2022 NİSAN - çizgi roman listesi

2022 NİSAN - çizgi roman listesi

Tüm Yayınevleri Yeni Çıkan Çizgi Romanlar

Like Tree128Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15.Nisan.2022, 02:22   #11
Yeni Üye

Zurkal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
Zurkal is on a distinguished road
Direkt pas geçiyorum artık.. Alacağımı aldım okuyacağımı okudum diyerek.. Çok çok çok extreme bi çizgi roman dışında artık sanmıyorum..

Ki joe hill pelerin 3 yayınlanmış tın yani.. O derece keyif kalmadı.. İlla bi yerde bi şekilde denk gelir okunur..

Zaten doğru düzgün bir şey çıktığı da yok
. Fumettiler dışında hepsi tırı vırı yayınlar..

Satan buyursun satsın, alanda buyursun alsın..

Hele o zam yapacağız diye stok yok diyerek sipariş iptal eden yayınevlerinden sonra.. Ülkenin yayınevleri bile dolambaçlı işler peşinde.. Sonra vay efendim okumak üzerine jargonlar, yok efendim çizgi roman yayınevi neferiyiz mottoları..

Hadi lan oradan..

Konu Zurkal tarafından (15.Nisan.2022 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.
Zurkal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Nisan.2022, 23:29   #12
Yeni Üye

yankesah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
yankesah is on a distinguished road
Alıntı: GüvenGüven´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ikınmadan rahatlayamayacağız ülke olarak. Durduğu yerde katılaşmış, zırh delici özelliğe kavuşmuş atık maddenin vücudu terk edip, vücudun sağlığına kavuşmasını bekliyoruz.

Genel kanı çizgi romanın 1-2 yıl öncesine kıyasla çok ama pahalı olduğu yönünde. 1-2 yıl sonra da bugünleri anımsayarak; "ne zor zamanlardı..." diyeceğiz.

Kusura bakma ama gördüğüm kadarı ile çok seviyesizce yorumların var.
yankesah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 18.Nisan.2022, 00:50   #13
afu
Onursal Üye

afu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 15015
•Rep Seviyesi :
afu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond repute
Yeniler eklendi

not: Julia'yı duyan, gören varsa haber versin ? Kayboldu sanırım
Alt 18.Nisan.2022, 02:56   #14
Yönetici

GüvenGüven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 105436
•Rep Seviyesi :
GüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond reputeGüvenGüven has a reputation beyond repute
Alıntı: yankesah´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kusura bakma ama gördüğüm kadarı ile çok seviyesizce yorumların var.

Haklısınız; lakin Osmanlı İmparatorluğu'nu Osmanlı Devleti'ne geriletmeyi başaran toprak kaybetme şampiyonu 2. Abdülhamit'in imza attığı Uşi Antlaşması'nı, Kurtuluş Savaşı kahramanı ve dünyanın gelmiş geçmiş en akıllı devlet adamı İsmet İnönü'ye mâl edebilecek bir zekâ ile aynı seviyeyi paylaşmıyorum. Övgünüz için teşekkür ederim...
fantoma98, KARAOĞLAN, orpa ve 7 kişi bunu beğendi.
Alt 18.Nisan.2022, 09:08   #15
Çeviri Balonlama

grreenman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 21835
•Rep Seviyesi :
grreenman has a reputation beyond reputegrreenman has a reputation beyond reputegrreenman has a reputation beyond reputegrreenman has a reputation beyond reputegrreenman has a reputation beyond reputegrreenman has a reputation beyond reputegrreenman has a reputation beyond reputegrreenman has a reputation beyond reputegrreenman has a reputation beyond reputegrreenman has a reputation beyond reputegrreenman has a reputation beyond repute
grreenman - İCQ üzeri Mesaj gönder grreenman - AİM üzeri Mesaj gönder grreenman - MSN üzerinden mesaj gönder grreenman - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Merhaba,
Aylık çıkan yayınlar, çizgi roman fiyatları, vb. konularda tartışma olması güzel bir şey, ama bu başlığın, konunun gereksiz olduğunu düşündüğüm polemikler için kullanılmamasını rica ediyorum. Polemik, tartışma yapmak isteyenler için belki ayrı bir başlık açılsa ve orada herkes içini bir dökse, rahatlasa, bizler de bunlara tanık olmasa daha iyi olur düşüncesindeyim.
Selamlar.
thorgal bunu beğendi.
grreenman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 18.Nisan.2022, 16:08   #16
Kıdemli Üye

thorgal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5053
•Rep Seviyesi :
thorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond repute
İletişim Yayınları daha önce seri olarak romanlarını çıkardığı Volker Kurscher'in 6 ciltlik 1920'lerin Berlin'inde geçen Alman Polisiye Roman serisi Gereon Rath'ın maceralarını bu seferde grafik çizgi roman tarzında basmaya başladığını buradan öğrendim. Hem sevindim hem üzüldüm. Fiyatları uçmuş... Digital Platform da dizi olarak 3 sezon sürdü. Oradaki adıyla yani Babylon Berlin ismi ile çıkarıyorlar. Ben diziyi izleyince hemen kitapları almıştım. Tavsiye ederim... Biraz tuzlu ama şu koleksiyon ve çizgi roman sevgisi yok mu... Bakalım nelerden kısacağız???
grreenman ve GüvenGüven bunu beğendi.
thorgal isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 20.Nisan.2022, 19:02   #17
afu
Onursal Üye

afu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 15015
•Rep Seviyesi :
afu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond reputeafu has a reputation beyond repute
İki sene sonra AKİRA'nın 2. cildi de çıktı.
150 TL fiyatıyla sanırım mangada en pahalı kitap olarak da ilk sırada.
grreenman bunu beğendi.
Alt 20.Nisan.2022, 23:54   #18
Süper Üye

ed86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5042
•Rep Seviyesi :
ed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond repute
Alıntı: afu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İki sene sonra AKİRA'nın 2. cildi de çıktı.
150 TL fiyatıyla sanırım mangada en pahalı kitap olarak da ilk sırada.

Toplamda 6 kitap. Ve ikisinin arası 2 yıldan fazla bile olabilir. Fiyatını geçtim şu zaman aralığı bile manga basımına mesafe koyduruyor insana.
GüvenGüven ve Lucien bunu beğendi.
ed86 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Nisan.2022, 13:57   #19
Kıdemli Üye

thorgal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5053
•Rep Seviyesi :
thorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond reputethorgal has a reputation beyond repute
Lal Kitap Dragonero'nun Zagor ile olan özel macerasını çıkaracakmış.
200 küsür sayfa fiyatını şu an bilemiyorum.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg DRAGONERO_ZAGOR.jpg (17.7 KB (Kilobyte), 15x kez indirilmiştir)
thorgal isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Nisan.2022, 15:25   #20
Yeni Üye

FETHA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5025
•Rep Seviyesi :
FETHA has a reputation beyond reputeFETHA has a reputation beyond reputeFETHA has a reputation beyond reputeFETHA has a reputation beyond reputeFETHA has a reputation beyond reputeFETHA has a reputation beyond reputeFETHA has a reputation beyond reputeFETHA has a reputation beyond reputeFETHA has a reputation beyond reputeFETHA has a reputation beyond reputeFETHA has a reputation beyond repute
Alıntı: thorgal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Lal Kitap Dragonero'nun Zagor ile olan özel macerasını çıkaracakmış.
200 küsür sayfa fiyatını şu an bilemiyorum.

Kitapyurdu'nda Liste Fiyatı 60 TL olarak duyurusu yapılmış. Satışta tahminim 40-50 TL arası olacak.
garfield67 bunu beğendi.
FETHA isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil