![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bunları biliyor muydunuz?
Dünya denizlerinin en derin noktasının; büyük okyanus dibindeki, 11.100 metrelik "Mariana çukuru"' olduğunu ve de dünya'daki en derin dalışın, Kaptan Kusto tarafından, 1960'ta, 10910 metre derinliğe dalarak yapıldığını...
![]() Konu Baltimora tarafından (06.Kasım.2015 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Kaptan Kusto deniz diplerini araştıran adeta çağdaş bir Marco Polo'ydu.. Ülkemizin tek kanallı, siyah-beyaz TRT döneminde; "Yaşayan deniz" belgeseli her cumartesi haberlerden sonra oynardı..
![]() Konu scanfan tarafından (08.Mayıs.2018 Saat 06:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: kaybolan postimage resmi restore edildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 03.Ağustos.2010
•Rep Puanı : 127
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Yanılmıyorsam şu sıralar televizyonda çizgi filmi de yayınlanmakta ama izleme fırsatım olmadı.
Konu Baltimora tarafından (12.Aralık.2013 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla hataları düzeltildi.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
•Rep Seviyesi :
![]() Yanılmıyorsam şu sıralar televizyonda çizgi filmi de yayınlanmakta ama izleme fırsatım olmadı. "Planet çocuk"'ta oynuyordu. Ben de tesadüfen zap yaparken görmüş ve beğenerek izlemiştim. Ama bir daha başka bir bölümünü izleme fırsatım olmadı.. Bilgilendirme için teşekkürler sevgili Tombrax..
![]() Konu Baltimora tarafından (12.Aralık.2013 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Unutulmaz bilim adamının vefatından sonra, kendisini ölümsüzleştirmek maksadıyla çeşitli pullar satışa sunulmuştur.
![]() Konu Baltimora tarafından (17.Kasım.2017 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
•Rep Seviyesi :
![]() Bugün Kaptan Kusto'nun 105nci doğum günü; bu münasebetle bir karikatür paylaşıyorum... Karikatürde Kaptan Kusto'ya;
"The Muppet Show"un en sevilen karakterlerinden Kurbağa Kermit ile kankası Ayı Fozzie eşlik etmiş.. ![]()
![]() Konu scanfan tarafından (08.Mayıs.2018 Saat 06:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: kaybolan postimage resmi restore edildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Yönetici Üyelik tarihi: 25.Eylül.2013
•Rep Puanı : 1902534
•Rep Seviyesi :
![]() Jacques Cousteau ile ilgili aşağıdaki çizgi bandı "Mad"in ünlü çizeri Don Martin 1992'de yapmış, ama bu kez Mad dergisinde değil de, Cracked dergisinde çizmiş. Don Martin 1956'dan beri çalıştığı Mad dergisinden 1988'de ayrılıp rakip dergi Cracked'e geçmiş, 6 yıl da orada çalışmıştı. Sayfada zaten üç adet balon vardı, onları da çeviriverdim. ![]() Konu scanfan tarafından (08.Mayıs.2018 Saat 06:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: kaybolan postimage resmi restore edildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
•Rep Seviyesi :
![]() Jacques Cousteau ile ilgili aşağıdaki çizgi bandı "Mad"in ünlü çizeri Don Martin 1992'de yapmış, ama bu kez Mad dergisinde değil de, Cracked dergisinde çizmiş. Don Martin 1956'dan beri çalıştığı Mad dergisinden 1988'de ayrılıp rakip dergi Cracked'e geçmiş, 6 yıl da orada çalışmıştı. Sayfada zaten üç adet balon vardı, onları da çeviriverdim. ![]() Okuması kısa lakin hazzı uzun süren bir paylaşım. Kısacası benim için çok değerli bir paylaşım. ![]()
![]() Konu scanfan tarafından (08.Mayıs.2018 Saat 06:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: kaybolan postimage resmi restore edildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Yönetici Üyelik tarihi: 25.Eylül.2013
•Rep Puanı : 1902534
•Rep Seviyesi :
![]() "Hey" dergisinin 23 Kasım 1985 tarihli 56. sayısında "Milliyet Çocuk" dergisinin verdiği ilânda, o günlerde "Süper Çizgilerle Kaptan Cousteau'nun Olağanüstü Serüvenleri" adlı bir çizgi romanın yayımlanmakta olduğunu öğreniyoruz: ![]() Konu scanfan tarafından (08.Mayıs.2018 Saat 06:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: kaybolan postimage resmi restore edildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
•Rep Seviyesi :
![]() "Hey" dergisinin 23 Kasım 1985 tarihli 56. sayısında "Milliyet Çocuk" dergisinin verdiği ilânda, o günlerde "Süper Çizgilerle Kaptan Cousteau'nun Olağanüstü Serüvenleri" adlı bir çizgi romanın yayımlanmakta olduğunu öğreniyoruz: Sevgili Scanfan, kalp kalbe karşı imiş. Bu paylaşımınızı görmemiştim, yoksa ben de aynısını paylaşacaktım.
![]() (Tarih: 23 Haziran 1986 Sayı:25) ![]()
![]() Konu scanfan tarafından (08.Mayıs.2018 Saat 06:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: kaybolan postimage resmi restore edildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
beresi, cracked, don martin, elinde, gibisi, kafasında, kaptan cousteau, telsizi, var |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Denizler ve Okyanuslar - Tubitak Yayınları | gandor08 | Diyar Kütüphanesi | 0 | 04.Mart.2015 23:29 |
Oceans (Okyanuslar) - DK serisinden | scanfan | Diyar Kütüphanesi | 0 | 25.Mayıs.2014 08:26 |
Kaptan Cousteau Maceraları | fantoma98 | Diğerleri(Türkçe Çizgi Romanlar) | 4 | 18.Ocak.2014 20:44 |