ÜMİT KAPTAN 10 Deniz Altında Dehşet...

sadikbilcen

Aktif Üye
24 Tem 2009
202
332
ÜMİT KAPTAN 10.SAYI ÇIKTI...Her ne kadar uzun molalarla olsa da macera kaldığı yerden devam ediyor. Artık çekilemez bir hal alsa da ülkemizde ki çizgi roman üretme işi bizler sizler devam ettikçe ümit var demektir. Yeni sayımız çıktı..harikakitap.com da satışa sunuldu. Diğer maceralarla birlikte demir aldı gidiyor Ümit Kaptan...Her türlü katkısından dolayı bu platforma üyelerine teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz.

HegVFY.jpg

wIkKzH.jpg


OOhTxg.jpg
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,353
Kitap festivali sırasında Ümit Kaptan'ın bütün serisini iki takım olarak arkadaşlarla birlikte almanın derin mutluluğu içindeyiz.
Bu özel serinin en güzel yanı Ülkemizde çizgi roman sektöründe ki son dönem örneği olmayan bir biçimde emsalsiz bir biçimde yoluna devam etmesi.
Çizgilerinde ki amatör ruh bizleri cezbederken , konularının güzelliği , kapak çalışmalarında ki emek ile eşsiz bir eser olması nedeniyle kolleksiyonluk , arşivlik bir eser.
Çizgi severlerin mutlaka arşivlemesi gereken bu değerli eser için Hakan ve Sadık bey üstadlara sonsuz teşekkürler.
Büyük bir özveri ve emek ile oluşturulmuş efsane bir yayın.
 

HakanKarabey

Çizgi Roman Ustası
2 Ağu 2018
3
12
Sayın Abolardis;
Övgüleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Yola devam ediyor olmamızın önemli bir sebebi de zaman zaman siz değerli takipçilerimizden aldığımız bu mesajlardır.
Mesela yaklaşık bir haftadır uğramadığı çizim masama bu mesajı okuduktan sonra hemen oturacağım...(13.sayı çizimleriyle uğraşıyorum bu aralar.)
Tekrar ilginize ve övgünüze teşekkür ediyor bol çizgi romanlı günler diliyorum.
 
Son düzenleme:
Üst