MK Milliyet Kardeş Fan Dergisi Sihirli Annem Haziran 2011 Sayı 6

gizemlover

Onursal Üye
5 Tem 2012
859
9,568




sevimlidunya_selena.gif


glitterfy151700828D30.gif


4kc3-1e.gif


Dip Not : Sihirli Annem sezon 2 tekrarları zamanı hoşlandığım,lakabımdaki o "Gizem" buradaki Gizem Güvendir :) (Yaşım o zamanlar 15 idi o 13 idi ... )

Şimdilerde ise kızcağız evlendi gitti,yıllar sonra öyle kaldı gizemlover lakabı üstüme yapıştı ve artık sadece nickname olarak kaldı ...

(Dergiyi paylaşınca lakabımın özgeçmişini de anlatayım dedim ... )​
 

Peter Banner

Kıdemli Üye
6 Haz 2016
141
542
Yeni paylaşımınız için teşekkürler sevgili gizemlover :)

Eskiden Çizgili Forum diye bir mecra vardı; bazı paylaşımlara erişim için VİP üyelik falan gerektiriyordu. (Nasıl VİP olunduğu da tartışma konusuydu :Ğ) Hatırladığım kadarıyla siz zamanında oraya da üyeydiniz ve avatarınızda Gizem Güven'in resmi vardı. Orada direkt belliydi yani gizem'in Gizem Güven olduğu. :) Bu hususu sadece sizi o forumdan hatırlayanlar bilebilirdi; burada yeri gelince söylemeniz güzel olmuş. :)

Paylaşımlarınıza tekrar dönecek olursak; bir iki hafta forumda gözükmediniz, o arada forumun yenilenme süreci vardı ve bir ara sistem geri yükleme yapılmak durumunda kalındı. 15-20 Ağustos arasındaki yorumlar, paylaşımlar vs. kayboldu. (Sayın Tsubasa kayıpları taşıyacağını söyledi gerçi.) Belki konularınızda bir azalma olduğunu fark etmişsinizdir; haberiniz yoksa diye sebebinin bu olduğunu belirtmek istedim. İsterseniz bu tarih aralığındaki konularınızı tekrar açabilirsiniz; yöneticiler kayıpları geri taşırlarsa fazla konuları silerler herhâlde. :)
 
Üst