![]() |
#11 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 06.Ocak.2020
•Rep Puanı : 18
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Greek Street
The Exterminators American Carnage The Kitchen Vertigo'dan önermek istedim. Ne de olsa Vertigo ![]() Evet, Vertigo'dan yeni örnekler göreceksiniz. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#12 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 17.Ekim.2015
•Rep Puanı : 498
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
değerli üstadım daha önce sırpça örnekleri verilen ve çok güzel çizime sahip tarzan serisini çevirebilirseniz benim gibi birçok üyemizde sanırım sevinir. teşekkürler.
Tarzan yalnızca 60'lı yıllarda ilgimi çekerdi. Üzgünüm. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#13 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 09.Ekim.2016
•Rep Puanı : 99
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merhaba Sayın Daltas,
Teks'e kaldığınız yerden devam edebilir misiniz? İyi çalışmalar... Konuyla ilgili cevabım aşağıdaki linkte; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#14 |
Onursal Üye |
![]()
XIII vb frankofonları sizin elinizden okumak isterdim.
Belki inanmayacaksınız ama ilk tercihimdi diyebilirim. Ama yayın geçmişine baktım, Marmara çizgi kafasına estikçe 3-4 yıl bekleyip yayınlamış. Geçmişteki bizim foruma karşı olan tutumlarını ele alırsak hiç bulaşmamak en iyisi. Tamamlandı.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu daltas tarafından (19.Ekim.2021 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#15 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2017
•Rep Puanı : 165569
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Larry Yuma ![]() Bütün seriyi drzeko kardeşimiz italyanca olarak yayınladı.. Bu seriyi üzerinde yaparsanız çok sevinirim.. saygılarımla [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzgünüm, Westernler ilgim dışında. Konu daltas tarafından (24.Şubat.2021 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#16 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Mayıs.2019
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Omega Men
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] The Sandman [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Black Hammer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] The Walking Dead Comics [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En azından birini bile Türkçe okumak isterim. Umarım sende beğenirsin. Super Kahramanlar ilgim dışı demiştim. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#17 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 24.Nisan.2012
•Rep Puanı : 176161
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Omega Men [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] The Sandman [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Black Hammer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] The Walking Dead Comics [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En azından birini bile Türkçe okumak isterim. Umarım sende beğenirsin. The Walking Dead'in çevirisi forumda mevcut. Sandman de telifli o yüzden çevrilmesi mümkün değil. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#18 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 09.Şubat.2016
•Rep Puanı : 114
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Zagor ve Teks tercihimdir. Yeni baskılarda çizimler mükemmel. İnsanı mest ediyor. Yine de takdir sizindir. Sayglıarımla.
Cevap aşağıdaki link'te, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#19 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 06.Haziran.2013
•Rep Puanı : 34
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sn. Daltas,
Tex Özel Albüm 29. sayıda kalmıştı..Sonraki sayıların renklileri sanırım yok henüz.. Renksiz de yaparım dediğinizi görünce acaba bu seriye devam edebilirmisiniz diye sormak isterim. Konuyla ilgili cevabım aşağıdaki linkte. Ayrıca Çizgili Düşler özel albümleri yayınlamaya devam ediyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#20 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 29.Nisan.2009
•Rep Puanı : 19
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Dedektif Nik (Rip Kirby), Hippi Kralı Pippi(Splash Gorton) serilerini Çizgidiyarı Formumuzda görmek isterim doğrusu...
Ne yazık ki 60'lı ve 70'li yılların konuları pek ilgimi çekmiyor. Üzgünüm. Konu daltas tarafından (18.Aralık.2020 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeviri yapabilecek kişi aranıyor | Aliiii | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 3 | 22.Eylül.2022 07:41 |
Çeviri yapabilcek kişi aranıyor | Aliiii | Forum Deneme-Öğrenme Alanı | 0 | 13.Mayıs.2020 01:10 |
AXA çeviri yapacak olan aranıyor. | barsgan | İstek Hattı | 11 | 26.Ağustos.2019 00:08 |
Örümcek Adam Yeni Log. Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 11 Hassas Konular | Mehmet Ali | Örümcek Adam - Arka Bahçe Yayıncılık | 2 | 04.Şubat.2010 19:43 |