Konuyla ilgili arada sıkıldığım zamanlarda yapabilirim demiştim.
Sessiz ve derinden giderek -günde 2 sayfa temizlik ve sayfa düzenlenmesi yaparak- işlemi sürdürmekteyim.
Halen yapılacak 80 kadar sayfa daha var.
İlk sayfanın bir örneğini hazırladım. Çeşitli fontlarla denemeler yaptım.
Belki de göz alışkanlığından olsa gerek "Tex Mastered" en uygun duran font oldu.
İngilizce "TV Century 21" dergisini kullanarak çeviri, sayfa düzenlemesi ve temizlik yaptım.
Doğan kardeşleri dikkate almadım.
Yukarıdaki yalnızca resim önizlemesi . Gerçek boyutlarda resim aşağıdaki linkte:
Gerçek Boyutlar:
Boyut -1 : 3300x4685
Boyut -2: 21x29,75 cm.
Çözünürlük: 400 dpi
Neyse, sadede gelelim. Bütün Zero-X maceralarını bir kitap halinde toplamak niyetindeyim.
Konuyla ilgilenen ÇR severlerden bazı beklentilerim olacak ve bunlar:
- Öncelikle verdiğim örneği inceleyerek beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz
bütün konular -font - boyut - temizlik- çeviri v.s. ve sizce nedeni.
- TV Century 21 dergisinin bende mevcut olan sayıları sayın Abartman'ın yüklediği sayılar.
Diğer sayıları intenette aradım ama netice alamadım. 3-4 yıl önce yayınlanmış ancak o sıralarda
benim ilgi alanımda olmayan bir konu olduğu için haberim bile olmamış.
Mevcut sayılar şunlar:
001-156 , 160, 169, 171, 212 ve 240.
156'dan sonraki sayılardan mevcut olan 5 sayı dışında "TV Century 21 " dergisinin taraması elinde olan
veya çalışan linkleri olan ÇR severler varsa lütfen benimle paylaşın.
Bahse konu Zero-X maceralarının yayınlandığı Doğan Kardeşlerin taramaları da Forumda olanlar hariç elimde mevcut değil.
Zero-x Maceralarını hiç bir şey bulamazsam mevcut durumuyla Ekim 2013 başında yayınlamayı planlıyorum.
NOT: Yazım hatalarını dikkate almayın. Çok değişik fontları denerken balona sığdırabilmek için kullandığım ifadelerde değişiklikler yaptım.
Yazım hataları bunun eseridir...
Yayınlamadan önce bütün kitap en az dört defa yazım hatası kontrolundan geçecektir.
Bu konudaki çalışmalarım sadece Zero-x'i kapsayacaktır.
Yaptığım bazı araştırmalar sonucunda diğer maceralarla ( XL5, Stingray, Thunderbird v.s.) ilgili bir çalışma yapmamaya karar verdim.
Bilgilerinize...
Sessiz ve derinden giderek -günde 2 sayfa temizlik ve sayfa düzenlenmesi yaparak- işlemi sürdürmekteyim.
Halen yapılacak 80 kadar sayfa daha var.
İlk sayfanın bir örneğini hazırladım. Çeşitli fontlarla denemeler yaptım.
Belki de göz alışkanlığından olsa gerek "Tex Mastered" en uygun duran font oldu.
İngilizce "TV Century 21" dergisini kullanarak çeviri, sayfa düzenlemesi ve temizlik yaptım.
Doğan kardeşleri dikkate almadım.
Yukarıdaki yalnızca resim önizlemesi . Gerçek boyutlarda resim aşağıdaki linkte:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Gerçek Boyutlar:
Boyut -1 : 3300x4685
Boyut -2: 21x29,75 cm.
Çözünürlük: 400 dpi
Neyse, sadede gelelim. Bütün Zero-X maceralarını bir kitap halinde toplamak niyetindeyim.
Konuyla ilgilenen ÇR severlerden bazı beklentilerim olacak ve bunlar:
- Öncelikle verdiğim örneği inceleyerek beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz
bütün konular -font - boyut - temizlik- çeviri v.s. ve sizce nedeni.
- TV Century 21 dergisinin bende mevcut olan sayıları sayın Abartman'ın yüklediği sayılar.
Diğer sayıları intenette aradım ama netice alamadım. 3-4 yıl önce yayınlanmış ancak o sıralarda
benim ilgi alanımda olmayan bir konu olduğu için haberim bile olmamış.
Mevcut sayılar şunlar:
001-156 , 160, 169, 171, 212 ve 240.
156'dan sonraki sayılardan mevcut olan 5 sayı dışında "TV Century 21 " dergisinin taraması elinde olan
veya çalışan linkleri olan ÇR severler varsa lütfen benimle paylaşın.
Bahse konu Zero-X maceralarının yayınlandığı Doğan Kardeşlerin taramaları da Forumda olanlar hariç elimde mevcut değil.
Zero-x Maceralarını hiç bir şey bulamazsam mevcut durumuyla Ekim 2013 başında yayınlamayı planlıyorum.
NOT: Yazım hatalarını dikkate almayın. Çok değişik fontları denerken balona sığdırabilmek için kullandığım ifadelerde değişiklikler yaptım.
Yazım hataları bunun eseridir...
Yayınlamadan önce bütün kitap en az dört defa yazım hatası kontrolundan geçecektir.
Bu konudaki çalışmalarım sadece Zero-x'i kapsayacaktır.
Yaptığım bazı araştırmalar sonucunda diğer maceralarla ( XL5, Stingray, Thunderbird v.s.) ilgili bir çalışma yapmamaya karar verdim.
Bilgilerinize...
Moderatör tarafında düzenlendi: