![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1330861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mister NO MEYDAN Gazetesi Eki Sayı 5
Turist Peşinde 5 ![]() Bundan sonra iki sayı kaldı. Umarım hala okuyan ve bekleyen vardır. Herkese selam ve sevgi yolluyorum. Kitap okuyan herkese hediye olsun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak. Ceylanı kurtardım avcının elinden ama daha baygın yatar ayılamadı. Kopardım portakalı dalından ama kabuğu soyulamadı. Oldum yıldızlarla haşır neşir ama sayısı bir tamam sayılamadı. Kuyudan çektim suyu ama bardaklara konulamadı. Güller dizildi tepsiye ama taştan fincan oyulamadı. Sevdalara doyulamadı. Giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak. Konu timed tarafından (17.Eylül.2012 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1890324
•Rep Seviyesi :
![]()
Kimin ne zaman gideceği belli değil dostum; önemli olan yaşarken bir şeyler ortaya koyabilmek ve geride bir hoş seda bırakıp hayırla yad edilebilmek.
Gönülden teşekkürler; tüm sayıları biriktirip hepsini birden okuyacağım, eksik olma... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 27.Nisan.2009
•Rep Puanı : 123989
•Rep Seviyesi :
![]()
Evet var bekleyen böylesine güzel paylaşımlar kaçmaz, okumak için bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum, ellerine sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama |
![]()
Giderayak film posteri gibi çizilen mister no için teşekkürler. Turistin peşinde hala bizimkisi.
![]() |
![]() |
#5 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 01.Ağustos.2012
•Rep Puanı : 73421
•Rep Seviyesi :
![]()
Yeter ama zaten sıkkınım şeçtiğin şiirler ürkütmeye başladı. Mister No'ların sevincinin önüne endişe geçmeye başladı
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ekim.2009
•Rep Puanı : 110261
•Rep Seviyesi :
![]()
Link yenilenmiştir.
İyi okumalar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mister NO Meydan Gazetesi Eki Sayı 06 - Turist Peşinde 6 | savok | Mister No Milliyet&Meydan Gazetesi Ekleri | 7 | 17.Eylül.2012 16:55 |
Mister NO Meydan Gazetesi Eki Sayı 03 - Turist Peşinde 3 | savok | Mister No Milliyet&Meydan Gazetesi Ekleri | 7 | 14.Eylül.2012 00:46 |
Mister NO Meydan Gazetesi Eki Sayı 01 - Turist Peşinde 1 | savok | Mister No Milliyet&Meydan Gazetesi Ekleri | 14 | 14.Eylül.2012 00:42 |
Mister NO Meydan Gazetesi Eki Sayı 07 - Turist Peşinde 7 | savok | Mister No Milliyet&Meydan Gazetesi Ekleri | 13 | 27.Ağustos.2012 23:55 |
Mister No Meydan Gazetesi Eki Sayı 02 - Turist Peşinde 2 | f.erince | Mister No Milliyet&Meydan Gazetesi Ekleri | 6 | 22.Ağustos.2012 20:43 |