The Beginner #1 passion (acemi #1 ihtiras)

BlasterComics

Yeni Üye
15 Şub 2013
54
179
DC comics
herkese yeniden merhaba :) kısa süre önce tanıtımını yaptığım acemi çizgi romanının ilk bölümünü bitirmiş bulunmaktayım :) işin teknik boyutundan felan anlamam.çizgi roman işi uzun süredir aklımda olduğu için sonunda kağıda döktüm :) şimdiden iyi okumalar! :) umarım beğenirsiniz.eleştirilerinizi,önerilerinizi eksik etmeyin.

YVxhq7d.jpg


 

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,518
Benim hoşuma gitti..Sakın durmayın devam edin.biraz daha arka plan çalışırsanız hiç bir eksik kalmaz.sanki hep kendinize özgün çizimler yapmış gibisiniz.Genelde usta ressamlar ilk yıllarında ustaların panellerini kendi çizgilerine adapte ederler.sizde usta eseri çizgiromanlardan yararlanabilirsiniz.başarılar diliyorum...
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,089
36,762
İstanbul
Hani "bir solukta okudum" denir ya, işte ben de tam da öyle yaptım. :) Öncelikle çaban için tebrik ediyorum. Çizgi ile ilişkisi sadece onu çok sevmek olan benim, çizgilerine dair söyleyebileceğim şey (hele de bunun başlangıç olduğunu göz önünde bulundurursak) etkileyici oldukları. Tebrik ederim. Çok zahmetli ama tahminimce çok da keyifli bir uğraşının içindesin. Çizgi romana yapılabilecek en büyük katkı herhalde bu tür üretimler yapmaktır. Bir yandan senaryoyu oluştururken bir yandan da çizimleri yapmak önemli bir yetenek gerektiriyor. Öykü de epey heyecanlı bir yerde bitti. Devamını bekliyor olacağım.

Tebrik ederim.
 

BlasterComics

Yeni Üye
15 Şub 2013
54
179
DC comics
güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum :) çok uzun olsa bile dediğiniz gibi oldukça keyifli bir yaratılış sürecinden geçti :)
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,947
Hikaye anlatıcılığı olarak çok başarılı buldum. Doğal, kendiliğinden akan bir diliniz var. Çizimlerin kendine özgü havası amatörlük koksa da dramatik olayları ölçeklendirme ve çizim için seçtiğiniz bakış açıları "yetenek" denen şeyin sizde bolca var olduğunu gösteriyor. Zamanla daha pişip hem öykü anlatıcılığınızı hem de çiziminizi geliştireceğinizi tahmin ediyorum. Tebrikler...

Direnç11 gibi ben de merakla "sistem"i beklemeye başladım şimdiden...
 
12 Şub 2010
15,006
543,774
İlk çalışma buysa mükemmel bence. Kitabı olsa almak için bir saniye bile tereddüt etmezdim.
Tebrik ediyorum, lütfen devam...
 

bazilisk

Yeni Üye
3 Nis 2009
46
43
akıcı bir çizgi roman olmuş, devamını bekliyorum.
çizgiler için ise biraz acelecilik var gibi gördüm.
aslında her karenin üstünde biraz daha uğraşsan ve detaylara da önem versen
ortaya çok güzel bir çizgi roman çıkacak.
tebrik ederim.
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,234
Kamlançu
Hem hikaye, hem çizimi beğendim.
Tek kusur olarak de/da bağlacının yanlış kullanımını gördüm.
Bir sonraki sayıda bunu da düzelteceğini düşünüyorum.
Aynen arkadaşlar gibi ikinci sayıyı merakla bekliyorum.
Bekliyoruz diye de acele edip kendini zorlama.
Başarılar diliyorum.
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
98
165
denizci
Ben yazacaktım ama abartman üstadımız benim yerime de yazmış:
Hikaye anlatıcılığı olarak çok başarılı buldum.

Özellikle çizgi romanda bu önemli bir nokta, başarılı buldum, ayrıca; “Eleştirilerinizi, önerilerinizi eksik etmeyin” dediğin için; ben bir tane yapıyorum; çok fazla imla ve noktalama hataları gördüm, aslında hepsi basit şeyler, ancak çok var, onları da düzeltirsen; mükemmel bir çalışma olacak bence, kısacası ben genel anlamda çok beğendim, ilk proje oluşu ise; gelecek açısından çok şey ifade ediyor, bence bu tip çalışmalara devam etmelisin, kolay gelsin :)
 

villapark

Yeni Üye
2 Ağu 2009
55
298
Her sihirbaz şapkadan tavşan çıkarabilir.Sen tavşandan şapka çıkartmışsın,zira bir ekip işi olan çizgi romanın altından tek başına kalkmışsın.Yalanım yok hikayenin devamını nasıl getireceksin bilmiyorm.
 
Üst