![]() |
#51 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 25.Haziran.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
tarzan çizgi romanları hiç çevrilmedi.
Bu konuyu dile getiren üçüncü kişisiniz. Bakarak inseydiniz iyi olurmuş. Tarzan yalnızca 60'lı yıllarda ilgimi çekerdi. Üzgünüm. Konu daltas tarafından (13.Mayıs.2021 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#52 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 19.Ekim.2020
•Rep Puanı : 5132
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Değerli üstadım umarım hoşunuza gider:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#53 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 08.Aralık.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#54 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 30.Eylül.2016
•Rep Puanı : 17
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merhaba Daltas;
Kenya ve Namibya isimli Frankofon çizgi romanlar dikkatimi çekti akabinde 2 seriyi de indirdim fakat hikayelerin devamı olan Amazonie adlı 5 kitabın daha forumda olup çeviri beklediğini fark ettim. Fransızca bilen değerli site dostlarımız Amazonie (Kenya - Saison 3) ü Türkçeye çevirirse sanırım zevkle okunur bence de güzel bir devam serisi tamamlanmış olur. Eserin türkçemize çevrilmesi dileğimle birlikte sizin de dikkatinizi çekmesi açısından bu kitaplara bir göz atmanızı rica eder kolaylıklar dilerim.. Fransızca bilmiyorum. Fransızca'dan yaptığım birkaç çeviri proğramlar yardımıyladır. Üzgünüm. Konu daltas tarafından (31.Ağustos.2021 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#55 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 19.Eylül.2009
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Serpieri eserleri süper olurdu
Ne yazık ki; Çeviri yapıp yayınlamaya değer konular arıyorum. Sizlerden gelecek öneriler benim için değerli. Ama kimseye söz veremem. Öncelikle benim beğenmem gerekecek. Aradığım temel öğe çizgi romanın İngilizce, konunun ilginç ve sürekleyici olması. Renkli olması tercih sebebi. Süper kahraman, Büyü, Sihir, İlk çağlar, Dini konular, horror ve MANGA ilgim dışındadır. Günümüzün ve yakın geleceğin gerçeklerini (2000 - 2030) konu alan çizgi romanlarla ilgiliyim. Genellikle Comics ağırlıklı bir yayın sürdüreceğim. Fransız-Belçika serilerinden İngilizceye çevrilmiş ilginç konular karşıma çıkarsa onlar da yayına dahil olurlar. Bekliyorum. Serpieri'nin eserleri benim aradığım konularla uyumlu değil! Konu daltas tarafından (01.Eylül.2021 Saat 10:11 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#56 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 10.Eylül.2015
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bendis'den
Powers (Icon) - Cover (Dc Comics) - Pearl (Dc Comics) İnceleyeceğim. Konu daltas tarafından (04.Eylül.2021 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#57 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 08.Mayıs.2020
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
The Hand Maid's Tale(2019) ve Sapiens - A Graphic History, Volume 1. The Birth of Humankind (2020) çevrilse iyi olur (henüz yayınlanmadı diye biliyorum ülkemizde).
Üzgünüm. Beğendiğim tür yayınlardan değiller. Konu daltas tarafından (04.Eylül.2021 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#58 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 01.Nisan.2019
•Rep Puanı : 5046
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamlar, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu seri ilginizi çeker mi acaba?
Üzgünüm. Hoşlandığım tür bir seri değil. Konu daltas tarafından (08.Eylül.2021 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#59 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 19.Mayıs.2021
•Rep Puanı : 24
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Üzgünüm. Günümüzün ve yakın geleceğin gerçeklerini (2000 - 2030) konu alan çizgi romanlarla ilgiliyim. Konu daltas tarafından (10.Eylül.2021 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#60 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 27.Ocak.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
sayın Daltas kurgusal olarak vietnam savaşı sonrası yıldızlararası savaşı anlatan Joe Haldeman'ın bitmeyen savaş kitabından, haldeman ve marvano tarafından çizilen çizgi roman serisini incelemeniz mümkün olabilir mi?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Listemde ve sırasını bekliyor. Önce iyice inceleyeceğim. Konu daltas tarafından (19.Eylül.2021 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeviri yapabilecek kişi aranıyor | Aliiii | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 3 | 22.Eylül.2022 07:41 |
Çeviri yapabilcek kişi aranıyor | Aliiii | Forum Deneme-Öğrenme Alanı | 0 | 13.Mayıs.2020 01:10 |
AXA çeviri yapacak olan aranıyor. | barsgan | İstek Hattı | 11 | 26.Ağustos.2019 00:08 |
Örümcek Adam Yeni Log. Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 11 Hassas Konular | Mehmet Ali | Örümcek Adam - Arka Bahçe Yayıncılık | 2 | 04.Şubat.2010 19:43 |