![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2912659
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özel Dedektif, 45'lik, Velda Mayk Hammer deyince akla gelen sözcükler Velda, bir kuşağın rüyasını süsleyen kadın, yüzünü hiç görmedik ama hayallerde güzel ve seksi kavramlarının sembolüydü. Bir ressamımız çıkmış, bizim için çizgi roman haline getirmiş maceralarını. Diyar ahalisine armağan olsun. Saygılarımla |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Ocak.2011
•Rep Puanı : 753133
•Rep Seviyesi :
![]()
Harika ya, harikalar yaratıyorsun profesörüm, Haluk abim, binlerce teşekkür etsek az gelir kusurumuza bakma, çok sağol.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 02.Şubat.2010
•Rep Puanı : 1128710
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir ara GG'dan almaya kalkmış, dünyanın parasını istediklerinden vezgeçmiştim. Mayk Hammer'in bir de (yanılmıyorsam) Suat Yalaz çizimi olduğunu anımsıyorum. Para verip alamıyorsak bile ÇD ve onun profesörü sayesinde ulaşamayacağımız çizgi roman yok. Ellerine sağlık Sevgili Haluk Bey.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Nisan.2013
•Rep Puanı : 159748
•Rep Seviyesi :
![]() Sayın Profesör ; Önce listeyi ( müjdeyi ) verdin. Sonra da çok bekletmeden ilk sayı geldi. Çocukluğumda bayıla , bayıla okumuştum [ önce kitapları sonra da çizgi romanı ( nereden elime geçtiyse o yoklukta ) ] Bundan sonraki satırları lütfen emeğine ve bu güzelim kitaba saygısızlık sayma. Peki neye sayacaksın ? Şeyyyy... Velda'ya hayranlık say gitsin. 40 - 50 yıl geçmiş hala kanaatim değişmemiş. Hangi konuda mı ? Bir kere Can Okan iyi bir çizer değil. Neden mi? Kapağa bakın , beni anlarsınız. Yahu Velda böyle mi çizilir. Hoş Velda'nın güzel ve vamp kadınlığını çizebilecek çok az çizer biliyorum ya !............. ( Velda çizimleri kitabın içindeki çizimlerde yer yer güzel , yer yer anca kurtarır durumda . ) Hoş diyebilirsin ki ; "Hayalimizde oluşturduğumuz Velda'yı kim çizse bize yeterli gelmeyecekti". Bu da doğru. Konu uzadı. Bu konuda da son sözü Sayın "fındıkfındık" söyleyebilir ancak. Ben de ona bırakıyorum. Süper bir paylaşım olmuş sanırım 7 sayı sürecek... Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Muhteşem paylaşım.
Gerçekten bulmak neredeyse imkansız kitaplar. Eline sağlık büyük usta. Teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() Muhteşem paylaşım. Gerçekten bulmak neredeyse imkansız kitaplar. Eline sağlık büyük usta. Teşekkür ederim. Vallahi benim için imkansız diye bir şey kalmadı.. aklıma gelince hemen siteye bakıyorum, nasıl olsa Haluk Abi paylaşmıştır diyorum.. O kadar yani... Abiciğim teşekkürler!.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben de olsam biraz kötü çizerdim,
yoksa çizdiklerime aşık olup iş yapamazdım. Ne bağlantı ama! Kara bir senaryo çıkardı bundan ![]() Onu bunu bırakayım da bu güzellikleri yaşatan Profesör üstadıma bir teşekkür edeyim, sevgi ve saygılarımla.
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Aralık.2011
•Rep Puanı : 16226
•Rep Seviyesi :
![]()
Mayk hammer az okumadık arşivimde duruyor. Şimdi de Haluk abim sayesinde çizgi romanını okuyacağız ellerine sağlık abi
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
emeklerine sağlık üstadım
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
![]()
Resimleyen Can OKAN'a ve bu eşsiz çizgiyi bize kazandıran ulu büyük şefimize canı gönülden teşekkürler.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Resimli Mayk Hammer Sıralı Liste (Güneş Yayınları) | profesör | (Resimli) Mike Hammer | 5 | 21.Ocak.2023 22:22 |
Kanlı Baskın - Mayk Hammer (Mickey Spillane) | Doktor Kim | Diyar Kütüphanesi | 8 | 23.Aralık.2013 14:53 |