![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2785493
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tommiks ve arkadaşları "Tanık"tan mı çekiniyorlar yoksa "Üç Silahşörler"den mi bilinmez ama seri bu maceralarda takıldı kaldı. Paylaşımların en yakın zamanda değerli arkadaşlarımızca başlatılacağı temennisiyle emek veren tüm dostlara gönülden teşekkürler...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 09.Eylül.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
merhaba bu taraflara ugrayan yok galiba unutuldu selamlar
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 11.Haziran.2009
•Rep Puanı : 26408
•Rep Seviyesi :
![]()
emeği geçenlere teşekkürler.
inşallah Renkli serilerde bir canlanma olur. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
![]()
50. yıl özel sayısını indirip okudum ve Tom Miks ve Çelik Blek'in serilerini indirmeyi düşünbüyorum. Tom Miks'in bu serisi esseGesse'nin orjinal sırası mı? Tam sırasıyla indirmek için bu seriyi mi yoksa başka bir seriyi mi takip etmeliyim.
Teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
![]()
1968 lerden bu yana Çizgi roman okurum.
Tabi zaman zaman uzun aralıklar verdiğim oldu,ancak hiç okumadığım o uzun dönemlerde bile sahip olduğum üç beş kitabı nolacak demedim hep korumaya çalıştım.Tabiki koruyabildiklerim koruyamadıklarımın yüzde biri kadar ya var ya yoktur. Özellikle çocukluk ve erken gençlik dönemimde Teksas ve Tommiks i okuyordum.Tex ve Zagorla tanıştıktan sonra onlarda yoğunlaştım.Daha sonraları Tex üzerinde ilgi yoğunluğum dahada arttı.Ancak ne yazıkki o zamanlar şimdiki gibi istediğiniz sekilde istediğiniz cildi temin etmek mümkün olmuyordu.Hele yayın evlerine göre çok uzak birküçük anadolu şehrindeyseniz,düzgün bir seri sahibi olmanın imkansızlığını siz düşünün.Zaten Teksas, Tommiks,Zagor,Swing,Tex,gibile rin ötesinden haberimiz bile olmuyordu.Bazan arada sırada Zembla,Tombraks,Tarzan,Killing (hala bir tane sandığımda olması lazım geldiğini tahmin ediyorum) Gibi o dönemlerin farklılarınıda görüyorduk ancak belirttiğim gibi tam bir seri takibi mümkün değildi.Tabi birde işin ekenomik boyutu vardı.öyle üç beş kitabın birden serisini takip etmek benim gibiler için oldukça külfetliydi. Tüm bu şartlar altında o zamanlar en çok okuduğumuz,Tommiks ve Teksas olduğu için.Çoğu zaman aldığımız bir kitabın daha önceden elimizde olanla aynı macerayı içerdiğini görünce canımız sıkılır ve seriyi orda keserdik. Şimdiki gibi seriler hakkında hangisinin ne olduğu hakkında bilgi verenmi var? nerden tutturursak ordan devam edebildiğimiz kadar ederdik. Fakat bunda en büyük suç zamanın yayın evlerinin olduğunu düşünüyorum. Çünkü;Aynı yayın evi aynı anda birkaç seri çıkarıp yeterli bilgi vermediği için karmakarışık oluyordu. Aslında bu durum halende kısmen öyle.Şu andaki yayınlanan TEX lerin bile serilerinin hangisinin ne olduğunu çözünceye kadar akla karayı seçtim.Eh tabi biraz cahillikte var belki ondandır.Fakat yayın evleri benim gibi cahilleride düşünmeliydi,değilmi ya? Geldik zamanımıza,eskiden çok Tommiks okudum ve hep okuduklarımla karşılaştım diye bırakıvermiştim.Tabi yıllar sonra şimdi yavaş yavaş öğreniyorumki zaten yayın evleri tamamını yayınlamak yerine az bir kısmını tekrar tekrar yayınlamışlar. Sonuç olarak; Bu seriyi birkaç indirebildiğim kadar indireceğim.Belki hiç okumadıklarım vardır. Bu serinin listesini hazırlayan,kitapları tarayan,siteye linkini koyan,koyan arkadaşa gereken destekleri veren,indirip okuyan yada arşivleyen (indirenler olmasa koymanın anlamı kalmazdı) Kısacası tüm emeği geçen arkadaşlarıma kardeşlerime canı yürekten gerçek anlamda teşekkür ederim. Sağolun var olun. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 310779
•Rep Seviyesi :
![]() burası öksüz kaldı kardeşim lütfen el atalım ------------------------------------------------------------- İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına. Sev.!................ama yalnızca hak edenleri. paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle merak etme saygı değer abi hiç bir zaman öksüz kalmaz burası |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Haziran.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
çok iyi bir liste olmuş....teşekkürler...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 05.Ağustos.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
sevgili arkadaşlar ! paylaşımlar ve emek için gerçekten teşekkürler..de..şu güzelim çizimlerin arasına olur olmaz her yere kırmızı renkli araba koymalar, isimleri stampa ile basar gibi yazmalar v.s v.s ...bunlar ne iştir pek anlayamadım?? eğer sizler buna paylaşımcılık diyorsanız mesele yok..ama kendi reklamını yapmak için !! paylaşımcılık !! yapılıyorsa ben hiç sevmedim.. hoş değil..Zira o çizgileri o hikayeleri tekrar tekrar okuyup çocukluğumuza dönerken birilerinin reklamlarıyla zihinlerimizi meşgul etmeyelim..bunları yazıp sizleri rahatsız ettiysem de kusuruma bakmayın lütfen..saygılar..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 10.Ağustos.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok teşekkürler ellerinize sağlık.Elime 1-2 kitap geçtimi birkaçgün okumazdım bitmesin diye.Bunlar harika oldu.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
comics, hoz, liste, sıralı, tommiks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tommiks Tay Yayınları Sıralı Liste | @serkan@ | Tommiks Tay Yayınları Albüm Serisi | 36 | 30.Ocak.2023 23:02 |
Tom Braks Hoz Comics! Sıralı Liste | Colinmccay | Tom Braks Hoz Comics! | 17 | 28.Ekim.2022 09:58 |
X Men 1N Comics Sıralı Liste | The_DarknesS | X-Men | 18 | 04.Haziran.2022 22:35 |
Yeni Tommiks Ecem Yayınları Sıralı Liste | Colinmccay | Tommiks Ecem Yayınları | 9 | 04.Temmuz.2021 13:00 |