Zagor'un Maceraları

reader20

Onursal Üye
23 Kas 2011
1,041
21,942
Denizli
Zagor'un maceralarını renkli olarak derlemeye niyetlendim ve başladım. Ancak bu uzun bir süreç olacak gibi gözüküyor. Hem maceraların çokluğu, hem de benim iş yoğunluğum sürecin yavaş ilerleme sebebi. Ben yine de tüm maceraları derleme kararındayım. Bakalım zaman ne gösterecek!..
Saygılar!..
000c.jpg

001 - Tuzaklar Ormanı
002 – Kayıp Totem
003 - Uçan Adam

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,621
5,494
Osmaniye
Elinize emeğinize sağlık üstat. Galip sayılır bu yolda mağlup diyor ve şimdiden kolay gelmesini temenni ediyorum.

extreme

Çeviri & Balonlama
5 Eyl 2012
843
5,947
Aslında bende Martin Mystré'leri düşündüm ama bir tanesine başladım 172 sayfa 15 günde 140 sayfa yaptım böyle olunca vazgeçtim. Sevgili @gondor08 üstat gibi, bende en çok sevdiğim çizgi romanların en sevdiğim sayılarını renklendireceğim. Venüs çok iyi, bir seçim olmuş.

Bu arada renklendirmede hangi araç ve promptları kullanıyoruz tecrübelerimizide paylaşırsak daha güzel sonuçlar ortaya çıkar.

Ben Chatgpt kullanıyorum alışkanlıktan, önceleri resim konusunda çok iyiydi ama şimdi bakıyorum Gemini'de oldukça ilerlemiş. Kullandığım komutları ve bir iki örneği yarın ekleyeceğim. Aslında bu kadar uzun sürmesinin sebebi hem balonluyorum hem siyah/beyaz hemde renkli olarak üretiyorum hem de bazen 1 sayfayı 5 kez yeniden yaptırıyorum. Birde şu aralar müzik işleriyle uğraşıyorum.