![]() |
#11 |
Yönetici |
![]()
Yakari, Atom karınca'nın yerini alınca ben nefret etmiştim.
Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Süper Üye |
![]()
Ben şahsen Taş Devri, Dandin Sihirli Dev (ben onu Sevimli Dev) diye bilioyorum, Tarzan , Ton Ton Ailesi ve Jetgiller'i çok severdim. Sevmedilklerim ise Heidi ve Şeker Kız'dı..
Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nefret etmen gayet doğal dostum zira "Uykudan önce"'nin en çok sevilen çizgifilmlerinden biriydi "Atom Karınca".. Toplam 26 bölümden oluşan bu güzel çizgi film hakkında;başka bir forumda yazdığım yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum.. Böylece forumumuzun içerik olarak daha genişlemesine faydam olmuş olur. ![]() Uykudan önce programının dönüşümlü yayınlanan çizgi filmlerindendi.. Konusu; süper güçlere sahip; cesur ve şirin bir karıncanın maceralarını içerirdi. Bu karınca kötülerle mücadele ederken uçabilir, her daim şehrin huzuru için mücadele ederdi. Şehrin polisi ile de işbirliği halinde olurdu. Başında antenli bir kask ve üstünde “A” yazan bir kazağı vardı. Cüssesi ufacık ama yaptığı işler çok büyüktü. O ufacık cüssesi ile dev gibi rakiplerini kaldırıp yerden yere vururdu. Olaylara atılacağı zaman “Savulun Atom Karınca geliyorrrrr” diye bağırırdı… Ayrıca; Beşiktaş'ın, efsanevi futbolcusu Rıza Çalımbay’a da “Atom Karınca” lakabı bu çizgi filme istinaden verilmişti.
![]() Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 27.Nisan.2009
•Rep Puanı : 123989
•Rep Seviyesi :
![]()
Benim bu anlatılanlara yaşım tutmuyor. Çizgi film deyince epeyce ilerlemiş yaşlarımda izlediklerim var. Benim favorim "bay meraklı"; Cenk Koray'ın Pazar günleri yayınlanan programında (Kanal yazmaya gerek duymadım tek kanallı yıllardı) 1 dk.lık bölümler halinde gösterilirdi. Yıllar sonra internette birçok bölümünü bulup indirdim, aynı zevki vermese de hoş bir nostalji oldu benim için.
(İsteyen olursa bunları paylaşabilirim ne de olsa konumuzla uzak sayılmaz, çünkü orijinal ismi "çizgi" olan bir çizgi film.) Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
![]()
Bende de yaklaşık liste şöyle
![]() Taş devri ![]() ![]() asteriks ![]() ![]() ![]() cedric ![]() ![]()
Çizgi Roman okumak için kula kulluk edilmez. Çizgi roman ve paylaşım gönül işidir.Karşılık beklenmez. Konu Sinbad tarafından (22.Temmuz.2009 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
![]()
Esas bu konuya önayak olup bize o doyumsuz günleri bir kez daha hatırlamıza vesile olduğun için ben teşekkür ederim.
Çizgi Roman okumak için kula kulluk edilmez. Çizgi roman ve paylaşım gönül işidir.Karşılık beklenmez. Konu Baltimora tarafından (10.Nisan.2010 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen noktaları unutmayalım. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 13.Haziran.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Güzel kardeşim hepsini yazmışşın iyi güzel de, "Captain Tsubasa"' yı altlamışsın zaten en önemlisi "Captain Tsubasa"!dır çizgi dizilerin imparatoru!!!...
Konu Baltimora tarafından (10.Nisan.2010 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Süper Üye |
![]() Güzel kardeşim hepsini yazmışşın iyi güzel de, "Captain Tsubasa"' yı altlamışsın zaten en önemlisi "Captain Tsubasa"!dır çizgi dizilerin imparatoru!!!... Japon çizgi filmleri ve çizgiromanları bana her zaman itici gelmiştir nedendir bilmem!.. Hatta Voltran'ı bile evet izliyordum ama işte öylesine sevdiklerim sıralamasına giremeyecek bir çizgifilmdi... Daha önce de dediğim "Şeker kız"'dan ise nefret ederdim!!... ![]() Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Haziran.2009
•Rep Puanı : 5012
•Rep Seviyesi :
![]()
Japon çizgi filmleri gercekten bana da cok itici gelirdi.
He-man benim favorimdi birde hatırlar mısınız? Perşembe günleri "kayıp dünyala" diye bir çizgi film vardı ve onun müziği müthişti. Sanırım fransızca idi. Bu çizgi filmde Bob, Rebeca, Spartaküs falan vardı. Konu Baltimora tarafından (07.Haziran.2014 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
beğendiğiniz, çizgifilmler, seksenlerde |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seksenlerde en beğendiğiniz yabancı şarkılar... | Baltimora | 80s / Yabancı Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 44 | 01.Kasım.2018 08:09 |
Seksenlerde en beğendiğiniz dizi filmler... | Baltimora | 80s / Yabancı Diziler, Filmler ve TV Programları Forumu | 22 | 12.Aralık.2017 22:09 |
En beğendiğiniz çizgiromanlar? | misafir2009 | 80s / Mecmualar, Gazeteler ve Diğer Yayınlar | 83 | 03.Temmuz.2013 16:53 |
En Beğendiğiniz ÇR Uyarlaması Filmler | DeadFool | Anketler & Oylamalar | 21 | 08.Ekim.2012 00:09 |
En Beğendiğiniz Kostümler (Görünüşler) | Shevarash | Anketler & Oylamalar | 9 | 08.Eylül.2012 18:37 |