Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sıralı Liste

Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sıralı Liste

Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri

Like Tree37Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06.Ağustos.2010, 23:59   #21
Aktif Üye

Cellatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
Cellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond repute
Bu seriye emeği geçen tüm dostlara canı yürekten teşekkür ediyorum.Sağlık ve afiyetler diliyorum.
Benim imzamı kullanma,farklıdır her kul.
Kendine bir imza yarat,imzanda kendini bul.

.
Cellatbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Ağustos.2010, 11:27   #22
Süper Üye

valeron41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 8597
•Rep Seviyesi :
valeron41 has a reputation beyond reputevaleron41 has a reputation beyond reputevaleron41 has a reputation beyond reputevaleron41 has a reputation beyond reputevaleron41 has a reputation beyond reputevaleron41 has a reputation beyond reputevaleron41 has a reputation beyond reputevaleron41 has a reputation beyond reputevaleron41 has a reputation beyond reputevaleron41 has a reputation beyond reputevaleron41 has a reputation beyond repute
valeron41 - MSN üzerinden mesaj gönder
186 lık seri ateş sınırı macerası ile yarım kalarak bitmektedir...bu seri hangi seri ile devam etmektedir bu konuda bilgisi olup bilgi verirse çok müteşekkir kalacağız...
աաա.ƈﻨ২ցﻨժﻨყձгﻨ.ƈօო
valeron41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Eylül.2010, 16:03   #23
Yeni Üye

acsev2003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
acsev2003 is on a distinguished road
Arkadaşlar bu seri için teşekkür ederim. Yıllar önce okuyup da sonunu merak ettiğim maceraları okuma fırsatı buldum.

Arkadaşlar bu arada malum bir sitede, bu serinin sitemizde yer almayan sayıları yüklenmiş olarak mevcut, fakat VIP üyelik istiyor. VIP üyeliğin ne şekilde alınacağı da belli değil

Bu sitemizde kayıtlı olup, o sitede vip üye olan arkadaşlarımız buraya yükleme yaparsa sorun aşılacaktır diye düşünüyorum.

Konu acsev2003 tarafından (17.Eylül.2010 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.
acsev2003 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Eylül.2010, 01:02   #24
Süper Üye

albay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 136019
•Rep Seviyesi :
albay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond repute
neredeyse bulunması imkansız kitaplar bulunmuş ve koskoca 186 lık seri indirilmiş. müthiş ... ne desem az valla. helal olsun
albay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 30.Eylül.2010, 03:19   #25
Yeni Üye

cool62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Seviyesi :
cool62 is on a distinguished road
ben indiriken yoruldum siz yüklerken nasıl sabır gösterdiniz teşşekkür etmek için yazacak cümle bulamıyorum emeği geçen herkese binlerce teşşekkür.
cool62 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Aralık.2010, 17:01   #26
Kıdemli Üye

corner33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 4019
•Rep Seviyesi :
corner33 has a reputation beyond reputecorner33 has a reputation beyond reputecorner33 has a reputation beyond reputecorner33 has a reputation beyond reputecorner33 has a reputation beyond reputecorner33 has a reputation beyond reputecorner33 has a reputation beyond reputecorner33 has a reputation beyond reputecorner33 has a reputation beyond reputecorner33 has a reputation beyond reputecorner33 has a reputation beyond repute
emeği geçen arkadaşlara içten teşekkürler.
corner33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Aralık.2010, 13:28   #27
Yeni Üye

akayhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Seviyesi :
akayhoca is on a distinguished road
Sevgili Çizgi Diyar Yöneticileir,Okuyucuları
Unvanımdan da anlaşılacağı gibi ben emekli Türkçe-Edebiyat öğretmeniyim.1998 yılında emekli oldum.Bir büro açıp gazetecilik yapmaya başladım.Her gün gel büroya gazeteleri oku.Köşe yazısı yaz.Gelen elektonik postaları değerlendir.Vakit bir türlü geçmez ve adeta boğulurdum büroda.Ne zamanki sizin varlığınızı keşfettim.Günlerim doldu.Artık hiç canım sıkılmıyor.Çocukluğumu yeni baştan yaşıyor ve sizin sayfalarınızda gezinerek adeta hatıralarımı okşuyorum.Günlerim daha bir dolu ve heyecanlı geçiyor.Bu nedenle sizlere minnettarlığımı sunarım.
Selam ve sevgilerimle
Akay Hoca-IĞDIR
akayhoca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 09.Ocak.2011, 01:26   #28
Onursal Üye

ccahitkar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
ccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond repute
elinize sağlık.
ccahitkar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Nisan.2011, 15:35   #29
Çeviri Balonlama

homeric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 132526
•Rep Seviyesi :
homeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond repute
Emeği geçen herkese teşekkürler.Bu arada 154 sayının sayfası açmıyor..
homeric isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Nisan.2011, 15:38   #30
Çeviri Balonlama

homeric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 132526
•Rep Seviyesi :
homeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond reputehomeric has a reputation beyond repute
157 ve 158. sayıların sayfaları da açmıyor
homeric isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
186, ceylan, liste, sıralı, teks, yayınları

Seçenekler
Stil