![]() |
#31 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 21.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 5020
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Taş Devri ve He-man en sevdiğim çizgi filmlerdi..
![]() Konu Baltimora tarafından (15.Kasım.2017 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#32 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]()
En beğendiğim Cobra'ydı.
![]() Üşenmedim, indirip tekrar seyrettim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2013 yılında ise sinema filmi gelecek. ![]()
![]() ![]() Konu Baltimora tarafından (15.Kasım.2017 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Imgur'a erişim engellendiğinden resimler postimage'e kopyalandı.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#33 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 23.Kasım.2009
•Rep Puanı : 65397
•Rep Seviyesi :
![]() En beğendiğim Cobra'ydı. ![]() Üşenmedim, indirip tekrar seyrettim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2013 yılında ise sinema filmi gelecek. ![]() Vaay The_Darkness beni seviyormuş.. ![]() O film doğru mu gerçekten? Heyecan verici bir haber.. Konu Baltimora tarafından (15.Kasım.2017 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: Imgur'a erişim engellendiğinden resimler postimage'e kopyalandı.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#34 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Mart.2011
•Rep Puanı : 195427
•Rep Seviyesi :
![]()
Üç tane yazacak olursam; 1983 tarihli olan Alice in Wonderland , Esteban, Kayıp dünyalar (Les mondes engloutis).
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#35 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ocak.2010
•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
![]()
Cobra, Taş devri, Thundercats, Transformes, Batman, Örümcek adam, Temel reis, Lonney tunes, Jetgiller..
Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 09.Kasım.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Spider-Man The Animated Series, Batman The Animated Series ve Batman Beyond. He bir de Batman The New Adventures.. (90'lar oldu biraz.)
Konu Baltimora tarafından (08.Ocak.2015 Saat 01:00 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#37 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 11.Mart.2013
•Rep Puanı : 155045
•Rep Seviyesi :
![]() En beğendiğim Cobra'ydı. ![]() Üşenmedim, indirip tekrar seyrettim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2013 yılında ise sinema filmi gelecek. ![]() Konuya bende çocukken izlediğim çizgi filmleri yazayım. DarknesS'in hatırlattığı gibi Cobra, bu tarz Ulysses 31 ve Bravestarr. Özellikle Dedektif Conan. Tekrardan izledim. Lady Lynn'in (Lady Lady!!). Bu tarz Lady Georgie. Tenten, Red Kit, Asteriks. Batman animated, Karakanat, Winnie the Pooh, DuckTales, Aladdin, Pinky and the Brain, TaleSpin... Varyemez DuckTales miydi? King Arthur, Prince Valiant, The Pirates of Dark Water, Biker Mice From Mars, G-Force: Guardians of Space, M.A.S.K. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
.:-¨-:. Hayatı seviyorsanız zamanınızı boşa geçirmeyin, çünkü zaman hayatın ta kendisidir. .:-¨-:. ![]() Konu Baltimora tarafından (15.Kasım.2017 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Imgur'a erişim engellendiğinden resimler postimage'e kopyalandı.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#38 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 21.Aralık.2014
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]() Ben Clementine hastasıydım. Çizgi filmden daha çok film gibiydi konusu.
Ve de Red Kit... Nadir çıkardı, o da film tadında olurdu. Clementine jenerik müziği: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Konu Baltimora tarafından (08.Ocak.2015 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#39 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 21.Aralık.2014
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
O yıllarda tekrar yaşamayı isterdim; imkan, olanak, teknoloji çok gerideydi ama dostluk mutluluk vardı. Şimdi sadece zamanın geçmesini bekliyorum hayattan zerre keyif almıyorum.
Konu Baltimora tarafından (09.Mayıs.2015 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#40 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Aralık.2015
•Rep Puanı : 5095
•Rep Seviyesi :
![]()
Hiç kimse Çiçek Kız'dan bahsetmemiş. Cansu Akbel'in mükemmel sesiyle seslendirdiği Çiçek Kız 80'li yılların sonuna doğru Cumartesi günleri öğleden sonra yayınlanırdı. Kızın ismini Lulu olarak hatırlıyorum ancak internette Lunlun olarak yazılmış. Lulu 7 renkli çiçeği arıyordu bunun için dünyayı gezmiş gittiği her ülkede maceralar yaşamıştı en sonunda 7 renkli çiçeğin kendi evinin bahçesinde olduğunu tespit ediyordu sanırım. Yine her bölümün sonunda Lulu bölümde olan bir karaktere bir çiçek verir ekmesini ister ve çiçeğin çiçek dilindeki anlamını söylerdi. Bende çiçeğin anlamını not ederdim. Çok güzel bir çizgi filmdi.
Konu melih_ tarafından (28.Haziran.2018 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
beğendiğiniz, çizgifilmler, seksenlerde |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seksenlerde en beğendiğiniz yabancı şarkılar... | Baltimora | 80s / Yabancı Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 44 | 01.Kasım.2018 08:09 |
Seksenlerde en beğendiğiniz dizi filmler... | Baltimora | 80s / Yabancı Diziler, Filmler ve TV Programları Forumu | 22 | 12.Aralık.2017 22:09 |
En beğendiğiniz çizgiromanlar? | misafir2009 | 80s / Mecmualar, Gazeteler ve Diğer Yayınlar | 83 | 03.Temmuz.2013 16:53 |
En Beğendiğiniz ÇR Uyarlaması Filmler | DeadFool | Anketler & Oylamalar | 21 | 08.Ekim.2012 00:09 |
En Beğendiğiniz Kostümler (Görünüşler) | Shevarash | Anketler & Oylamalar | 9 | 08.Eylül.2012 18:37 |