![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 20.Nisan.2010
•Rep Puanı : 170282
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ultimate X-Men Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 06
Ciltten tarandığı için kapak yoktur. Aşağıdaki kapak orjinal kapaktır. ![]() İyi Seyirler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu direnc11 tarafından (10.Ekim.2014 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alternatif link eklendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama |
![]()
Kimse teşekkür etmemiş. Geçmek
istemedim. Emeğiniz için çok teşekkürler. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 07.Ocak.2012
•Rep Puanı : 6165
•Rep Seviyesi :
![]()
Ultimate X-Men en çok tutulan Marvel serilerindendir.
Paylaşım için çok teşekkürler sayın Nireng. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Eylül.2012
•Rep Puanı : 19524
•Rep Seviyesi :
![]()
Biz eski dönem alfa-bilkacılara ultimate evreninde çizgiler ve renkler hoş gelsede senaryolar çok sığ geliyor.ben yeni yeni ısınıyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 17.Nisan.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Ultimate evreni benim en sevdiğim Marvel evrenidir. Sanırım temel sebebi tüm karakterlerin ağzına edilmeden tadında bırakılması. Spiderman seven biri ana Marvel evreninde Spider'dan nefret ederken Ultimate evreninde iyi giden ve en azından "adam gibi ölen" bir Peter ile karşı karşıya kalıyosunuz. Marvel bu evreni yeterince geliştiremedi. X-Men, Fantastic Four ve Spiderman bu evrende en uzun kalabilen kahramanlar oldular. Oysa Fantastic Four gibi sevmediğim bi ekibin bile başlangıç sayısını süper bulmuştum. Ultimate X-Men'in tamamını Türkçe okuyabilseydik keşke. Bu seriyi okumuştum eskiden teşekkürümü de edeyim
![]() ![]() Konu abdullah tarafından (28.Ağustos.2013 Saat 02:57 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ultimate X-Men Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 07 | nireng | X-Men | 2 | 15.Aralık.2013 10:01 |
Ultimate X-Men Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 09 | nireng | X-Men | 2 | 30.Eylül.2010 21:19 |
Ultimate X-Men Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 11 | nireng | X-Men | 0 | 29.Eylül.2010 23:23 |
Ultimate X-Men Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 08 | nireng | X-Men | 0 | 29.Eylül.2010 22:42 |
Ultimate X-Men Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 03 | nireng | X-Men | 0 | 29.Eylül.2010 01:14 |