![]() |
#51 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 229257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() O zamanın çizgi filmleri mi iyiydi yoksa bu zamanın çizgi film diye gösterilen şeyleri mi saçma. Eskiden zaten hepsinin saatleri günleri belliydi. Pazar günü sabah kahvaltısında mesela çok güzel yabancı filmler çıkardı saat 10da başlardı hatırladığım. Yine nostaljiye döndüm hey gidi günler hey. Bence cevap her ikisi de sevgili Zagorsever. Eski çizgifilmler verdikleri mesaj yönünden oldukça nitelikli idi, şimdikiler ise içi boş, tatsız, tuzsuz, ruhsuz yapımlar... Bir kaç istisna hariç ahlaki ve insani değerler adına hiç bir mesaj yok içlerinde...
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#52 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
![]()
Müziği ve konusu ile çok sevdiğim bir çizgi film.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#53 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 14.Mart.2015
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
Thundercats
Ninja Kaplumbagalar Clementine Kayip Dunyalar Saber Rider Tas Devri Biyonik Altili Orumcek Adam ve Batman Animated serileri (90'lar ![]() Duck Tales Denver Tiny Toons Maceralari Tigersharks Ayi Winnie Alvin Darkwing Duck Sirinler He Man Orumcek Adam ve inanilmaz arkadaslari Gummi Bears Buyuk Guc(Captain Planet) Hayalet Avcilari She Ra Dungeons and Dragons (HBB'de yayinlanan) |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#54 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 03.Kasım.2018
•Rep Puanı : 5042
•Rep Seviyesi :
![]()
Bahsedilenlerin önemli bir kısmı aslında anime. Türkanime sitesinden izleyebilirsiniz hasret gidermek için.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#55 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Şubat.2019
•Rep Puanı : 45427
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#56 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Aralık.2015
•Rep Puanı : 5095
•Rep Seviyesi :
![]()
TRT Seksenli yıllarda hafta içi yayını akşam saat 19:00'da başlardı ve ilk yayın bir çizgi film olurdu. Yine hatırladığım kadarıyla Pazar günleri tam gün Cumartesi günleri de dahil olmak üzere haftanın tüm günleri saat 19:00'da yayına başlanırdı. Daha sonra Cumartesi günleri de tam gün yayın yapmaya başlandı. Tam gün dediysem yayın sabah ilk olarak açıköğretim ile başlıyordu ve TRT asıl yayını saat 10:00'da başlıyordu. Bir çok çizgi film hafta sonu özellikle de Cumartesi günleri yayınlanıyordu. TRT'nin çok güzel bir huyu vardı dünya klasiklerinin çizgi film versiyonlarını Cumartesi günleri yayınlardı, bir çok klasikten bu şekilde haberdar olduğumu söyleyebilirim, bunun nedeni taşrada yaşıyorsunuz ve imkanlarınız çok az. Daha sonra meraktan seyrettiğim çizgi filmlerin kitaplarını bulmaya çalışırdım. Ne günlerdi.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#57 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 229257
•Rep Seviyesi :
![]() TRT'nin çok güzel bir huyu vardı dünya klasiklerinin çizgi film versiyonlarını Cumartesi günleri yayınlardı, bir çok klasikten bu şekilde haberdar olduğumu söyleyebilirim, bunun nedeni taşrada yaşıyorsunuz ve imkanlarınız çok az. Daha sonra meraktan seyrettiğim çizgi filmlerin kitaplarını bulmaya çalışırdım. Ne günlerdi. Haklısın üstadım TV faktörü asla yadsınamaz; bir de Dünya Klasiklerinden haberdar olmamızın diğer bir etmeni de Milliyet Çocuk dergisiydi. Yıllar önce rahmetli Ülkü Tamer'in bu konudaki bir yazısını okumuştum, çok yerinde saptamalarda bulunmuş. Bir nostalji sever olarak, şayet okumadıysan muhakkak okumanı tavsiye ederim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#58 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Aralık.2015
•Rep Puanı : 5095
•Rep Seviyesi :
![]() Haklısın üstadım TV faktörü asla yadsınamaz; bir de Dünya Klasiklerinden haberdar olmamızın diğer bir etmeni de Milliyet Çocuk dergisiydi. Yıllar önce rahmetli Ülkü Tamer'in bu konudaki bir yazısını okumuştum, çok yerinde saptamalarda bulunmuş. Bir nostalji sever olarak, şayet okumadıysan muhakkak okumanı tavsiye ederim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Harika bir yazıydı. Hemen okudum. Sağolasın Azizim. Her zaman söylerim. Jules Verne'siz geçen çocukluğa acırım. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
beğendiğiniz, çizgifilmler, seksenlerde |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seksenlerde en beğendiğiniz yabancı şarkılar... | Baltimora | 80s / Yabancı Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 44 | 01.Kasım.2018 08:09 |
Seksenlerde en beğendiğiniz dizi filmler... | Baltimora | 80s / Yabancı Diziler, Filmler ve TV Programları Forumu | 22 | 12.Aralık.2017 22:09 |
En beğendiğiniz çizgiromanlar? | misafir2009 | 80s / Mecmualar, Gazeteler ve Diğer Yayınlar | 83 | 03.Temmuz.2013 16:53 |
En Beğendiğiniz ÇR Uyarlaması Filmler | DeadFool | Anketler & Oylamalar | 21 | 08.Ekim.2012 00:09 |
En Beğendiğiniz Kostümler (Görünüşler) | Shevarash | Anketler & Oylamalar | 9 | 08.Eylül.2012 18:37 |