![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Nisan.2009
•Rep Puanı : 177633
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tolga dan sonra arşivimde bulunan temiz bir beyazlığa sahip Sarı Büyü macerasına başladım aslında Yeşil Ejderi renklendirmek istiyordum ama temiz olmadığı için zamanımda olmadığından ileride belki...Sarı Büyü den bir kaç örnek çalışma 90 sayfanın üzerinde ilk 22 sayfa tamam inşallah beğenirsiniz forum dostları
Ayrıca Suat Yalaz ve Abdullah Turhan üstadlarımızın affına sığınıyor saygılar sunuyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu sali38tr tarafından (06.Mayıs.2017 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 09.Nisan.2013
•Rep Puanı : 982866
•Rep Seviyesi :
![]()
Açıkçası renklendirmeyi çok beğendim. Özellikle son sayfadaki bulutların renklendirilmesi harika. Cesaret edemiyorum renklendirme işine.
![]() Şimdiden heyecanla beklemeye başladım. Teşekkürler üstadım.
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Kasım.2009
•Rep Puanı : 524742
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu ne mükemmel bir işçilik. Karaoğlan ayrı bir boyutta sanki. Kolaylıklar dilerim. Çok çok teşekkürler, Sali38tr.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 16.Şubat.2012
•Rep Puanı : 297659
•Rep Seviyesi :
![]()
Arkadaşım eğer özellikle Karaoğlan gibi harika bir seriyi renklendirmekten zevk alıyorsanız, devam edin. Çünkü bu güzel çizgi roman bunu hak ediyor. Kimse layıkıyla böyle mükemmel renklendirmedi. Sonradan piyasada renkli diye satılan nüshaların kalitesizliğini biliyorsunuzdur. Ben çok sevmeme rağmen renkli olmadığı için tüm seriyi de okumamıştım. Bana göre yazık oluyordu bu seriye. Çünkü sitemizde pek çok yabancı çizgi romanın renkli halini gördükten sonra siyah beyaz eskiye özlemden başka bir şey ifade etmiyor benim için.
Kolaylıklar dilerim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 433547
•Rep Seviyesi :
![]()
SÜPER lütfen devam ediniz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 27.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 10117
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok güzel olmuş üstadım, eline sağlık.
![]() Karaoğlan'a her şey yakışır. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 25.Mart.2011
•Rep Puanı : 865439
•Rep Seviyesi :
![]()
Harika bir işçilik, lütfen devam ediniz. Zor bir iş ama sonuç mükemmel. Kendinizi yormadan yavaş yavaş. Teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 788423
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 05.Eylül.2012
•Rep Puanı : 135392
•Rep Seviyesi :
![]()
Artik yayinlanmayan hatta siyah beyaz bile yayinlanmayacak bir eser icin harika bir calisma en az yeniden cizilmis kadar degerli emeginiz tebrik ederim calismada cok basarili...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici |
![]()
Ellerinize sağlık. Bence çok güzel başlamışsınız. Zaten zaman içinde içinize sinmeyen ve kendinizin beğenmediği yerleri de değiştireceğinize eminim. Daltas usta örneği ortada
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karaoğlan Haftalık Kahramanlık Dergisi Sayı 099 - Ölüm Süvarileri/Sarı Büyü | caretta | Karaoğlan A. Muhtar YAVAŞÇA 2. Seri Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi (155'lik Seri) (1973-1975) | 5 | 12.Aralık.2017 10:16 |
Karaoğlan Haftalık Kahramanlık Dergisi Sayı 100 - Sarı Büyü | caretta | Karaoğlan A. Muhtar YAVAŞÇA 2. Seri Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi (155'lik Seri) (1973-1975) | 7 | 21.Şubat.2013 09:20 |
KARAOĞLAN Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi Sayı 119 Sarı Büyü 11 Mayıs 1966 | profesör | Karaoğlan Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi (2. Seri) | 10 | 30.Aralık.2012 20:14 |
Karaoğlan Haftalık Kahramanlık Dergisi Sayı 101 - Sarı Büyü/ Uygur Güzeli | sarkomer | Karaoğlan A. Muhtar YAVAŞÇA 2. Seri Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi (155'lik Seri) (1973-1975) | 7 | 29.Temmuz.2012 15:49 |
Karaoğlan Lal Kitap Yalaz Prodüksiyon Sayı 36 - Sarı Büyü | ertuğrul | Karaoğlan Lal Kitap Yalaz Prodüksiyon (8. Seri) | 3 | 30.Temmuz.2011 00:33 |