Silver Surfer(Türkçe Altyazı)

Mehmet Emin

Aktif Üye
25 Kas 2012
314
1,361
4ld94L.jpg


vX3qoS.jpg


V8IOZU.jpg


Silver Surfer:

Konu: Norrin Radd, sevgilisi Shalla Bal'la birlikte her türlü sorununu çözmüş, savaşın, vahşetin, kavganın olmadığı, bilgeliğin, barışın ve huzurun gezegeni olan Zenn-La'da yaşamaktadır. Ancak kendisi uzay yolculukları yapmak ve başka yıldızlara gitmek arzusuyla yanıp tutuşmaktadır. Bir gün bu huzurlu gezegen, dünyaların enerjisini sömürüp yutan ve bu yolla açlığını bastıran Galactus'un gelmesiyle yok olma tehlikesiyle karşılaşır. Norrin Radd kendi gezegeni Zenn-La'nın bağışlanması karşılığında Galactus'a onun elçisi olmayı ve enerjisiyle açlığını doyuracağı gezegenler bulmayı teklif eder. Norrin Radd bu yolla hem Zenn-La'yı korumayı, hem uzayda öteden beri istediği yolculukları gerçekleştirmeyi, hem de Galactus'a içinde enerji olan ama canlı yaşam formu bulunmayan gezegenler bularak milyonlarca hayatı kurtarmayı ummaktadır. Galactus, Norrin Radd'in kendi elçisi olmasını ve açlığını doyuracağı enerjiyi barındıran gezegenleri bulmasında kendisine rehberlik etmesini kabul eder ve kendi kozmik gücünün bir kısmını Norrin Radd'e aktararak bir insandan daha fazlası olması için ona yeni bir biçim verir. Norrin Radd bu sayede uzayın dondurucu soğuğuna dayanabilecek, acıkmayacak, susamayacak, soluyacak havaya ihtiyaç duymayacak ve yoluna çıkan engellerle baş edebilmesi için maddeleri dönüştürebilecek, kozmik güçlerini kullanabilecek ve hem kendisini hem de başkalarını iyileştirme yeteneğine sahip olacaktır. Üstelik evrenin sınırlarına ve daha ötesine yolculuklar yapabilmesi için en hızlı uzay gemisinden daha hızlı bir de sörf tahtası vardır. Artık o Norrin Radd değildir, yeni bir ismi vardır: Gümüş Sörfçü!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,043
20,204
Kamlançu
Silver Surfer hep yan karakter görünüyor, kendi serisi yok sanıyordum.
Bu güzel oldu, indirdim. En kısa sürede izlemek de nasip olur inşallah.
Teşekkürler üstadım.
 

djeko35

Kıdemli Üye
1 Şub 2012
168
138
İzmir
Harika paylaşım için çok teşekkürler. Silver Surfer benim için çok özel bir karakter. Böyle bir animasyonu olduğunu bilmiyordum. Emeğinize sağlık.
 

Mehmet Emin

Aktif Üye
25 Kas 2012
314
1,361
Harika paylaşım için çok teşekkürler. Silver Surfer benim için çok özel bir karakter. Böyle bir animasyonu olduğunu bilmiyordum. Emeğinize sağlık.

Sadece Like yapıp geçmediğiniz ki pek çok arkadaş ona bile üşeniyor, zahmet edip yorum da yazdığınız için ben teşekkür ederim.
 

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
455
3,768
Hiçbir Şey Ülkesi
Ellerinize sağlık, Sayın Mehmet Emin.

Zaman zaman bazı sitelerde, yaptığım çevirilerin ve hazırladığım alt yazı dosyalarının paylaşıldığına rastlıyorum. Bu güzel dizinin 13 bölümünün Türkçe çevirisini de ben yapmıştım. Burada da, siteyi dolaşırken Türkçe çevirisini yaklaşık 6 ay önce benim yaptığım, özetini hazırladığım, hakkında araştırmalar yaptığım 1998 yılı yapımı 13 bölümlük "Silver Surfer / Gümüş Sörfçü" çizgi dizisinin ve alt yazı dosyalarımın ilgilenenlerin indirip izlemesi için tarafınızca link verilerek siteye eklendiğini gördüm ve çok sevindim.

Paylaşımınız için çok teşekkürler.

Ben de; Silver Surfer'ı sevenlerin dosya indirmeksizin, ortalamanın üzerinde bir görüntü kalitesiyle, doğrudan doğruya alt yazısıyla birlikte izleyebilmesi için, tarafımca Türkçe çevirisi yapılan bu güzel animasyonun bütün bölümlerinin alt yazı dosyalarını videolara gömerek kendi hesabımdan Youtube'a yükledim ve ayrı bir konu başlığı altında paylaştım. Türkçe alt yazısı gömülü bu videoları, konunun yer aldığı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

http://www.cizgidiyari.com/forum/tu...-ici-olarak-13-bolumun-tamami.html#post497210


___
 
Son düzenleme:
Üst