Alix Senatör - Dokuzuncu kitap - Türkçe

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,278
16,803
Herkese merhabalar,

Alix - Senatör serisinin dokuzuncu kitabıyla birlikteyiz. Serinin onuncu kitabı da Haziran ayında yayınlanacak. Hemen öncesinde bu kitabı çevirip paylaşmak istedim.

Sekizinci kitapta Alix ve dostları Nebati krallığı başkenti Petra'yı ziyaret etmiş ve krallığın iç çatışmalarına şahit olmuşlardı. Şimdi Roma'ya dönmüş durumdalar ancak şehir gizemli cinayetlerle çalkalanmakta. Kâtillerin hayaletler olduğu söylentisi yayılınca Augustus kahramanlarımızdan durumu araştırmalarını ister.

Herkese keyifli okumalar,












Couv_371288.jpg
 

drgavsever

Kıdemli Üye
25 Haz 2010
216
724
Çok teşekkürler, Sevgili Odenat.Sanırım ufukta Echö ve Büyücüler(Mages) göründü..Yaptığınız tüm paylaşımlar için sonsuz teşekkürler...
 

atilkurt

Onursal Üye
4 Ocak 2010
335
1,313
Elinize sağlık, keyifle okuyacağım ve bir süre dertlerimi unutacağım için mutluyum.
 

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,278
16,803
Serinin tamamı kaç bölüm. Tamamını birden okumak istiyorum.

Merhabalar, seri hâlâ yayınlanmaya devam ediyor. Kaç kitap olacağı da şu an için belirsiz. Alix'in ana serisi tâ 1956 yılından beri yayınlanıyor ve en son geçen yıl 38. kitabı çıktı. Dolayısıyla bu yan seri de satışlar iyi olduğu sürece yayınlanacaktır. Yani en doğrusu bu serileri çıktıkça okumanız, aynı şey Arran serileri için de geçerli, kolay kolay bitmezler.

Türkiye'de ve genelde dünyada Asterix daha ön planda ama Fransa'da Alix de çok popüler bir seri. Asterix ve Alix gibi serilerin yayınlanmasına ve onları okumaya büyük prestij gözüyle bakıyorlar. Fransızlar çok milliyetçi, yarın Casterman yayınevi biz Alix'i yayınlamayacağız dese (imkansız tabii), bir sürü frankofon yayınevi milyonlarca euroluk bütçeyi bir çırpıda yatırırlar. Tüm fransız yayınevleri batmış olsun, bu sefer de Kültür Bakanlığı yayınlar.
 

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
355
4,002
Evren
Merhaba.

10. ve 11. sayılar İngilizce olarak sunulmuş çeşitli platformlarda.
 
Üst