ZAGOR 28lik yeşil seri Kapaklar(Takım)

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,906
71,895
YBLy2E.jpg
mPyb1V.jpg


Zagor 28lik yeşil serinin tüm kapakları orijinal boyutunda sizlerle paylaşıyorum.
Bazı kapaklar boyutları düşük olarak paylaşılmış bazı sayılarında kapak eksikti,zamanım olursa bu seriyede el atacağız.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,347
12,823
iskenderun-Hatay
Kapaklara bakmak bile bize apayrı bir keyif veriyor ve bizi alıyor 80'lerin sonuna götürüyor..Yanlış hatırlamıyorsam 80'lerin sonunda yayınlanmıştı bu yeşil kapaklı kısa seri..
 

muratusta

Süper Üye
14 Ağu 2012
570
2,146
İSTANBUL
Çok teşekkür ederim Hüseyin abi ben resimle uğraştığım için bunları sevgili ASLAN abimizin ne zor şartlar altında çizdiğini bildiğimden bu tablo gibi resimler çok değerli burdan ASLAN abimize sağlıklı uzun ömürler dilerim.Bir röportajında ASLAN abimiz şöyle diyor:


En sevdiğiniz, kapaklarını en severek çizdiğiniz çizgi roman hangisi?
Yok, pek bıkkınlık olmadı da yorgunluk diyelim isterseniz. Ben işimi seviyorum. Pek ayrım yapmazdım ama Zagor’a biraz iltimas geçerdim galiba... Çizgi romanların hepsini okumaya fırsat bulamasam bile sürekli takip ederdim.

Röportajında böyle demiş,çizilen kapaklar gerçektende tablo kalitesinde ama her ne kadar zagor'a iltimas geçerdim diyen ASLAN abimiz sevgili DİRENC11 de dediği gibi zagor'u bazı kapaklarda farklı farklı yüzlerde çiziyordu.Burda DİRENC11'e katılıyorum ama onuda kısa zamana acele bir şekilde baskıya yetişmesi için yapıldığına inanıyorum.Yoksa aynısını yapacağından adım gibi eminim.Teşekkürler TAY YAYINLARI,teşekkürler ASLAN ŞÜKÜR ,teşekkürler VEFALI ve ÇİZGİ DİYARI ve DOSTLARI saygılar sevgiler.Duygulandım yine :)
 
Son düzenleme:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,673
İstanbul
Enerjine üretkenliğine hayranım abi. Pek çok farklı seriyi aynı anda ve kesintisiz sürdürüyorsun. Müthişsin.

Çizgi Diyarı sana ne kazandırdı diye bir soruyla karşılaşsam, şaşıran çıkacaktır belki ama, ilk cevabım dostluklar olacak. Hüseyin Abim de Çizgi Diyarı sayesinde tanıdığım, saydığım, sevdiğim dostlarımdan, yan yana gelmekten, sohbetinden büyük keyif aldığım üstadlarımdan birisi. Sana sağlıklı uzun bir ömür diliyorum. Hep aramızda ol, hep bizimle ol.

Sevgiler, saygılar.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
Tam ihtiyacım olan paylaşım.
Yeşil serinin 21. sayı kapağını ararken bu paylaşımı bulmuş olmak mutluluk verici oldu.
Teşekkürler.
 
Üst