Ultimate Spider-Man | 1. Sezon | WEB-DL x264 | Türkçe Dublaj | MP4

megalanya

Kıdemli Üye
30 Ara 2010
158
908
İstanbul
Ultimate.png




Muhteşem Örümcek Adam (Orijinal adı: Ultimate Spider-Man), Marvel Comics tarafından yayımlanmış olan süper kahraman Örümcek Adam çizgi romanlarından uyarlanan bir ABD çizgi dizisi. İçinde Marvel kitaplarındaki bazı Muhteşem (Ultimate) çizgilerini barındırır. Dizi, Brian Michael Bendis (aynı zamanda Ultimate Spider-Man çizgi roman dizisinin de yazarı), Paul Dini ve Man of Action (Steven T. Seagle, Joe Kelly, Joe Casey ve Duncan Rouleau'dan oluşan bir grup) tarafından yazılmaktadır. İlk olarak 2012'nin başlarında Disney XD'de yayınlanacağı duyuruldu, ve 1 Nisan 2012'de Marvel Universe yayın kuşağının bir parçası olarak The Avengers: Earth's Mightiest Heroes'un ikinci sezonunun yanında yayınlanmaya başladı.

Konu

Peter Parker, Queens'te yaşayan bir bilim dehasıdır. Genetik yapısı değiştirilmiş bir örümceğin ısırığı ile çeşitli güçlere sahip olur. Bir hırsızı durdurabileceği halde durdurmaz ve o hırsız Peter'ın amcası Benjamin'i öldürür. Amcasının ölümünden suçluluk duyar kendisi için dikilen özel kostümü giyerek suçla savaşmaya başlar. Bu kostüm Spider-Man'in her zamanki görev kostümüdür.

Ultimate Spider-Man Çizgi Roman Serisi

Ultimate Spider-Man'in ilk sayısı 1998 yılında, emektar Spider-Man çizeri Mark Bagley ve yazar Brian Michael Bendis tarafından çıkartıldı. 111. sayıdan itibaren Bagley yerine Stuart Immonen, Örümcek Adam'ın yeni çizeri olmuştur.

Ekran görüntüsü:

USM.png


Ses kaynağı: DWShare Audio Team

Görüntü kaynağı: TPB

Yandex.Disk:

Kod:
https://yadi.sk/d/tgRKRZeUnjmIqA

Google Drive:

Kod:
https://drive.google.com/file/d/1XfKnU6emsP7EYRe9tn3xXWN7uqBna62w/view

RAR şifresiz. İyi seyirler.
 
Üst