![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 229257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Clementine, He-man, Süperçocuk, Tarzan, Hayalet avcıları, Voltran, Sinbad, Marco,Taş devri, Jetgiller, Değerli, Atom Karınca, Ton Ton ailesi, Arı Maya, Heidi, Şeker kız Candy, Remi, Vücudumuzu tanıyalım, Ağaçkakan Woody, Ayı Yogi, Pembe Panter, Hızlı Gonzales, Temel Reis, Nils ve Uçan kaz, Şirinler, Minik Fok Seabert, Esteban, Musti, Calimero ve Robo story..
![]() Konu scanfan tarafından (02.Temmuz.2018 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: kaybolan postimage resmi restore edildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
•Rep Puanı : 417894
•Rep Seviyesi :
![]()
Heidi, He-Man, Vikingler, Değerli (Etkisinde kalıp kih kih şeklinde gülüyordum), Temel Reis, Sevimli Ayı Ailesi (Baba Ayı bla bla şeklinde konuşuyordu), Tom ve Jerry, Taşdevri.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]() Heidi, He-Man, Vikingler, Değerli (Etkisinde kalıp kih kih şeklinde gülüyordum), Temel Reis, Sevimli Ayı Ailesi (Baba Ayı bla bla şeklinde konuşuyordu), Tom ve Jerry, Taşdevri. Değerlinin gülüşü her çocuğun potansiyel taklid unsuruydu.. O zamanki çizgifilmlerin hemen hemen herbirinde kendine özgü çocukların taklit edecekleri br şeyler vardı...Bu sözler evde, sokakta, okulda kısaca her yerde her an ağzımızdan çıkabilirdi.. Mesela Süper Çocuk'un "Dan din sihirli dev, çık ortaya"'sı, Ton Ton ailesinin "Hop hop hop, değiş tonton"'u, Vikingler'in "haydii yalllah hop hop hop"'u, Fred Çakmaktaş'ın "Ya ba da ba duuu"su, Ağaçkakan Woody'nin "Gııııı gıııgııkkk Gııııı gıııgııkkkııı Gıııııııııkkkkk!!!."'ı, He-Man'in "Gölgelerin gücü adına!!.."sı, Atom karınca'nın "Atom karınca geliyor!.."'u, Voltran'ın "Voltran'ı oluşturalım"'ı, Şirinler'in "Laylaylaylallala laaalaaalaaaaa'"'sı, ilk aklıma gelenlerdir..
![]() Konu Baltimora tarafından (05.Mayıs.2009 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici |
![]()
Bir de hatırlar mısınız? Atom Karınca'yı kaldırıp yerine Emilly diye bir çizgi film koymuşlardı. O yıllardaki gazetelerin okuyucu köşelerine "Atom karıncayı geri istiyoruz!" diye okur mektupları yağmıştı. Bir daha kesinlikle o kadar kötü çizgi film yapılamamıştır.
Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:00 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 5062
•Rep Seviyesi :
![]()
Gelmiş geçmis en kötü çizgi filmin "Uykudan Önce"'nin sonunda yayınlanan "YAKARİ" olduğuna bahse girebilirim. Hangi bir beyin o çizgi filmi yayınlayabiliyordu, hala anlayamamışımdır..
Bir agac gibi tek ve hur Ve bir orman gibi Kardescesine... Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici |
![]() Gelmiş geçmis en kötü çizgi filmin "Uykudan Önce"'nin sonunda yayınlanan "YAKARİ" olduğuna bahse girebilirim. Hangi bir beyin o çizgi filmi yayınlayabiliyordu, hala anlayamamışımdır.. Evet haklısın berbatlık açısından "Emily" ile rahatlıkla yarışabilirdi. Hele Yakari'nin yanındaki Kartalın "Gak gak dı gak gak" diye acayip acayip bir şeyler söylemesi... Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]()
TRT'nin bir de aynı çizgifilmleri onlarca defa yayınlaması meşhurdu.
![]() Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
•Rep Seviyesi :
![]() Evet haklısın berbatlık açısından "Emily" ile rahatlıkla yarışabilirdi. Hele Yakari'nin yanındaki Kartalın "Gak gak dı gak gak" diye acayip acayip bir şeyler söylemesi.. Kartalının çıkardığı 'Yakariiikuuuuuu' sesi her nedense bana çok itici gelirdi.. Zaten çok kısa bir çizgifilmdi, şayet çiş yapmaya filan giderseniz döndüğünüzde çoktan bitmiş olurdu ![]() Bu arada Emilly'i çıkaramadım, biraz tarif ederseniz sevinirim.. ![]()
![]() Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici |
![]() Kartalının çıkardığı 'Yakariiikuuuuuu' sesi her nedense bana çok itici gelirdi.. Zaten çok kısa bir çizgifilmdi, şayet çiş yapmaya filan giderseniz döndüğünüzde çoktan bitmiş olurdu Bu arada Emilly'i çıkaramadım, biraz tarif ederseniz sevinirim.. İğrenç bir de şarkısı vardı. Sadece aklımda "Benim adım Emilly kardeşlerim Steven ve Pet" kısmı kalmış. Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Evet hayal meyal böyle sözleri hatırlıyorum ama karakteri çıkaramadım.
Yakari'ye gelince ise nedense bende kötü bir intiba bırakmamış.. ![]()
![]() Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
beğendiğiniz, çizgifilmler, seksenlerde |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seksenlerde en beğendiğiniz yabancı şarkılar... | Baltimora | 80s / Yabancı Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 44 | 01.Kasım.2018 08:09 |
Seksenlerde en beğendiğiniz dizi filmler... | Baltimora | 80s / Yabancı Diziler, Filmler ve TV Programları Forumu | 22 | 12.Aralık.2017 22:09 |
En beğendiğiniz çizgiromanlar? | misafir2009 | 80s / Mecmualar, Gazeteler ve Diğer Yayınlar | 83 | 03.Temmuz.2013 16:53 |
En Beğendiğiniz ÇR Uyarlaması Filmler | DeadFool | Anketler & Oylamalar | 21 | 08.Ekim.2012 00:09 |
En Beğendiğiniz Kostümler (Görünüşler) | Shevarash | Anketler & Oylamalar | 9 | 08.Eylül.2012 18:37 |