Çiztanbul

strider

Süper Üye
29 Şub 2012
1,041
1,037
CIZTANBUL_SARNIC.jpg
CIZTANBUL_AYCA.jpg
CIZTANBUL_MASAL.jpg
CIZTANBUL_SIHIR.jpg


Çiztanbul (Rodeo Albümler Dizisi no: 7, Studio Rodeo Çizgi Roman Yıllığı 2012)

Yazanlar ve Çizenler: Charles Vess, Dany Henrotin, Roberto Diso, Alberto Jiménez Alburquerque, Aleksandar Zograf, Amra Hejub, Enis Cisic, Esmir Prlja, Aleksandar Sotirovski

Dünya çizgi romancıları Studio Rodeo’nun 2012 yıllığı için İstanbul’u ziyaret etti. Köşe bucak gezdikleri İstanbul’un semtlerini, tarihi eserlerini, insanlarını, hayvanlarını, atmosferini değerlendirererek, birbirinden özel eserlere imza attılar. Charles Vess (Sandman, Stardust, SpiderMan), Dany Henrotin (Bernard Prince, Troy Savaşçıları, Olivier Rameau), Roberto Diso (Mister No, Tex), Alberto Jimenéez Alburquerque (She), Aleksandar Zograf ve daha nicelerinin çalışmaları, ÇİZTANBUL’da!

Dört farklı kapak alternatifiye çıkan 112 sayfalık ÇİZTANBUL, sergilerle ve imza günleriyle 2012 boyunca sık sık gündeme gelecek.

Her dört kapak versiyonunu birden edinmek isteyen okurlara özel ekstra indirim: Dört versiyonlu özel ÇİZTANBUL koleksiyon seti 80 yerine sadece 55 TL!

Sekiz farklı ayraçtan oluşan özel ayraç seti de hediyesi!

 

Beydaba

Süper Üye
7 Mar 2010
92
444
Kesinlikle okumayacağım ve ilgi duymayacağım bir çizgiroman..

Nedenini yayınevi kendisi düşünsün....
 

zinzi

Süper Üye
19 Nis 2011
770
415
Yeditepe İstanbul
Nedenini bende düşündüm. Pek bir şey parlamadı. Kişisel değilse bizimle de paylaşın.

Güzel bir proje tasarlanmış ve uygulanmış. Ülkemizin kısır çizgi roman piyasasında insanların neden çizgi roman almama kararı aldıkları ister istemez ilgimi çekiyor.
 
12 Şub 2010
15,006
543,640
İlk kapaklısını almıştım. Keyifle okudum.

Dünyaca ünlü Çizgi roman yazar ve çizerlerini davet ederek Türkiye'yi bizzat tanımalarını sağlamak ve hakkımızdaki önyargılarını kırmak çok önemli bir girişim oldu. Son yıllarda bu yöndeki gelişmeleri ilgiyle izliyorum. Sonucu işte bu kitap.

Çizgi roman sever iş adamlarımızın bu konularda öncü olmalarını teşvik etmek, desteklemek lazım. Aslında bu tür girişimleri Kültür Bakanlığının da organize etmek, desteklemek görevi var.

Çizgi roman sever bir Kültür Bakanına ihtiyacımız var:)



Beydeba kendi açısından haklı:)
 
Üst