Tommiks Hoz Comics! Sıralı Liste

Tommiks Hoz Comics! Sıralı Liste

Tommiks Hoz Comics

Like Tree90Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 20.Nisan.2010, 01:05   #11
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2785493
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
Tommiks ve arkadaşları "Tanık"tan mı çekiniyorlar yoksa "Üç Silahşörler"den mi bilinmez ama seri bu maceralarda takıldı kaldı. Paylaşımların en yakın zamanda değerli arkadaşlarımızca başlatılacağı temennisiyle emek veren tüm dostlara gönülden teşekkürler...
Tipitip bunu beğendi.
sarkomer isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Mayıs.2010, 20:25   #12
Yeni Üye

bukresli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
bukresli is on a distinguished road
merhaba bu taraflara ugrayan yok galiba unutuldu selamlar
bukresli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Mayıs.2010, 21:23   #13
Süper Üye

Sinbad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
Sinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond repute
Alıntı: bukresli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba bu taraflara ugrayan yok galiba unutuldu selamlar

Var var yakında 31. sayı geliyor.Ufak tefek rötüşlardan sonra forumda.
Alt 06.Mayıs.2010, 20:07   #14
Kıdemli Üye

dünyalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 26408
•Rep Seviyesi :
dünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond reputedünyalı has a reputation beyond repute
emeği geçenlere teşekkürler.
inşallah Renkli serilerde bir canlanma olur.
dünyalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 21:09   #15
Çeviri Balonlama
Yönetici

The_DarknesS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
The_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond repute
50. yıl özel sayısını indirip okudum ve Tom Miks ve Çelik Blek'in serilerini indirmeyi düşünbüyorum. Tom Miks'in bu serisi esseGesse'nin orjinal sırası mı? Tam sırasıyla indirmek için bu seriyi mi yoksa başka bir seriyi mi takip etmeliyim.

Teşekkür ederim.
The_DarknesS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Mayıs.2010, 20:28   #16
Aktif Üye

Cellatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
Cellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond repute
1968 lerden bu yana Çizgi roman okurum.
Tabi zaman zaman uzun aralıklar verdiğim oldu,ancak hiç okumadığım o uzun dönemlerde bile sahip olduğum üç beş kitabı nolacak demedim hep korumaya çalıştım.Tabiki koruyabildiklerim koruyamadıklarımın yüzde biri kadar ya var ya yoktur.
Özellikle çocukluk ve erken gençlik dönemimde Teksas ve Tommiks i okuyordum.Tex ve Zagorla tanıştıktan sonra onlarda yoğunlaştım.Daha sonraları Tex üzerinde ilgi yoğunluğum dahada arttı.Ancak ne yazıkki o zamanlar şimdiki gibi istediğiniz sekilde istediğiniz cildi temin etmek mümkün olmuyordu.Hele yayın evlerine göre çok uzak birküçük anadolu şehrindeyseniz,düzgün bir seri sahibi olmanın imkansızlığını siz düşünün.Zaten Teksas, Tommiks,Zagor,Swing,Tex,gibile rin ötesinden haberimiz bile olmuyordu.Bazan arada sırada Zembla,Tombraks,Tarzan,Killing (hala bir tane sandığımda olması lazım geldiğini tahmin ediyorum) Gibi o dönemlerin farklılarınıda görüyorduk ancak belirttiğim gibi tam bir seri takibi mümkün değildi.Tabi birde işin ekenomik boyutu vardı.öyle üç beş kitabın birden serisini takip etmek benim gibiler için oldukça külfetliydi.
Tüm bu şartlar altında o zamanlar en çok okuduğumuz,Tommiks ve Teksas olduğu için.Çoğu zaman aldığımız bir kitabın daha önceden elimizde olanla aynı macerayı içerdiğini görünce canımız sıkılır ve seriyi orda keserdik.
Şimdiki gibi seriler hakkında hangisinin ne olduğu hakkında bilgi verenmi var?
nerden tutturursak ordan devam edebildiğimiz kadar ederdik.
Fakat bunda en büyük suç zamanın yayın evlerinin olduğunu düşünüyorum.
Çünkü;Aynı yayın evi aynı anda birkaç seri çıkarıp yeterli bilgi vermediği için karmakarışık oluyordu.

Aslında bu durum halende kısmen öyle.Şu andaki yayınlanan TEX lerin bile serilerinin hangisinin ne olduğunu çözünceye kadar akla karayı seçtim.Eh tabi biraz cahillikte var belki ondandır.Fakat yayın evleri benim gibi cahilleride düşünmeliydi,değilmi ya?

Geldik zamanımıza,eskiden çok Tommiks okudum ve hep okuduklarımla karşılaştım diye bırakıvermiştim.Tabi yıllar sonra şimdi yavaş yavaş öğreniyorumki zaten yayın evleri tamamını yayınlamak yerine az bir kısmını tekrar tekrar yayınlamışlar.

Sonuç olarak;
Bu seriyi birkaç indirebildiğim kadar indireceğim.Belki hiç okumadıklarım vardır.

Bu serinin listesini hazırlayan,kitapları tarayan,siteye linkini koyan,koyan arkadaşa gereken destekleri veren,indirip okuyan yada arşivleyen (indirenler olmasa koymanın anlamı kalmazdı)
Kısacası tüm emeği geçen arkadaşlarıma kardeşlerime canı yürekten gerçek anlamda teşekkür ederim.

Sağolun var olun.
Tipitip bunu beğendi.
Cellatbey isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 04.Haziran.2010, 20:43   #17
Süper Üye

tafamus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 310779
•Rep Seviyesi :
tafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond reputetafamus has a reputation beyond repute
Alıntı: mnyyf1453´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
burası öksüz kaldı kardeşim lütfen el atalım

-------------------------------------------------------------
İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere

Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına.

Sev.!................ama yalnızca hak edenleri.

paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle

merak etme saygı değer abi hiç bir zaman öksüz kalmaz burası
tafamus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Haziran.2010, 19:50   #18
Yeni Üye

karakalem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Seviyesi :
karakalem is on a distinguished road
çok iyi bir liste olmuş....teşekkürler...
karakalem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 09.Ağustos.2010, 20:41   #19
Yeni Üye

isamintas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Seviyesi :
isamintas is on a distinguished road
sevgili arkadaşlar ! paylaşımlar ve emek için gerçekten teşekkürler..de..şu güzelim çizimlerin arasına olur olmaz her yere kırmızı renkli araba koymalar, isimleri stampa ile basar gibi yazmalar v.s v.s ...bunlar ne iştir pek anlayamadım?? eğer sizler buna paylaşımcılık diyorsanız mesele yok..ama kendi reklamını yapmak için !! paylaşımcılık !! yapılıyorsa ben hiç sevmedim.. hoş değil..Zira o çizgileri o hikayeleri tekrar tekrar okuyup çocukluğumuza dönerken birilerinin reklamlarıyla zihinlerimizi meşgul etmeyelim..bunları yazıp sizleri rahatsız ettiysem de kusuruma bakmayın lütfen..saygılar..
isamintas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 11.Ağustos.2010, 12:35   #20
Yeni Üye

ttayfunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Seviyesi :
ttayfunt is on a distinguished road
Çok teşekkürler ellerinize sağlık.Elime 1-2 kitap geçtimi birkaçgün okumazdım bitmesin diye.Bunlar harika oldu.
akayhoca ve Tipitip bunu beğendi.
ttayfunt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
comics, hoz, liste, sıralı, tommiks

Seçenekler
Stil