Scalped 10 (Çeviri ve Balonlama)

Ravage

Çeviri & Balonlama
13 Ağu 2009
329
3,624
01-68.jpg

Özet: Dino, modern Amerikanın ortasında gizli bir üçüncü dünya ülkesi olan Prairie Rose kızılderili rezervinde yaşayan 19 yaşında bir çocuk.
Hayattan tek isteği bu cehennemden uzaklaşmak olan Dino'nun şansı, Crazy Horse gazinosunda bir gece vardiyasında dönecektir, peki acaba Dino'nun gerçek isteği bu mu?
************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı***********
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,851
137,143
Eline sağlık değerli dostum...
Fırtına gibisin...
Paylaşım ve emeğin için teşekkür ederim.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,088
36,756
İstanbul
Sevgili dostum,

Artık senin yemediğini, içmediğini, hiç uyumadığını düşünüyorum.

Ben seni takip ederken büyük keyif alıyorum. Eminim sen de sayıları birer birer tamamladıkça aynı keyfi alıyorsundur. Bugün bir yayınevimizin (büyük bir tanesinin) çıkardığı bir çizgi romanın balonlamalarını incelerken aklıma gelen şeyi buradan bir kez daha söyleyeyim: "Gelsinler, forumumuzun ustalarının, sevgili dostarımızın yaptığı balonlamaları görsünler, bu işin nasıl yapılacağını öğrensinler".

Tüm emeklerin için sonsuz teşekkürler.
 

Makinist16000

Kıdemli Üye
8 Eyl 2010
123
220
Bursa / Osmangazi
Senaryo , çizim , atmosfer , çeviri ve tabi ki çevirmen arkadaşın çizgi-roman zevki . Herbiri ayrı olarak takdire şayan . Seriyi keyifle takip ediyorum ve bana en ilginç gelense iki beyaz adamın yani yazar ve çizerin günümüz kızılderili toplumunu bu kadar detaylı anlatacak birikimi olması . Yeni çizer gözdelerimden olan R.M. Guéra'yı ( Rajko Milošević-Gera ) bu seri sayesinde tanıdım ve aynı Goran Parlov tarzı sinematografik bir çizim anlayışı var . Hikayenin arkasını merakla bekliyorum ...
 
Üst