![]() |
#21 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu seriye emeği geçen tüm dostlara canı yürekten teşekkür ediyorum.Sağlık ve afiyetler diliyorum.
![]() |
![]() |
#22 |
Süper Üye |
![]()
186 lık seri ateş sınırı macerası ile yarım kalarak bitmektedir...bu seri hangi seri ile devam etmektedir bu konuda bilgisi olup bilgi verirse çok müteşekkir kalacağız...
![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Temmuz.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Arkadaşlar bu seri için teşekkür ederim. Yıllar önce okuyup da sonunu merak ettiğim maceraları okuma fırsatı buldum.
Arkadaşlar bu arada malum bir sitede, bu serinin sitemizde yer almayan sayıları yüklenmiş olarak mevcut, fakat VIP üyelik istiyor. VIP üyeliğin ne şekilde alınacağı da belli değil ![]() Bu sitemizde kayıtlı olup, o sitede vip üye olan arkadaşlarımız buraya yükleme yaparsa sorun aşılacaktır diye düşünüyorum. Konu acsev2003 tarafından (17.Eylül.2010 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#24 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 136019
•Rep Seviyesi :
![]()
neredeyse bulunması imkansız kitaplar bulunmuş ve koskoca 186 lık seri indirilmiş. müthiş ... ne desem az valla. helal olsun
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
ben indiriken yoruldum siz yüklerken nasıl sabır gösterdiniz teşşekkür etmek için yazacak cümle bulamıyorum emeği geçen herkese binlerce teşşekkür.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#26 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 12.Haziran.2010
•Rep Puanı : 4019
•Rep Seviyesi :
![]()
emeği geçen arkadaşlara içten teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 16.Kasım.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sevgili Çizgi Diyar Yöneticileir,Okuyucuları
Unvanımdan da anlaşılacağı gibi ben emekli Türkçe-Edebiyat öğretmeniyim.1998 yılında emekli oldum.Bir büro açıp gazetecilik yapmaya başladım.Her gün gel büroya gazeteleri oku.Köşe yazısı yaz.Gelen elektonik postaları değerlendir.Vakit bir türlü geçmez ve adeta boğulurdum büroda.Ne zamanki sizin varlığınızı keşfettim.Günlerim doldu.Artık hiç canım sıkılmıyor.Çocukluğumu yeni baştan yaşıyor ve sizin sayfalarınızda gezinerek adeta hatıralarımı okşuyorum.Günlerim daha bir dolu ve heyecanlı geçiyor.Bu nedenle sizlere minnettarlığımı sunarım. Selam ve sevgilerimle Akay Hoca-IĞDIR |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#28 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
elinize sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#29 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 19.Eylül.2009
•Rep Puanı : 132526
•Rep Seviyesi :
![]()
Emeği geçen herkese teşekkürler.Bu arada 154 sayının sayfası açmıyor..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#30 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 19.Eylül.2009
•Rep Puanı : 132526
•Rep Seviyesi :
![]()
157 ve 158. sayıların sayfaları da açmıyor
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
186, ceylan, liste, sıralı, teks, yayınları |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Teks Ceylan Yayınları 69'luk Seri Sıralı Liste | @[email protected] | Teks Ceylan Yayınları 69'luk Seri | 30 | 29.Ocak.2022 10:11 |
Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sayı 142 - Kan İzi | tafamus | Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri | 12 | 08.Ekim.2014 01:16 |
Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sayı 013 | Kroker | Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri | 9 | 31.Aralık.2013 15:27 |
Teks Ceylan Yayınları 121 - Apaçiler (186'lık Seri) | kinowa | Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri | 2 | 04.Eylül.2012 12:25 |
Teks Ceylan Yayınları 94 - Ölü Şehir (186'lık Seri) | kinowa | Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri | 1 | 27.Haziran.2009 10:36 |