Tarayacak Olduğum İlk Paylaşımım

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Bugün bir baktımda bende bir X-Men Sıfır Tolerans vardı dur bakayım dedim devamını merak etmiştim.Birde baktım bende ki sayısı bile yok ne yalan söyleyim çok sevindim.Valla şu ana kadar elimde ki az olan arşiv sayesinde tarama yapmayı düşünmemiştim fakat ALLAH kısmet ederse en yakın zamanda içinde X-Men Sıfır Tolerans'ın İlk üç bölümü bulununan 1.cildini sizlerle paylaşmak istiyorum artık bir ara Bursa'ya ya da, kırtasiyenin birine gittiğimde bu iş için araştırma yapıcam ve de İNŞALLAH en yakın zamanda bu değerli eseri sizlerle paylaşırım.
Görüşmek üzere :d
ALLAH'A emanet olun.
 

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
130
şimdiden teşekkürler kardeşim...

İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere

Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına.

Sev.!................ama yalnızca hak edenleri.

paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
Allah kolaylık versin arkadaşım.
Tamamladığında ilk indirip okuyanlardan olacağım.
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
5f7b6c48e85846a04a8258332fdd4c826g.jpg


Selam arkadaşlar öncelikle sizleri bu konu hakkında Temmuzun başından beri hiç haber vermediğim için özür dilerim.
İlk mesajımda dediğim gibi o zaman elimde bir tarayıcı olmadığı için ilerde paylaşacağım diye söz vermiştim ve İNŞALLAH o gün bugünlere kısmet olacakmış demek ki.(En yakın zaman da paylaşmayı düşünüyorum)
Geçenlerde abime gittiğimde tarayıcı gördüm ve kullanmadığı için bana verdi ALLAH razı olsun e bende çok sevindim tabi ve ufaktan ufaktan işe koyulalım dedim.
Aslında bunu daha önce paylaşmak isterdim ama kısmet olmadı bir türlü.
Yalnız bu sabah Batman şşş! okuyunca daha da çok iyi anladım askerden sonra hafif biraz kaybettiğimi sandığım paylaşımcı hissim Batmani bitirdiğimde ve bunu bizle paylaşanlar hakkında duyduğum o his, yeniden %100 olarak tekrar hafiften unutmuş olduğum o paylaşımcılığımı geri kazanmamı sağladı.
Bu duyguyu yaşatan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.ALLAH razı olsun.
Burda adlarını söylememe gerek yok sanırım onlar kendilerini biliyorlar ve bence yapılan karşılıksız iyilikler hiçbir menfaat beklenmediği için adlarınında popülerliği hakkında hiçbir kaygısı olmaması doğal olsa gerek.

ehehe şimdi sıra geldi paylaşımımızın konusuna ve yukarda ki karizmamı 2 dakkada çizmeye :d
Bu kadar edebiyat parçaladıktan sonra artık konumuza dönelim.(parçalay parçalaya elde edebiyat kitabı kalmadı ehehehe:Ğ)

Çizgiromanımız X-men lerin Esrarengiz bir şekilde yakalanışını ve garip bir şeyin insanları hayvani güce ulaştıran "şey" i ve bu şeye karşı olacaklara engel olmaya çalışan kahramanlarımızı anlatıyor.Daha fazla anlatmayım yoksa iyice tadını kaçıran bilgiye dönecek(spoiler)
Kapak resminde de görüldüğü gibi Çizgiromanımız ailenizin komik evcil hayvanı edası takınan Örümcek Adamla başlıyor.Gerçekten bir çizgiroman için harika başlangıç.İyicene sizi heyecanlandırmadan içerikten bahsetmeyi kesip ufak tefek oluşacak olumsuzlukları şimdiden burdan peşin peşin (isteyene taksitle hehe:d) belirteyim.
Çizgiromanım yıpranması sonucu yaptığım yapıştırıcılı tamirde biraz dikkatsizliğim sonucu ilk sayfa gereğinden fazla yapıştığı için şimdiden kusura bakmayın.Çok uğraştım ama açmaya fırsat tanımıyor yoksa yırtılacak.
Neyse artık sen sus Çigiroman konuşsun dediğinizi duyar gibiyim o halde her ne kadar sürç-i lisan ettiysek affola:d
ALLAH'A emanet olun.

Ha şunu da belirteyim resimler orjinal elimde ki çizgi roman kapak resimleridir.;)

a7f08f63e465d57b13ae7de720f9cda66g.jpg


iki solukta okuyana parasını geri iade ediyoruz:d​
 
Son düzenleme:
Üst