Sevgili gitarisyen, Nice Yıllara!..

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,847
136,876
Sevgili gitarisyen dostumuzun doğum günü kutlu olsun.
Sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice yıllar dileriz.
 

OZERTOPSOY

Onursal Üye
6 Tem 2016
1,280
4,310
Sevgili gitarisyen üstadım doğum günü kutlu olsun. Sana sevdiklerinle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice yıllar dilerim.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,039
75,338
hiçbiryerde :)
Sevgili "gitarisyen" üstat, uzun
süredir görmüyorum ama umarım
sağlık ve afiyettesiniz. Nice nice
mutlu, sağlıklı yıllar dileğiyle doğum
gününüzü kutlarım. Selam ve saygılar.
 

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
455
3,768
Hiçbir Şey Ülkesi
Sevgili ertuğrul,
Sevgili scanfan,
Sevgili OZERTOPSOY,
Sevgili Baltimora,
Sevgili gandor08,
Sevgili yeryüzü,
Sevgili yturan,
Sevgili nicomedes,
Sevgili veryabsurd,
Sevgili prince,
Sevgili lotoloto;

Doğum günüm münasebetiyle iletmiş olduğunuz güzel dilekleriniz, mesajlarınız ve yorumlarınız için ayrı ayrı ve çok teşekkür ederim.

Biliyorum, epey uzun bir süredir aktif olamıyorum bu güzel sitede. Bu yüzden sizlerden ve birçok güzel şeyden mahrum kaldığımın da farkındayım. Bazı sıkıntılarım ve kişilik yapımdan kaynaklanan bir atalet vardı üzerimde. Ayrıca zaman zaman (tüm dostlarım kalbimde olmasına rağmen yine depresif bir şekilde inzivaya çekilme, uzaklara kaçma gibi ruhsal eğilimlerim sebebiyle) çevremden ve kendimden kaçma, ilgi alanlarımı sistematik ve doğru bir şekilde yönetememe gibi iç dünyamla ilgili bazı konular da hayatımı yönlendirdi ve bu epeyce uzun sürdü. Tabii ki bunlar bir mazeret ya da bahane değil. Siz güzel dostlardan ayrı kalmanın size değil, bana zarar verdiğini de çok iyi biliyor ve hem kendimden hem de (kabul ederseniz) sizlerden özür diliyorum. Şimdi fark ediyorum ki; geçen sene doğum günümde de adıma bir konu başlığı açılarak doğum günüm siz tüm değerli dostlar tarafından kutlanmış ve ben bunun farkında bile olmamışım. Bu affedilecek bir hata değil ama bu büyük ayıbım için de başım önümde olarak özür diliyor ve affınıza sığınıyorum. Ve siz ne kadar güzel, ne kadar yüce gönüllü dostlarsınız ki; bu hatama / ayıbıma rağmen bu sene de doğum günümü kutluyorsunuz. Tekrar çok çok teşekkür ediyorum. Birlikte nice uzun, güzel, mutlu, umutlu, huzurlu ve her şeyin gönlümüzce olduğu senelere erişmek dileğiyle...

Şimdi izninizle ayrı kaldığım sürede neler kaçırdığımı görmek için (ve kaçırdıklarımı gördükçe hayıflanacağımı çok iyi bilerek) "Çizgi Diyarı"nda hüzünlü bir yolculuğa çıkmak istiyorum. Tekrar siz güzel ve değerli dostlara (ve sizlerin şahsında tüm "Çizgi Diyarı" ailesine, dostlarına / dostlarıma) çok ama çok teşekkür ediyorum. Hem doğum günü mesajlarınız, hem dostluğunuz hem de güzel yürekleriniz için...
 
Son düzenleme:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,039
75,338
hiçbiryerde :)
Sevgili üstadım, burası bizim arka bahçemiz.
Burada güzel zaman geçirmek istiyoruz.
İsteyen istediği kadar burada "oynar",
paylaşımların keyfini sürer. Sizin gibi
güzel emeklerle, güzel izler bırakan nevi
şahsına münhasır dostları unutmamız
mümkün değil. Evet çok şey kaçırdınız
geçen yıl :) Şimdi bunları ilk kez keşfetme
mutluluğunu yaşayacağınızı düşünüp biz
de keyifleneceğiz :) Tekrar hoş geldiniz.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
Sevgili Üstadım, yazdıklarınızı okuyunca bir an kendimi aynaya bakıyormuşum gibi hissettim; zira ben de yıllardır manik depresif bir ruh halinde yazdıklarınıza benzer şeyler yaşadım ve de yaşıyorum. O yüzden sizi çok iyi anladığımı düşünüyorum ve bu yüzden iyi niyetinizden asla şüphe etmiyorum. Zaten hepimize hitaben mesaj yazma inceliğinde bulunmanız bunun en büyük kanıtıdır. Sizlerin sağlığı ve keyfi yerinde olsun da, diğer bahsedilen hususlar hiç sorun değil. Sevgi ve saygılarımla..
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,988
83,571
Kasımpaşa
Sevgili gitarisyen sağlıkla, mutlulukla geçireceğin uzun ve güzel bir ömür dilerim.
Aramızda olman dileğiyle, nice yıllara!
 
Üst