![]() |
#21 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 20.Ocak.2010
•Rep Puanı : 10105
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İngilizcesi mevcut mu bilmiyorum ama Milliyet Çocukta yayımlanan Kahraman Şerif Robin çok isterdim
![]() İngilizcesi yayınlanmamış ve ağırlığı 80'li yıllar. Konu daltas tarafından (05.Şubat.2021 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Cümle yapısı |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#22 |
•Rep Puanı : 49
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sayın daltas forumda ingilizcesi yayınlanan teks leri çevirirseniz bizi çoook mutlu edersiniz.
Çok merak ettim. Hangileri acaba? Lütfen link verir misiniz? Konu daltas tarafından (05.Şubat.2021 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#23 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 30.Nisan.2019
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sn daltas değerli üstadım, Back to the future serisi Bence ve bir çok kişi için 90'lı yılların en güzel film serisidir.
Serinin senaristi Bob Gale'in yazdığı ve çizimleride gayet güzel olan bir seri var. Zamanında bir arkadaş bir kısmını çevirmişti, gayet keyifliydi. Bu seriye bir göz atmanızı rica edicem. Back to the Future #1-#25 Tales from the Time Train #1-#6 Citizen Brown #1-#5 Biff to the Future #1-#6 Hepsini indirdim. Yayınlamayı düşünüyorum ama bakalım sıra ne zaman gelir. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#24 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 11.Eylül.2020
•Rep Puanı : 5079
•Rep Seviyesi :
![]()
Aradığım temel öğe çizgi romanın İngilizce, konunun ilginç ve sürekleyici olması. Renkli olması tercih sebebi.
Süper kahraman, Büyü, Sihir, İlk çağlar, Dini öğe ilgim dışındadır. İlginç bulacağım konular önerirseniz yukardaki projeyi ikinci plana itebilirim. Bekliyorum.[/QUOTE] Akame ga Kill Zero'ya bir göz at derim. Akame ga Kill çevirisi tamamlandı. Lakin zero'su 9 bölümde yarım bırakıldı. 60. Bölümde bitti. Çeviriyi hakkediyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir şey unuttum diyordum, Manga da ilgi alanım dışında. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#25 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 01.Kasım.2015
•Rep Puanı : 150038
•Rep Seviyesi :
![]()
Letter 44 ve DMZ'yi referans alarak aşağıdaki serilerin ilginizi çekebileceğini düşünüyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] The Massive bitti, yayınlanıyor. Eclipse bitti, yayın için sırasını bekliyor. Konu daltas tarafından (01.Ekim.2021 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#26 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 14.Ocak.2020
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Öncelikle bütün emekleriniz için teşekkür ederim.
Özellikle DMZ gibi uzun soluklu bir seriyi bu kadar kısa bir sürede bitirmeniz çok çok büyük başarı. Devamı'nda yapacağınız seriler de çok kaliteli ve başarılı hikayeler olacağı kesin. Umarım Lucifer ve Hellblazer serilerini de listenize alırsınz. Lucifer'in 4 sayısı daha önce yapıldı ama devamı gelmedi. Umarım bir el atarsınz. Tekrar Teşekkürler. Süper kahraman, Büyü, Sihir, İlk çağlar, Dini öğe ilgim dışındadır. Şaka mı yapıyorsunuz? Açık seçik belirttim. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 13:24 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#27 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Eylül.2017
•Rep Puanı : 15086
•Rep Seviyesi :
![]()
'Thief of Thieves' 43 sayı 2012-2019 yıllarında yayınlanmış, üstelik ingilizce...Telifi yoksa güzel bir seri sayın Daltas.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#28 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2018
•Rep Puanı : 35024
•Rep Seviyesi :
![]()
Merhaba, James Bond serisini düşünür müsünüz?
Tamamlandı! Konu daltas tarafından (01.Ekim.2021 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#29 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 03.Kasım.2018
•Rep Puanı : 5051
•Rep Seviyesi :
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu serinin filmi yapılacakmış. İlginizi çekebilir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#30 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 03.Kasım.2018
•Rep Puanı : 5051
•Rep Seviyesi :
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Birde daha önce güzel bir filmi de olan hayatın içinden müzikli komedi var. Birkaç yıl önce ilk cildi basılıp, bırakılmış. Ne ilk cilt var ortada ne devamı. Bırakılmış bir eser. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeviri yapabilecek kişi aranıyor | Aliiii | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 3 | 22.Eylül.2022 07:41 |
Çeviri yapabilcek kişi aranıyor | Aliiii | Forum Deneme-Öğrenme Alanı | 0 | 13.Mayıs.2020 01:10 |
AXA çeviri yapacak olan aranıyor. | barsgan | İstek Hattı | 11 | 26.Ağustos.2019 00:08 |
Örümcek Adam Yeni Log. Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 11 Hassas Konular | Mehmet Ali | Örümcek Adam - Arka Bahçe Yayıncılık | 2 | 04.Şubat.2010 19:43 |