir, İlk çağlar, Dini konular, horror ve MANGA ilgim dışındadır. Günümüzün ve yakın geleceğin gerçeklerini (2000 - 2030) konu alan çizgi romanlarla ilgiliyim. Genellikle Comics ağırlıklı bir yayın sürdüreceğim. Fransız-Belçika serilerinden İngilizceye çevrilmiş ilginç konular karşıma çıkarsa onlar da yayına dahil olurlar. Bekliyorum. Konu daltas tarafından (01.Eylül.2021 Saat 10:11 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#2 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 27.Ocak.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
sayın daltas [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olabilir mi?
Fantastik bir konu ama Hitler hiç sevmediğim bir kişi. Her sayıda var... Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 01.Mayıs.2014
•Rep Puanı : 135153
•Rep Seviyesi :
![]()
Selamlar,
şahsen fantastik hikayelere zaafım var elimdeki çeviriden sonra H.G. Wells veya Stephen king hikayelerine başlamak istiyordum, ancak hepsini yalnız yapamam sanırım, hatta kaç tane olduklarını bile araştırmadım, inceleyin ilginizi çekerse H.G.Wells hikayelerinden dördünü buldum, ama o hikayelerin her birinin birkaç farklı filmini seyrettim Üzgünüm, hiç ilgimi çekmediler. Stephen king filmlerinin tamamını geçen yıl arka arkaya seyrettim. Sanırım bezginliğimi anlarsınız. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
Tercihim Zagor ve Tex bunlar gelirse var ya, var ya!..
Forumumuzda yabancı çok Zagor ve Tex var üstadım Ah bunlara bir el atsanız.Sevinçten gözlerimiz yuvalarından çıkar.Hepsi furmetti olsun taştan olsun.. Aslına bakarsanız yayınlanmamış Tex neredeyse yok, S/B yayınlanmayanların çoğu zaten Çizgili Düşlerin kitapları. Yayınevini desteklemek için kendim yıllar önce yayınladığım kitapları bile alıyorum. Genel cevabım aşağıdaki linkte; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 03.Ağustos.2017
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Modern dönemde geçen bir marvel serisi...linkte yüksek çözünürlüklü olarak sayfalar var....metinler biraz ağır gibi ama güzel bir proje olur Saygılarımla Nazarımda vampirler, kurt adamlar birer süper kahraman. Üzgünüm. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 09.Haziran.2016
•Rep Puanı : 55026
•Rep Seviyesi :
![]()
Akla gelen bazıları
The Last Templar 6 Sayı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] D-Day 24 Sayı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Inspector Carnado 17 Sayı ingilizceye çevrilmiş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Templar papazların savaşçısı, D-Day bir çizgi sever sitesinde yayınlıyor, Inspector Carnado 70'lere kadar giden eski bir konu. Üzgünüm. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 02:02 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 01.Mayıs.2016
•Rep Puanı : 140162
•Rep Seviyesi :
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KONUSU: Kansas, 1861. Kuzey ve Güney eyaletleri arasında gerilim artarken, fanatik, şiddetli bir vaiz, insanları kölelik yanlısı devletlere karşı silahlanmaya çağırırken arkasında bir ceset izi bırakır. Bu olaylar gelişirken yalnız bir binici ortaya çıkar dokunduğu kişilerin geçmişini ve geleceğini okuyabilen. Küçük Holton kasabasında bir hesaplaşma yaklaşır ancak işler göründüğü gibi değildir... ![]() Tex'den bile bıkan birisi olarak, diğer westernlere hiç ilgi duymuyorum. Üzgünüm. İlave açıklama aşağıdaki linkte; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu daltas tarafından (24.Şubat.2021 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 19.Nisan.2020
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5 sayılık kısa bir seri, polisiye bir öykü. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 10 sayılık birseri 2076 yılında geçen bir polisiye, gizem öyküsü. Devil's Highway ilginç bir konu gibi görünüyor, incelemem gerekiyor. Çizerler uzak geleceği benim nazarımda pek hayal edemiyorlar, 2nci konu ilgim dışında. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Mart.2016
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
sayin daltas,
XIII diye güzel bir seri vardi 24 bölüm olacak.bir kac bölüm cevrildi sonra marmara cizgi bir kac bölümü yayinladi arkasi gelmedi.eger telif sorunu yoksa cevirirseniz eminim hem siz hemde arkadaslarlarin zevkle okuyacagi bir seri olacaktir. saygilar Belki inanmayacaksınız ama ilk tercihimdi diyebilirim. Ama yayın geçmişine baktım, Marmara çizgi kafasına estikçe 3-4 yıl bekleyip yayınlamış. Geçmişteki bizim foruma karşı olan tutumlarını ele alırsak hiç bulaşmamak en iyisi. Tamamlandı Konu daltas tarafından (19.Ekim.2021 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 01.Şubat.2011
•Rep Puanı : 15015
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir klasik kahraman olan Tarzan'ı düşünürseniz, aşağıdaki linkleri incelemenizi isterim.
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir de Napolyon'un Rusya ile savaşını konu alan 3 sayılık bir seri. Çizimleri muhteşem. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tarzan yalnızca 60'lı yıllarda ilgimi çekerdi. Napolyon konu dışı - gerçek olay. Üzgünüm. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeviri yapabilecek kişi aranıyor | Aliiii | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 3 | 22.Eylül.2022 07:41 |
Çeviri yapabilcek kişi aranıyor | Aliiii | Forum Deneme-Öğrenme Alanı | 0 | 13.Mayıs.2020 01:10 |
AXA çeviri yapacak olan aranıyor. | barsgan | İstek Hattı | 11 | 26.Ağustos.2019 00:08 |
Örümcek Adam Yeni Log. Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 11 Hassas Konular | Mehmet Ali | Örümcek Adam - Arka Bahçe Yayıncılık | 2 | 04.Şubat.2010 19:43 |